Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağol hocam beğenmezse aynen iade ederim hiç sorun değil karar kendisinin
Az kalmış sizinkinede,kaç yıl oldu hocam sizinde
Çifte kutlama olacak desene ne gzell

Süpersin ne güzel gidiyor kilolarda
Sen eşinin zevkini biliyorsundur bayılır bile akşama özel yemek de olur. Kazak arada kaynar gider.
14 yılı bitireceğiz hanımcim. Kutlamalara doyamıyoruz.

Madırım boyumuz aynı ve sen ideal kilona ulaşmışsın tebrik ediyorum
Şimdi kaç beden giyiyorsun , merak ettim ben 72 olunca kaç beden giyeceğim
Canım daha bedeni mi anlayamadım ki kalıplara göre değişiyor sanırım ama evde 44-46 olan pantolonlar hepsi çok bol oluyor dün trendyoldan skinny jean aldım o 42 beden gayet rahat oldu canım sanırım 40-42 arası falan oldum ama vucudum gerçekten çok değişti bacaklar falan baya inceldi yazlık alışverişine çıkacağım o zaman daha iyi anlarım bedeni mi

Sen eşinin zevkini biliyorsundur bayılır bile akşama özel yemek de olur. Kazak arada kaynar gider.
14 yılı bitireceğiz hanımcim. Kutlamalara doyamıyoruz.
Biliyorumda zor beğenen biri,beni nasıl beğendim diyom boş bir anıma gelmiştir diyorr paşam
Maşallah seninde epey olmuş,kutlama olsun bize demi,yok valla uğraşmam yemekle filan ne olursa artık

Benim de 46 beden kot pantolonum düşüyor artık, sanırım inceldim ben de . 40 beden şahane canım . Belki yaza 38 beden giyersin belli mi olur

Benim de 46 beden kot pantolonum düşüyor artık, sanırım inceldim ben de . 40 beden şahane canım . Belki yaza 38 beden giyersin belli mi olur
46 bedene elveda o zaman canım süpersin maşallah
Burası beni çok gaza getirdi canım 2 sene once 95,20 kg dim 1 sene kendi çabamla 84 kadar indim sonra işte buraya gelene kadar 79 oldum ama hedefim hep 75 ti 75 olsam yeter derdim sonra buraya gelince baktım gayet ortam güzel gaza da geldim hedef 70 olsun dedim geçenlerde fesang konuşurken bana hedefin ne demişti 65 olsun dedim her geçen gün hedef düşürüyorum bakalım canım inşallah 65 görebilirim

Görürsün tabi mommycigim bişey kalmamış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…