- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Bende 52 kilo olsam 1 kavanoz nutella yerimÇikolata istiyor üstüne baksana
Gidip eşimi arayayım gelirken nutella alsın canım çekti
Sen cuma tartildiydin daha baslangic yapmadin mi
Bunu nasıl başardım acabayarın ekmeği kesip yiyecekmiş
Nutella en cok kalorisi yuksek cikolatalardan biri kizGidip eşimi arayayım gelirken nutella alsın canım çekti
Yok daha var canim bacaklarim kalin azicik da göbüsüm var :)Verecek birşey kalmadığından olabilir mibiz gibi 10 kg 20 kg fazlaligin olsun bak nasıl gidiyor
Bugun ayca kaya da oyle diyorduTam bugday,tahilli,siyez diyor kepeklide vermiyor doktor haberin olsun heleki beyaz ekmek nonono
Yani başlayamadım sadece adim atiyorumSen cuma tartildiydin daha baslangic yapmadin mi
Aldin mi yoksaKim 52 kilo ?
İşte yiyorsam hak etsin bariiNutella en cok kalorisi yuksek cikolatalardan biri kiz
Fazlaliklarini alNerenden başlıyim?
Ye yat diye onu aldim sanaYastıkmı o
Aynen canim ayça kayayida takip ederimYok daha var canim bacaklarim kalin azicik da göbüsüm var :)
Bugun ayca kaya da oyle diyordu
Yani başlayamadım sadece adim atiyorum
Yakinda ölecek şu 50 ve 48 kilolara nasil gıcık oluyorumCuma 50.85 cikmisti ne kadar alabilir ki
Bu fırsatı değerlendiremedin diye üzülme . Kendini geliştirmeye bak.Merhaba kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var veli grubundan bir veli üniversite öğrencisine fen ve matematik için özel ders verebilecek birini sordu ben fen bilgisi öğretmenliği (ortaokul)okudum ( şuan adı fen bilimleri olmuş) 7 sene oldu mezun olalı 7 senedir fenin f sini görmedim ve hiç tecrübe alt yapıp yok ( ön çalışma yaparak giderim diye düşündüm) buna rağmen dedim ki konulara bir bakayım geri dönüş sağlayayim size lisenin basindaysa bir şekilde hallederim diye düşündüm lakin arayıp öğrendm ki son sinifmis bende bu vebali alamam dedim bütün konulara kısa sürede hakim olmam mümkün değil bir yandan kendime kızıyorum rezil ettin kendini diye
Başlangıcın hayırlı olsun kaptanımDiyetisyen 2öğun meyve,2 ögün yemek verdi,kan grubuna göre kesinlikle beslenmeyi önermiyorum dedi,kan degerleriniz hemen alt üst olabiliyor ve çoģu hastaliklar onlardan geliyor dedi,4,5kilo vucudunda ödem var ilk önce onu vermen icin yemek yemen gerekiyor dedi,ben 3 haftadır 1ögun beslendigjm icin bütün degerlerim fırlamis ve yağ orani yükselmis ben bunu bildigim halde genede devam ettim yapmaya,bakmayin burda sizlere söylediklerimin hepsini biliyorum ama kendimde uygulamadim bir kac aydir,yeni bir baslangic yaptim gene bakalim hayırlısı
Yarindan itibaren spor spor sporBu fırsatı değerlendiremedin diye üzülme . Kendini geliştirmeye bak.
Başlangıcın hayırlı olsun kaptanımyarışlar senden korksun artık
Yokya abartdım 1-2 günde sadece dikkat edince düşerim yine 51 e falannfilanAldin mi yoksa
Çok düşüncelisin teşekkür ederimmYe yat diye onu aldim sana
Cuma 50.85 cikmisti ne kadar alabilir ki
Yakinda ölecek şu 50 ve 48 kilolara nasil gıcık oluyorum
Eee napayik o kilomu beYokya abartdım 1-2 günde sadece dikkat edince düşerim yine 51 e falannfilan
Çok düşüncelisin teşekkür ederimm
Tartılmadım aslında yediklerim fazla biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?