Yok canım niye rezil olasın ortaokul fen bilimleri okuduğunu söylemişsin zaten. Bence biraz konulara hakimlik ve tecrübe gerektirir. Soru çözümleri falan da yaptırman gerekecek. Başlangıç için seni zorlar bu iş canım. Ama bu meseleye eğilebilirsin. İki senedir doğru düzgün okul olmadığı için özel ders alan çok kişi var.Merhaba kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var veli grubundan bir veli üniversite öğrencisine fen ve matematik için özel ders verebilecek birini sordu ben fen bilgisi öğretmenliği (ortaokul)okudum ( şuan adı fen bilimleri olmuş) 7 sene oldu mezun olalı 7 senedir fenin f sini görmedim ve hiç tecrübe alt yapıp yok ( ön çalışma yaparak giderim diye düşündüm) buna rağmen dedim ki konulara bir bakayım geri dönüş sağlayayim size lisenin basindaysa bir şekilde hallederim diye düşündüm lakin arayıp öğrendm ki son sinifmis bende bu vebali alamam dedim bütün konulara kısa sürede hakim olmam mümkün değil bir yandan kendime kızıyorum rezil ettin kendini diye
Amin canimŞifa olur inşallah
Kendime güvenmiyorum o yüzden veliyi aradım konuştum canım dedim birden yapabilirim gibi geldi ama öğrenciyi riske atmak istemiyorum son senesimis dedimKonularin çoğu degismis olabilir müfdedat surekli degisiyor kendime güveniyorum dersen güzel bir firsat
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma, Terzi kendi söküğünü dikemez ve benzeri atasözlerimizi sana armağan ediyorumDiyetisyen 2öğun meyve,2 ögün yemek verdi,kan grubuna göre kesinlikle beslenmeyi önermiyorum dedi,kan degerleriniz hemen alt üst olabiliyor ve çoģu hastaliklar onlardan geliyor dedi,4,5kilo vucudunda ödem var ilk önce onu vermen icin yemek yemen gerekiyor dedi,ben 3 haftadır 1ögun beslendigjm icin bütün degerlerim fırlamis ve yağ orani yükselmis ben bunu bildigim halde genede devam ettim yapmaya,bakmayin burda sizlere söylediklerimin hepsini biliyorum ama kendimde uygulamadim bir kac aydir,yeni bir baslangic yaptim gene bakalim hayırlısı
Pşştt bana da göndersene bi paketPsikiyatri ilac dozunu yukseltti nasil delirdiysem artik
Arkadaşlarda hep diyorda özel ders versen diye daha küçük çocuklardan başlamak daha mantıklı direk okyanusa dalmak zor olur benim için bu özel ders işi baya yattı aklimaYok canım niye rezil olasın ortaokul fen bilimleri okuduğunu söylemişsin zaten. Bence biraz konulara hakimlik ve tecrübe gerektirir. Soru çözümleri falan da yaptırman gerekecek. Başlangıç için seni zorlar bu iş canım. Ama bu meseleye eğilebilirsin. İki senedir doğru düzgün okul olmadığı için özel ders alan çok kişi var.
İnşallah kaptanım evet ya şimdiye kadar boş durmam hataymışHaklisin canim insallah yine önüne firsatlar gelir o zamana kadar biraz kendini gelistir olmazsa
Bence de konu üzerinde şimdiden çalışmaya başlayabilir. Maalesef bu süreçte tekrar fırsatlar olacaktırYok canım niye rezil olasın ortaokul fen bilimleri okuduğunu söylemişsin zaten. Bence biraz konulara hakimlik ve tecrübe gerektirir. Soru çözümleri falan da yaptırman gerekecek. Başlangıç için seni zorlar bu iş canım. Ama bu meseleye eğilebilirsin. İki senedir doğru düzgün okul olmadığı için özel ders alan çok kişi var.
