- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aynen canım tatlı yedim dondurmalı irmik helvasıÖdül günü mü yaptın mommycik
Bana açken yemek konuşmak çok iyi geliyor zatenKuzum açız açızz, en çok bunları konuşmamız lazım, aksi halde garip olur bence
İnşallah canım bayrama 6 lara inersem çifte bayram olur bana yarın ben yine sıkmaya başlarım kendimiHarikasınAynı olmuşuz. Bayrama 69 gelir gibi
Ohhhh sefan olsun afiyet bal olsun hakettinAynen canım tatlı yedim dondurmalı irmik helvasıkendime geldim bugün ayrı bir enerjiğim ayol
Ben yarın yapacagım bildirimi. Simit muhabbetinin üzerine canım hayli çekti ama. İftara bulunur mu kiAynen canım tatlı yedim dondurmalı irmik helvasıkendime geldim bugün ayrı bir enerjiğim ayol
İnşallah canım. Bugün aldım hemen başladım bakalım. Gün gün paylaşırım artıkİnşallah sigara olayını en kısa zamanda bitirirsin kuzum
Evet inşallah. Korumayı hedeflemiştim bayrama kadar. Basardım simdilik şükür. Senin hedef kacti?İnşallah canım bayrama 6 lara inersem çifte bayram olur bana yarın ben yine sıkmaya başlarım kendimisen bayramdan sonra mı geliyorsun canım yarışlara
Saol canımmmmOhhhh sefan olsun afiyet bal olsun hakettin
Benimde yemek videosu izlediğim tek zamanlar diyette ya da niyetli olduğum zamanlar oluyorBana açken yemek konuşmak çok iyi geliyor zaten
Darısı başıma dicem de şu an asla öyle bir motivasyonum yokİnşallah canım. Bugün aldım hemen başladım bakalım. Gün gün paylaşırım artık
Ohhhh yandan yandanSaol canımmmmoynayalım da erisin bari
Afiyet olsun bıdıkımbende menumi yazayim hemen
9.30 1 kahve
arada bitki cayi
12.30 4 mini kofte 2 dilim peymir 5 zeytin 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 1 dilim tt ekmek sekersiz cay 1 kayisi
arada kahve 1 kare bitter
16.30 1 kase yogurt 1 elma
19.00 4-5 yk etli-sebzeli yemek 1 yk yogurt ile 1 kase kirmizo pancar haslamasi, 1 kase yagsiz tuzsuz salata
ara sekersiz cay
su 2.5lt
adimim cok az yazmasamda olur kadar az bugun
Cordelia Zipzip- Kinoalihatun ugurbocuuu
Iyi dayaniyorsunuz. Ben menu icin alternatif ararken bile zorlaniyorum. Canim cok cekiyorBenimde yemek videosu izlediğim tek zamanlar diyette ya da niyetli olduğum zamanlar oluyor
Fırınlarda vardır belki canım ama onu da sıcak sıcak yiyeceksin ne güzel olurBen yarın yapacagım bildirimi. Simit muhabbetinin üzerine canım hayli çekti ama. İftara bulunur mu ki
Güzel haberlerini bekliyoruz canımİnşallah canım. Bugün aldım hemen başladım bakalım. Gün gün paylaşırım artık
Maşallah canım ne güzelEvet inşallah. Korumayı hedeflemiştim bayrama kadar. Basardım simdilik şükür. Senin hedef kacti?
Ben de çok yedim, neyse tartıldık biz bugünBugün çok yedim
Aynen, karnım tokken asla bakamam zatenBenimde yemek videosu izlediğim tek zamanlar diyette ya da niyetli olduğum zamanlar oluyor
Afiyet olsun canımbende menumi yazayim hemen
9.30 1 kahve
arada bitki cayi
12.30 4 mini kofte 2 dilim peymir 5 zeytin 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 1 dilim tt ekmek sekersiz cay 1 kayisi
arada kahve 1 kare bitter
16.30 1 kase yogurt 1 elma
19.00 4-5 yk etli-sebzeli yemek 1 yk yogurt ile 1 kase kirmizo pancar haslamasi, 1 kase yagsiz tuzsuz salata
ara sekersiz cay
su 2.5lt
adimim cok az yazmasamda olur kadar az bugun
Cordelia Zipzip- Kinoalihatun ugurbocuuu
Afiyet olsun ŞiramBen de çok yedim, neyse tartıldık biz bugün
Hedefimiz de ayniymis. Bayramdan sonra yakalayabilecek miyim bakalim seniFırınlarda vardır belki canım ama onu da sıcak sıcak yiyeceksin ne güzel olur
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Maşallah canım ne güzelbenim hedef 65 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?