Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bir dönem 45 kiloydum,bekarken en fazla 55 kiloydum yani.
Şimdi hafifledim artık kilo verdikçe,45 olduğum zamandada tansiyonum hep düşüktü bide.
Bekarken ki gibi olmuyor ki ben evlenirken 20 yaşında 49 50 kiloyum ama resimlere baksam yüzüm 60 kilo olduğumda bile o kadar gergin değil zamanla yüz yağları eriyor kolajen azalıyor bağ dokuları ne yaparsak yapalım gevşiyor. Ve ben şimdi 56 57 kilo da evlenirken ki halim gibi görünüyorum. Daha yüzden zayıflayan bir yapım da yok yani yine de kilo verdikçe burnum büyüyor ya da böyle kemikleniyor gibi hissediyorum.

Allah kolaylık versin

Chedarice iki gündür menü bildirmemisin. Hastalık geçti ama vücut kırginligi kalmış bence.insaallah en kısa zamanda toparlarsin

Fotoğraflı Pazar bildirimi

Evet cnm ya, hafta sonu boluya küçük kızın yanına gittik, buralara bakmaya vakit olmadı, uyardığın için teşekkür ederim, biri beni dürtmeden menü yazamıyorum, bu yüzden diyetisyensiz de zayıflayamıyorum

Cumartesi sahurda biraz bazlama ve peynir yedim,
Akşam biraz çorba, 2 kabak çiçeği dolma, 1 lahana sarma, 1 biber dolma, yarım ev lahmacunu, ve ince dilim yaşgünü pastası.

Pazar sahurda 1 haş yum. Peynir 3-5 patates kızartması ekmek
Gün içinde regl oldum
Dolayısıyla atıştırmalarım oldu. Çocukların yemeklerinden 3 kaşık ondan gibi.
İftara mangal vardı 1 şiş 1 et yedim ve salata.

Sahurlar standart zaten peynir ekmek yumurta
Perşembe akşam iftarda somonlu salata yedim dışarda.
Cuma akşam 9 olmuştu ve hala orucımu bozamanıştım, gözüm döndü, eve gelirken yolda tavuk dürüm söyledim, evde de yemek yoktu. Günahlarım bunlardır

Afiyet olsun canım
Tişikkirler pastelfitim
Sürekli fıttırı fıttırı atıyo göbecikleri, ben hiç beceremiyorum
Aaa bakayım hemen
Afiyet olsun canim

Günaydın canim
Andulasyon ne

Günaydın canim

YouTube a eva fitness yaz canim
Bir makineye yatırıyorlar seni 30 dk da 2 saat spor yapmış gibi kalori yakıyorsun
Evet evet şükür etkilemedi pek :) kendi tuttum daha çok şey vardı , yemek yiyip çıktım dedim oysa açtım ahaha
Azim diye buna derim
Canım şöyle oldu , aşırı yiyordum o tartildigim zaman insan gibi yiyince çok bünye ferahladi. Ben 50 -56 arasıudim yıllardır bu kilolar son bı kaç ayın eseri. Çabuk gider diye düşünüyorum
Ah ah 50 ler benim için 7 yıl geride kaldı

Düğün zamanı bile 47 kiloydum yani,45ile hamile kaldım 15 kilo almıştım.
Kızımın düğün zamanı bile 54 kiloydum,sonra menopoz olunca geldi kiloda tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…