- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Hangi şehir acaba? Aklımakiler Urfa , antepOyyy kuzum bunlar daha ne ki , burda etin binbir çeşidini yapıyorlar.
Benim en sevdiğim fırın yemekleri. Öyle evdeki fırın değil, mahalle fırınına tepsi gönderiyorsun, nar gibi kızarıp geliyor
Bir de patlıcan sezonu açılsın, patlıcan kebabı yaparız, tepsi kebabı Yaparızonlar da çok lezzetli
Evet güzeldi :) sonuç bugün yataktan kalkamadim ahaha :))Maşallah ortim sporların harika
Urfa canım, kebap ve ciğerin bol olduğu yerHangi şehir acaba? Aklımakiler Urfa , antep
Harikasın ortim:))09.04.2022
Sahur yok
İftar (19:27)
1 kase cennet çorbası
5 adet tavuk kelebek
2-3 fırın patates
1 dilim ekmek
21:30
Milkshake
Su
1 lt içemedim
Spor
25 dk zumba
8059 adım
Zipzip- Cordelia minerva1988
Gelmeyi çok istiyorumUrfa canım, kebap ve ciğerin bol olduğu yer
Günaydın kaptanim.Gunaydin kizlar
Günaydın canım.Günaydınlaaarrrr
Güzel menü. Kolay gelsin.Benim de yarına misafirim var
Kafamda belirlediğim menü:
-Yayla çorbası
-İzmir köfte
-Pirinç pilavı
-Haşlanmış köy tavuğu
-Yaprak sarma
-Salata
-Cacık
-Künefe
Günaydın bebis.Günaydın arkadaşlar
Günaydın kutlu pazarlar aşkkuşum benim.Günaydın kızlarHerkese güzel bir pazar günü diliyorum
Çok.guzel menü Arap tavaya bakacağım bu ara çok duydum.Bugün misafirlerim var evime ilk defa gelecekler söyle bir menü belirledim nasıl sizce?
Mercimek çorbası
Arap tava
Pirinç pilavı
Yaprak sarma
Köz patlican salatası
Havuç tarator
Portakallı irmik tatlısı
Eline emeğine sağlık cordişim
Afiyet olsun canim.09.04.2022
Sahur yok
1 kase cennet çorbası
5 adet tavuk kelebek
2-3 fırın patates
1 dilim ekmek
Milkshake
Su
1 lt içemedim
Spor
25 dk zumba
8059 adım
Turlar getiriyor gezdiriyor canım. Güneydoğu turu yapıyor insanlar. Onlara katılabilirsin canım. Gezilmesi gereken yerler var . Urfa Mardin Diyarbakır’da. Ama en çok hangi şehri sevdin dersen Batman derimGelmeyi çok istiyorum( inşallah gezmesi nasip olur
Kolay gelsin canimBebeğim uyudu . Ben de kalkayım da biraz temizlik yapayım. Yarına misafirlerim var, temizlik bugün biterse yarın da yemek işine bakarım
Afiyet olsun canim09.04.2022
Sahur yok
1 kase cennet çorbası
5 adet tavuk kelebek
2-3 fırın patates
1 dilim ekmek
Milkshake
Su
1 lt içemedim
Spor
25 dk zumba
8059 adım
Afiyet olsun canim
Hayırli sabahlar canimHayırlı sabahlar
Afiyet olsun Maviş kelebegim.Selamlar
Sahur 3:30
1 tabak yoğurtlu makarna
Çay
Zeytin
İftar kaynanamdaydim ( 19:37)
1 kase tarhana çorbasi
1 kaşık kuru fasulye
Kızımdan kalan pilav ve kıymalı sote
Salata
Azicik pide
Bi dilim etimek tatlısı
Çay
Spor
Zipzip- Cordelia @busra ytez @erenmothers
Allah kolaylık versin canım.Orucla gecem gunduzune gunduzum geceme karistigi icin ne paylaştim menu olrak hangi gunum eksik hic bilmiyorum
Estağfurullah ne kusuru, teşekkür ederimİnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
Ama bunlar çok güzelellerine sağlık kaptanicem
Cumartesi menüsü
Sahur yok
İftar
Misafirim vardı herşeyden azar azar yedim
2 yk ezogelin çorba, 2 yk mantı, 2 yaprak sarma,4 beyti köfte,2 yk bulgur pilavı,3 Yk taze fasulye, salata
Çayla birlikte 1 dilim revani
1,4 lt su
Eki Görüntüle 3044775
İnşallah gündüz uyuyabilirsin canım.Valla inan 4ten önce kalktım hala ayaktayim. Bugunde büyük kiz uyandi uyumak bilmiyor. Hayir zaten 12de uyuyor bunlar hâla niye kalkiyorlar delircem yasonrada küçük kalkar, zaten o da sahurda uyandi, hem emzirdim hem tostumu kemirdim
Günaydın masalımGünaydınnnnn
Sağol canım
Afiyet olsun canım
Bayıldım.kılıcına bittim.Sağol cordeliam
Günaydın tatlım..Günaydın kızlar
GünaydınGünaydın
Vavvvvv.Sabah sporumu yaptım, dün aklımdan çıkan britney spearsli jo videosu;
Eki Görüntüle 3044801
Kesmedi, yetmedi. Hemen peşinden bir growwithjo videosu daha,
Eki Görüntüle 3044802
Kan ter içinde kaldım, gözyaşıda var ama mutluluktan
Kolay gelsin canım.Bebeğim uyudu . Ben de kalkayım da biraz temizlik yapayım. Yarına misafirlerim var, temizlik bugün biterse yarın da yemek işine bakarım
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Tartıda karşılığını almaya değerEvet güzeldi :) sonuç bugün yataktan kalkamadim ahaha :))
Evet turlara bakıyorum , öğretmenim yazın da çok sıcak oluyor diye gözüm yemiyor. Hayırlısı diyorum inşallah kısmet olurTurlar getiriyor gezdiriyor canım. Güneydoğu turu yapıyor insanlar. Onlara katılabilirsin canım. Gezilmesi gereken yerler var . Urfa Mardin Diyarbakır’da. Ama en çok hangi şehri sevdin dersen Batman derimbayıldım Batman a
Sıkma canını ben de çocuğu yatırıp tamamlayacaktım onunla birlikte uyumuşumTakımlara girdigimden beri ilk defa tamamlayamadım ona üzüldüm
Maalesef mesajı yazınca hemen uyudum..
Cook teşekkür ederim.. sana da çok geçmiş olsun Bi an önce eski güzel enerjik moduna dönersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?