- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
Tatlışımmm benim canımmmmmm
İyiyiz canım sen nasılsın hayırlı ramazanlarHayırlı ramazanlar..
Herkes nasıl ...
Hayirli ramazanlar canim iyiyim sen nasilsinHayırlı ramazanlar..
Herkes nasıl ...
Çok şükür iyiyim. Çalışıyorum. Boş zamanımda sınavlarıma hazırlanıyorum.Hayirli ramazanlar canim iyiyim sen nasilsin
Günde 5 kere tekrar et ayda en az 3 kilo garanti. Ben bu adamın videolarıyla 40-45 dk dans ederek verdim bütün kilomu. Formumuda ona borçluyum.Öncelikle bol dualı bir gün olsun.
Allah kabul etsin oruçlarınızı.
Isınmak için mutluluk için ben dans etmeyi seviyorum. Kimse görmeden dans ediyorum..
Size bol kalori yakmalı bir video paylaşcam. Enerjiniz yerinde ise mutluluk için dans edin.
Kolay gelsin canim sinavlarinda başarılarÇok şükür iyiyim. Çalışıyorum. Boş zamanımda sınavlarıma hazırlanıyorum.
Tamam canim
Kac kilosun simdi canimGünde 5 kere tekrar et ayda en az 3 kilo garanti. Ben bu adamın videolarıyla 40-45 dk dans ederek verdim bütün kilomu. Formumuda ona borçluyum.
Geçen hafta 57.3 tun kaptanim tebrik ediyorum eksin cok guzelHalsizim
Gecen haftaki kiloyu hatırlamıyorum bu hafta bu şekilde
Gruplara katılmadan sohbete katılmak istiyorum.
Minnacık kalmışsın kız böcükümHalsizim
Çok şeker.Öncelikle bol dualı bir gün olsun.
Isınmak için mutluluk için ben dans etmeyi seviyorum. Kimse görmeden dans ediyorum..
Size bol kalori yakmalı bir video paylaşcam. Enerjiniz yerinde ise mutluluk için dans edin.
SağolHesaplama bu şekilde :
(Gecen hafta-bu hafta)×100 /geçen hafta
AynenOlur mu hiç öyle bir şey
Geçen haftaki kilonu da yazsaydın, ona göre yorum yapacaktım. Her sene gidiyormus işte daha ne olsun. İnsaniz yani , tabiki bazen veremicez. Genelde veriyorsun, ne alâka da üzülüyorsun.Eki Görüntüle 3048071 uff bu ne ptesi eksiydi bir dlm baklava , bide dün ki 3yk kızartmadan değildir keske dün akıl edip kayisi icseydim kabızlık içinugurbocuuu @B O Z A Zipzip- Cordelia
Hayır bide her sene tıkır tıkır gider diye hava attım iki haftadır gr oynamadı
Kaldıkça daha da giderrr çok yazmasan da kal cnmm
Aynennnnn
Videodaki sen misinÖncelikle bol dualı bir gün olsun.
Oruç tutmayanlar bir gün kazanıyor
Tebrikler, ben de grupsuz devam ederim muhtemelenHalsizim
Ben de grupsuzGeçen hafta 57.3 tun kaptanim tebrik ediyorum eksin cok guzel
Tamam canim gruplara eklemedim sohbete bekliyoruz her zaman
Yok estağfirullah, çok espirili olunca işte hayatımın her alanında böyle durumlarla karşılaşıyorum. Ciddi ve ağır başlı olmam gerekiyor.bütün emojiler senin olsun canımmmm bozammmmm kötü niyetli yapmamıştım kırdıysam özür dilerim
Sen böyle gayet tatlısınYok estağfirullah, çok espirili olunca işte hayatımın her alanında böyle durumlarla karşılaşıyorum. Ciddi ve ağır başlı olmam gerekiyor.
Tebrikler kaptanımHalsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?