Teşekkür ederim fesangimAfiyet olsun Şiram
Ben bazen simitleri fazla fazla alıyorum aldığım gibi buzluga atıyorum çıkarıp biraz isitinca aynı tazelikte oluyorFırınlarda vardır belki canım ama onu da sıcak sıcak yiyeceksin ne güzel olur
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Maşallah canım ne güzelbenim hedef 65 canım
O zaman eller havaya şiracımmmmBen de çok yedim, neyse tartıldık biz bugün
Canım onca hastalık geçirdim, her seferinde ilk gittiğim bölüm göğüs hastalıkları oldu. Biliyoruz şu zıkkımın zararlarını, bile bile işte… Hele çocuktan sonra çok daha gerçekçi yaklaşmaya başladım. Aramızda 30 yıl var. Allah uzun ömürler versin ama bana en ihtiyaç duyduğu anlarda hastalıktan, fazlaca yıpranmaktan ya da hayatta olamamaktan dolayı onu bensiz bırakma düşüncesi mahvediyor beni. Ecel geldi mi kaçış yok tabi, ama kendi ellerimle de buna vesile olmak istemiyorum. Biraz ötelediğimiz gerçekleri de düşününce bırakma isteği beliriyorDarısı başıma dicem de şu an asla öyle bir motivasyonum yok
Yakalarsın canımHedefimiz de ayniymis. Bayramdan sonra yakalayabilecek miyim bakalim seni
Çok iyi valla bende yapayım öyle ama şimdi değil 65 ten sonraBen bazen simitleri fazla fazla alıyorum aldığım gibi buzluga atıyorum çıkarıp biraz isitinca aynı tazelikte oluyor
Bende gözümü doyuruyorumIyi dayaniyorsunuz. Ben menu icin alternatif ararken bile zorlaniyorum. Canim cok cekiyor
Cicikuşum içen herkes aslında zararını da gereksizliğini de biliyor. Fiyatı da cabası... Defalarca bıraktım tekrar başladım çocuğum da görünce üzülüyorum ama ı ıh bırakamıyorum. Kendime de hiç yakıştırmıyorumCanım onca hastalık geçirdim, her seferinde ilk gittiğim bölüm göğüs hastalıkları oldu. Biliyoruz şu zıkkımın zararlarını, bile bile işte… Hele çocuktan sonra çok daha gerçekçi yaklaşmaya başladım. Aramızda 30 yıl var. Allah uzun ömürler versin ama bana en ihtiyaç duyduğu anlarda hastalıktan, fazlaca yıpranmaktan ya da hayatta olamamaktan dolayı onu bensiz bırakma düşüncesi mahvediyor beni. Ecel geldi mi kaçış yok tabi, ama kendi ellerimle de buna vesile olmak istemiyorum. Biraz ötelediğimiz gerçekleri de düşününce bırakma isteği beliriyor
Yakalarsın canımsenin diyet disiplinin harika sporların harika
Çok iyi valla bende yapayım öyle ama şimdi değil 65 ten sonra
Bayramdan sabit donebilir miyim onu bilmiyorum amaYakalarsın canımsenin diyet disiplinin harika sporların harika
Çok iyi valla bende yapayım öyle ama şimdi değil 65 ten sonra
Tamam, başlamış birşeylerCicikuşum içen herkes aslında zararını da gereksizliğini de biliyor. Fiyatı da cabası... Defalarca bıraktım tekrar başladım çocuğum da görünce üzülüyorum ama ı ıh bırakamıyorum. Kendime de hiç yakıştırmıyorum
Mommycigimin dediği gibi sen oldukça disiplinlisin, bayramı sıkıntılı geçirsen bile hemen toplarsın YıldızcımBayramdan sabit donebilir miyim onu bilmiyorum ama
Şu ara değil... Ama yakın zamanda tekrar denemek istiyorum inşallah cicikuşum. Sen bugün hiç içmedin mi şimdiTamam, başlamış birşeyleristemek bile yetiyor aslında, ben hazır kilo verme aşamasında yemeğe saldırmayım, etrafıma agresif yaklaşmayım diye ilaca başvurdum. İstemeden olmaz zaten, yoksunluk hissi daha çok içme isteği uyandırıyor.
Evel Allah yaparim. Sagligimiz yerinde olsun da her sey oluyor zamanlaMommycigimin dediği gibi sen oldukça disiplinlisin, bayramı sıkıntılı geçirsen bile hemen toplarsın Yıldızcım
Bayram sıkıntı ya ben çok korkuyorum bayramdanBayramdan sabit donebilir miyim onu bilmiyorum ama
En çok baklava yiyen kazanır
Yok canım içtim, ilaçla beraber 14 güne kadar içiliyor. Kural gibi birşey 10 gün kadar içmek. Sonra yavaş yavaş tadı kötüleşiyor, yoksunluk hissi azalıyor, aklına gelme süreleri kısalıyor. Zaten ilk haftadan sonra 2-3 saatte bir yarım sigarayı zor içiyorsun. Böylelikle zihin ‘imkanım var, kendimi kısıtlamıyorum ama istemiyorum’ kafasına giriyor. Mantık muhteşem yaniŞu ara değil... Ama yakın zamanda tekrar denemek istiyorum inşallah cicikuşum. Sen bugün hiç içmedin mi şimdi
Bak bunda kaybederim kesin, baklava çok yiyememEn çok baklava yiyen kazanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?