- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Kuzum seni çok seviyoruz. Bozamizsın sen."Tşk"demek, bı tek bana kisaltmissin. hatta diğer cevaplarda upuzun harfler eklemişsin.
Tmm canım inşallah bu akşam ben de başlarım. İlk videonun linkini atar mısın?Cordelia ben akşam 9 gibi yaparım inşallah. Bazı hareketleri zor onları değiştirip yapıyorum . Bı tarafı sakatlamamayim:)
Gitmeeee alıştık biz sana.Sağol ama bu cumaya kadar demistim, ilk mesajımdaben şimdi nasıl seni Üzeyim, sevinmisken
Hosgeldin bebeğim.Geldim geldim
Arada olur canım yarın telafi edersinSelam kızlar. Bugün kızçemi okula gitmeye ikna edemedim, benimle işe gelmek için tutturdu, ve 1 sefere mahsus olmak koşuluyla kabul ettim. Ettim etmesine de, bu günden hiçbişey anlamadım. Ne oturabildim ne de çalışabildim. Sabah planlama yapamadım, perşembe gününde çok kötü bir beslenme oldu maalesef
Tabii kiTmm canım inşallah bu akşam ben de başlarım. İlk videonun linkini atar mısın?
Gitmiş ki canimEki Görüntüle 3048107
Geçen hafta : 70,2
Bugün 69,9puuuuuu migi puuuuuu
-300
Zipzip- Cordelia Amine Busra erenmothers
Masterfite varim
Sorma canimSabit olmanda guzel canim moralini bozma
Haftaya daha guze olur
Masterfite ekledim sormuyorum bu defa
Süper canım süper 6 lardasınEki Görüntüle 3048107
Geçen hafta : 70,2
Bugün 69,9puuuuuu migi puuuuuu
-300
Zipzip- Cordelia Amine Busra erenmothers
Masterfite varim
Maşallah canımmmKilo bildirimim
Geçen hafta 67.85
Bugün 66.55
Fark 1,3
Eki Görüntüle 3048110
Zipzip- ugurbocuuu Kendinin en iyi hali ol
Kaptanım masterfite devam etmek istiyorum
Teşekkür ederim canımMaşallah canımmmtebrikler
Sonunda ama masterfit devamSüper canım süper 6 lardasıntebrikler
yaa prensesim bu hafta islerim asiri yogun, surekli gece gunduz mesaideyim. Ilk firsatta gelip menulerimi yazicam, haftaya da izin alayip diyorum. En azindan takimlari etkilemem, gelebildikce gelip bildirim yaparim ama listede olmam, yarisma etkilenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?