- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Sağol canım benim,yıllar o kadar çabuk gçiyor ki anlamıyorsun bile darısı sizlerede olsunmaşallah ablam mutluluğunuz daim olsun
Sen eşinin zevkini biliyorsundur bayılır bileSağol hocam beğenmezse aynen iade ederim hiç sorun değil karar kendisinin
Az kalmış sizinkinede,kaç yıl oldu hocam sizinde
Çifte kutlama olacak desene ne gzell
Süpersin ne güzel gidiyor kilolarda
Yoksa salımıydı,sjksjksjk olsun 1 gün önde gideriz önemlimi yaniBu msj sebebiyle ben bugünü Çarşamba sanıyordum
Evliliğiniz benden 2 yaş büyük abla maşallah35 sene olmuş evleneli bir ömür varya
Canım daha bedeni mi anlayamadım ki kalıplara göre değişiyor sanırım ama evde 44-46 olan pantolonlar hepsi çok bol oluyor dün trendyoldan skinny jean aldım o 42 beden gayet rahat oldu canım sanırım 40-42 arası falan oldumMadırım boyumuz aynı ve sen ideal kilona ulaşmışsın tebrik ediyorum
Şimdi kaç beden giyiyorsun , merak ettim ben 72 olunca kaç beden giyeceğim
Amin inşallah ablamSağol canım benim,yıllar o kadar çabuk gçiyor ki anlamıyorsun bile darısı sizlerede olsun
Biliyorumda zor beğenen biri,beni nasıl beğendim diyom boş bir anıma gelmiştir diyorr paşamSen eşinin zevkini biliyorsundur bayılır bileakşama özel yemek de olur. Kazak arada kaynar gider.
14 yılı bitireceğiz hanımcim.Kutlamalara doyamıyoruz.
Benim de 46 beden kot pantolonum düşüyor artık, sanırım inceldim ben de . 40 beden şahane canım . Belki yaza 38 beden giyersin belli mi olurCanım daha bedeni mi anlayamadım ki kalıplara göre değişiyor sanırım ama evde 44-46 olan pantolonlar hepsi çok bol oluyor dün trendyoldan skinny jean aldım o 42 beden gayet rahat oldu canım sanırım 40-42 arası falan oldumama vucudum gerçekten çok değişti bacaklar falan baya inceldi yazlık alışverişine çıkacağım o zaman daha iyi anlarım bedeni mi
Çok sağol canım benim,kızımla yaşıtsın o zaman oda 33 yşındaEvliliğiniz benden 2 yaş büyük abla maşallahAllah mutluluğunuzu daim etsin
Bir bakacaksın yıllar geçmiş bileAmin inşallah ablam
Evet 89 luyum ablaÇok sağol canım benim,kızımla yaşıtsın o zaman oda 33 yşında
Bir bakacaksın yıllar geçmiş bile
Kızımla aynı yaştasın sende o ocak doğumluEvet 89 luyum abla
Kızın benden 1 ay büyükmüş , ben şubatta doğdumKızımla aynı yaştasın sende o ocak doğumlu
Aranızda çok fark yokmuş zaten akransınız.Kızın benden 1 ay büyükmüş , ben şubatta doğdum
46 bedene elveda o zaman canım süpersin maşallahBenim de 46 beden kot pantolonum düşüyor artık, sanırım inceldim ben de . 40 beden şahane canım . Belki yaza 38 beden giyersin belli mi olur
Görürsün tabi mommycigim bişey kalmamış zaten46 bedene elveda o zaman canım süpersin maşallah
Burası beni çok gaza getirdi canım 2 sene once 95,20 kg dim 1 sene kendi çabamla 84 kadar indim sonra işte buraya gelene kadar 79 oldum ama hedefim hep 75 ti 75 olsam yeter derdim sonra buraya gelince baktım gayet ortam güzel gaza da geldim hedef 70 olsun dedim geçenlerdefesang konuşurken bana hedefin ne demişti 65 olsun dedim her geçen gün hedef düşürüyorum bakalım canım inşallah 65 görebilirim
Tatlışımmm benim canımmmmmmGörürsün tabi mommycigim bişey kalmamış zaten
Sabit olmanda guzel canim moralini bozmaEki Görüntüle 3048071 uff bu ne ptesi eksiydi bir dlm baklava , bide dün ki 3yk kızartmadan değildir keske dün akıl edip kayisi icseydim kabızlık içinugurbocuuu @B O Z A Zipzip- Cordelia
Hayır bide her sene tıkır tıkır gider diye hava attım iki haftadır gr oynamadı
Bende 89 luyum ama daha temmuzda dogum günümEvet 89 luyum abla
Kızçemle akransın sende kuzuBende 89 luyum ama daha temmuzda dogum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?