- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Sağlık ve unutkanlık üzerine kötü bir gündü kuzum. Bişeyleri unuttuğum için geciktirip kendimi yok yere strese soktum. Yoksa evelallah kimse üzemez beniSağol kapticim
Berkan Ayşe Evrim Batuhan cnm sen
sağol canişkomm
İyi gecelerr ormantik hatunnn
sağol cnmm,senin şu kiloya inince yerim dediğin bişey var mı
İyi geceler cnm
sağol canımm
Hayırdır cnmm kim üzdü dombik kuşumuzu yaaa
Sana da cnmm
Tamam canımAllah gani sevap yazsın ,gıda takviyesi vitamin pekmez vs düşünmez misin? Enerji için
Ben de katılsam mı
Kuzum ne oldu?İyi geceler kızlar. Bugün o kadar kötü bir gündü ki… Herşey ters gidebilir mi sorusunun cevabıydı resmen. Adım sayımı paylaşıyorum, menümü yarın yazarım olur mu?
Eki Görüntüle 3046057
Cordelia @dolunaydagel
Yarın bildir istersen. P tesi çok önemli değil.Aaaaaaa
Ama ben unuttumkiii
Abooo valla unuttum gitti gıııı
Nolacak simdi
Önce bugün yapılacak işlemlerle alakalı hastaneden verilen kağıdı kaybettim yarım saat onu aradım bulamadım. Peşinden kulağımdaki asla çıkmayan piercingi hatırladım, 2 saat piercing dükkanı aradım yağmurda gibi şeylerKuzum ne oldu?
Oooo kapışalım oleeeyyyZipzip- She-Raa @yildiz4kc @pastel34 @HanimKelesimiGetir fesang 60kiloyum
Başka kim vardı yürümeyi seven???
yarın adım kapışması var.
Kuzum mutlaka ajandan olsun not al, çok acil olanlar,o hafta yapılacaklar ve o aySağlık ve unutkanlık üzerine kötü bir gündü kuzum. Bişeyleri unuttuğum için geciktirip kendimi yok yere strese soktum. Yoksa evelallah kimse üzemez beni
Cnm çoklu şeffaf dosyalı klasörün olsun koy hemenÖnce bugün yapılacak işlemlerle alakalı hastaneden verilen kağıdı kaybettim yarım saat onu aradım bulamadım. Peşinden kulağımdaki asla çıkmayan piercingi hatırladım, 2 saat piercing dükkanı aradım yağmurda gibi şeyler
Denedigin zaman haberdar et beni merak ediyorum.esimle neredeyse her gün 3-4 kez yapıyoruzOldu tatlim teşekkür ederim
Uzun yürürsem bende katılırım yoksa görmezden gelinTamam iyi olduğun zaman kapışırız.
Takviye basladimda düzenli kullanamadim. Onu bir tekrar duzene sokmam lazımSağol kapticim
Berkan Ayşe Evrim Batuhan cnm sen
sağol canişkomm
İyi gecelerr ormantik hatunnn
sağol cnmm,senin şu kiloya inince yerim dediğin bişey var mı
İyi geceler cnm
sağol canımm
Hayırdır cnmm kim üzdü dombik kuşumuzu yaaa
Sana da cnmm
Tamam canımAllah gani sevap yazsın ,gıda takviyesi vitamin pekmez vs düşünmez misin? Enerji için
Ben de katılsam mı
Amin cumlemizin inşallah ablaAllah yardımcın olsun canım
Harika gidiyosun gerçekten yurekten tebrik ederim
Afiyet olsun canımBugun ki menüm
Sabah 1 adet haslanmış yumurta
1 kase yoğurt
7 adet zeytin
Biraz domates
4,5 dilim ekmek
Akşam
1 kase nohut sulusu
Yarım tabak p. Pilavı
Biraz salata
3 bardak çay
1 kupa incir suyu (Yazın kuruttugum incirleri kaynatıp blenderdan geçirdim 1 hafta detoks yapacam sabah akşam 1 bardak hem bağırsakları çalışır hem araya gitmemiş olurlar)
Cordelia
Zipzip-
Afiyet olsun canım11 Nisan menum
Sabah 1 yumurtalı 1 Patatesli tost 1 dilim peynir 2 zeytin Yeşillik 1 cb süt
Öğle 1 kepçe çorba 1 dilim pide yeşillik
Akşam 1 kepce çorba 3 yk pilav 6 yk et sote bol Salata 1 bardak ayran 1 ekler
3 litre su
Zipzip- Cordelia @ugurbocuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?