Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Fırınlarda vardır belki canım ama onu da sıcak sıcak yiyeceksin ne güzel olur

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Maşallah canım ne güzel benim hedef 65 canım
Ben bazen simitleri fazla fazla alıyorum aldığım gibi buzluga atıyorum çıkarıp biraz isitinca aynı tazelikte oluyor

Darısı başıma dicem de şu an asla öyle bir motivasyonum yok
Canım onca hastalık geçirdim, her seferinde ilk gittiğim bölüm göğüs hastalıkları oldu. Biliyoruz şu zıkkımın zararlarını, bile bile işte… Hele çocuktan sonra çok daha gerçekçi yaklaşmaya başladım. Aramızda 30 yıl var. Allah uzun ömürler versin ama bana en ihtiyaç duyduğu anlarda hastalıktan, fazlaca yıpranmaktan ya da hayatta olamamaktan dolayı onu bensiz bırakma düşüncesi mahvediyor beni. Ecel geldi mi kaçış yok tabi, ama kendi ellerimle de buna vesile olmak istemiyorum. Biraz ötelediğimiz gerçekleri de düşününce bırakma isteği beliriyor

Hedefimiz de ayniymis. Bayramdan sonra yakalayabilecek miyim bakalim seni
Yakalarsın canım senin diyet disiplinin harika sporların harika
Ben bazen simitleri fazla fazla alıyorum aldığım gibi buzluga atıyorum çıkarıp biraz isitinca aynı tazelikte oluyor
Çok iyi valla bende yapayım öyle ama şimdi değil 65 ten sonra

Cicikuşum içen herkes aslında zararını da gereksizliğini de biliyor. Fiyatı da cabası... Defalarca bıraktım tekrar başladım çocuğum da görünce üzülüyorum ama ı ıh bırakamıyorum. Kendime de hiç yakıştırmıyorum

Tamam, başlamış birşeyler istemek bile yetiyor aslında, ben hazır kilo verme aşamasında yemeğe saldırmayım, etrafıma agresif yaklaşmayım diye ilaca başvurdum. İstemeden olmaz zaten, yoksunluk hissi daha çok içme isteği uyandırıyor.

Şu ara değil... Ama yakın zamanda tekrar denemek istiyorum inşallah cicikuşum. Sen bugün hiç içmedin mi şimdi

Şu ara değil... Ama yakın zamanda tekrar denemek istiyorum inşallah cicikuşum. Sen bugün hiç içmedin mi şimdi
Yok canım içtim, ilaçla beraber 14 güne kadar içiliyor. Kural gibi birşey 10 gün kadar içmek. Sonra yavaş yavaş tadı kötüleşiyor, yoksunluk hissi azalıyor, aklına gelme süreleri kısalıyor. Zaten ilk haftadan sonra 2-3 saatte bir yarım sigarayı zor içiyorsun. Böylelikle zihin ‘imkanım var, kendimi kısıtlamıyorum ama istemiyorum’ kafasına giriyor. Mantık muhteşem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…