Kesinlikle canım şimdiye kadar boş durmam hataymisBence de konu üzerinde şimdiden çalışmaya başlayabilir. Maalesef bu süreçte tekrar fırsatlar olacaktıraskrhpozitif
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma, Terzi kendi söküğünü dikemez ve benzeri atasözlerimizi sana armağan ediyorumzaten bacakların çok şişiyo ödem olduğunu da biliyorduk eee bilmediğimiz ve senin bildiğin halde uygulamadığın başka bişey söyledi mi
Pşştt bana da göndersene bi paket
Orta okula giden ogrencilere ders vermekle başlayabilirsin o zaman canimArkadaşlarda hep diyorda özel ders versen diye daha küçük çocuklardan başlamak daha mantıklı direk okyanusa dalmak zor olur benim için bu özel ders işi baya yattı aklima
Çok şükür iyiyim ablaAmin cnm
Sagolasin ben iyiyim, tekrar sürünmeye geldim buraya
Sen nasilsin
Verdinmi kilo
Amin cnm
Aman be ya niye düşürdün yüzünü
Okadar yogundum ki canim sabah kahvalti yok oglende gel ye o öģunde beni tuttugunu sandim ama yanılmışımAman be ya niye düşürdün yüzünü
Sırf ilaca bağlı yaşamak istemediğim için gitmiyorum gitsem kimbilir ne ilaçlar verecek bana. Diyetisyenin dediklerini yap bakalım sonuç ne olacak. Hem sen niye tek öğün besleniyon ki
Cizgiler var ama saatçi bulamadim onlari heryer yapmiyomusE Elif_Eylul saatin düzeldimi?
Banada alsanıza saatden eşime söyledim saatine telefonu bantlarım yürürsün dedi
Akşamları hafif bişeyler yeseydin yine de keşke. Bu aralıklı oruç bana iyi geliyor ya hem Zaten sünnet olan da iki öğün beslenmek.Okadar yogundum ki canim sabah kahvalti yok oglende gel ye o öģunde beni tuttugunu sandim ama yanılmışım
MasterFit Yarışması 3.Etap | 01.10.2021 | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
Kırmızı Takim | |||||||||
| Kırmızı kaptan | 76.9 | |||||||
| kırmızı | 72.6 | |||||||
| kırmızı | 75.0 | |||||||
@Aijoo | kırmızı | 73.9 | |||||||
@Mellemmaltid | kırmızı | 77.1 | |||||||
@aypare- | kırmızı | 62.7 | |||||||
| kırmızı | 68.0 | |||||||
| kırmızı | 89.2 | |||||||
| sarı | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ||||
@sena zeynep | sarı | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ||||
Kırmızı Takım ortalaması | |||||||||
Mavi Takım | |||||||||
@Noisy Girl | Mavi kaptan | 60.1 | |||||||
| mavi | 84.0 | |||||||
@Ayyulduz | mavi | 69.5 | |||||||
K klbk33 | mavi | 53.6 | |||||||
| mavi | 98.8 | |||||||
| mavi | 70.9 | |||||||
| mavi | 108.2 | |||||||
| mavi | 67.8 | |||||||
| sarı | ||||||||
@Elisa83 | sarı | ||||||||
Mavi Takım Ortalamasi | |||||||||
@Brzhuzur | |||||||||
@Ytmz | |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
@Tostombalakanne | |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
@Zeynebim2020 | |||||||||
| |||||||||
Bune be1-6 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 3.Etap 01.10.2021 Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takim madamhd Kırmızı kaptan 76.9 Nehir6161 kırmızı 72.6 Tutku44 kırmızı 75.0 @Aijoo kırmızı 73.9 @Mellemmaltid kırmızı 77.1 @aypare- kırmızı 62.7 sardunya1038 kırmızı 68.0 Umutumut82 kırmızı 89.2 Cordelia sarı ❤ ❤ ❤ ❤ @sena zeynep sarı ❤ ❤ ❤ ❤ Kırmızı Takım ortalaması Mavi Takım @Noisy Girl Mavi kaptan 60.1 askrhpozitif mavi 84.0 @Ayyulduz mavi 69.5 K klbk33 mavi 53.6 fantastikaaa mavi 98.8 bluegreeneyes mavi 70.9 Mefkurem mavi 108.2 Elhan mavi 67.8 Zipzip- sarı @Elisa83 sarı Mavi Takım Ortalamasi @Brzhuzur @Ytmz Fatma__4224 masal3487 @Tostombalakanne prensinin annesi North River @Zeynebim2020 Lavinia_98
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?