Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok canım niye rezil olasın ortaokul fen bilimleri okuduğunu söylemişsin zaten. Bence biraz konulara hakimlik ve tecrübe gerektirir. Soru çözümleri falan da yaptırman gerekecek. Başlangıç için seni zorlar bu iş canım. Ama bu meseleye eğilebilirsin. İki senedir doğru düzgün okul olmadığı için özel ders alan çok kişi var.

Konularin çoğu degismis olabilir müfdedat surekli degisiyor kendime güveniyorum dersen güzel bir firsat
Kendime güvenmiyorum o yüzden veliyi aradım konuştum canım dedim birden yapabilirim gibi geldi ama öğrenciyi riske atmak istemiyorum son senesimis dedim

Hocanın dediğini yap yaptığını yapma, Terzi kendi söküğünü dikemez ve benzeri atasözlerimizi sana armağan ediyorum zaten bacakların çok şişiyo ödem olduğunu da biliyorduk eee bilmediğimiz ve senin bildiğin halde uygulamadığın başka bişey söyledi mi
Psikiyatri ilac dozunu yukseltti nasil delirdiysem artik
Pşştt bana da göndersene bi paket

Arkadaşlarda hep diyorda özel ders versen diye daha küçük çocuklardan başlamak daha mantıklı direk okyanusa dalmak zor olur benim için bu özel ders işi baya yattı aklima

Bence de konu üzerinde şimdiden çalışmaya başlayabilir. Maalesef bu süreçte tekrar fırsatlar olacaktır askrhpozitif

Okadar yogundum ki canim sabah kahvalti yok oglende gel ye o öģunde beni tuttugunu sandim ama yanılmışım

1-6 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 3.Etap01.10.2021CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Kırmızı Takim
madamhd Kırmızı kaptan76.9
Nehir6161 kırmızı 72.6
Tutku44 kırmızı 75.0
@Aijoo kırmızı 73.9
@Mellemmaltid kırmızı 77.1
@aypare- kırmızı 62.7
sardunya1038 kırmızı 68.0
Umutumut82 kırmızı89.2
Cordelia sarı
@sena zeynep sarı
Kırmızı Takım ortalaması
Mavi Takım
@Noisy Girl Mavi kaptan60.1
askrhpozitif mavi84.0
@Ayyulduz mavi69.5
K klbk33 mavi53.6
fantastikaaa mavi98.8
bluegreeneyes mavi70.9
Mefkurem mavi108.2
Elhan mavi67.8
Zipzip- sarı
@Elisa83 sarı
Mavi Takım Ortalamasi
@Brzhuzur
@Ytmz
Fatma__4224
masal3487
@Tostombalakanne
prensinin annesi
North River
@Zeynebim2020
Lavinia_98

Bune be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…