Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nasır deniyorya, ama disardan belli olur. Sende yok demekki
Daha dr a gitmedinmi cnm

Ben o yüzden 15 de nisanlanip 16 da evlendim

Teşekkür ediyorum canlar
Abla öncelikle başınız sağolsun Rabbim ailesine size sabırlar versin yüreğim cız etti düşüncesi bike korkunç hiç bir anne baba aile evladını kaybetmesin doktora randevu bulamıyorum keşke olsa hemen gideceğim bulunduğum bölgede 7 tane hastaneye baktım uygun randevu yok diyor sistem
Selam

Ben ve miniğim çok hastayiz
Büyüğü okula götürüp küçüğü hastaneye goturecektim ama evden nasil cikcagimi düşünüyorum şuan, ishalim
Çok geçmiş olsun haşlanmış patates pirinç lapası türk kahvesine limon sıkıp yersen faydalı olur bol bol su iç hatta az az şeker ve tuz da katabilirsin suyuna
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Hasta mı oldun kaptanım

Dukan birasi aklima geldi aslinda. Daha once adet düzensizliği için icmistim. Çok güzel söktürüyor. Ama emzirme döneminde içsem olurmu ki

Dukan birasi aklima geldi aslinda. Daha once adet düzensizliği için icmistim. Çok güzel söktürüyor. Ama emzirme döneminde içsem olurmu ki
Emzirirken sıkıntı olabilir canım yeşilçay pek önerilmiyor 6 aydan sonra 1 bardak izin veriliyor diye biliyorum , dereotu maydanoz bunları tuket o zaman canım

Emzirirken sıkıntı olabilir canım yeşilçay pek önerilmiyor 6 aydan sonra 1 bardak izin veriliyor diye biliyorum , dereotu maydanoz bunları tuket o zaman canım

Ahh hayurlusiyla bur 6 aylık olsaydik

Dukani bırak canim emziriyorsun bak sana liste attım örnek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…