- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Neden canim yarin tartı var diye miBugün yok denecek kadar az yedim.bu ne yaa
Tmm canım yarın 2 ye geçiyoruz.:) Ya şey de yapabilirsin kuzum ikinci güne geç yavaş yavaw guclenecegiz. Bu kadını sevdim ısınma soğuma fln hep tek videoda ugrastirmiyor
Mimikler olmadığı için yazarken yanlış anlama olabiliyor. Bana denk gelmemiş espiri.Valla anlamadığım için soruyorum . Espriyimi begenmedin yoksa ilk defa mı denk geldin ( normalde baya baya espiri yaparım hatta sonunda çok cosariz eskiler bilir )
Etiket bugün tartilinca bir rahatlama geldiği için unutmusum
:)) Birde canım ortalarda sikilirsan ilerler son 3 dk sogumayi yap mutlakaTmm canım yarın 2 ye geçiyoruz.
Bu aralar misafirim bitmedi ki gelip surda espiri yapıp kafa dağıtayım. Bugün 21.00 civarinda son misafiri uğurladık . İnşallah daha çok uğrayıp ,kaynasacagizMimikler olmadığı için yazarken yanlış anlama olabiliyor. Bana denk gelmemiş espiri.Ondan takıldım işte laf olsun diye. Etiketi de cosunca unutmuşsun
Aynen.Bu kadar kasmiyodum ama baktım çok veriyorken, vereyim dedim. Bazen naparsam yapayım kg gitmiyor.Neden canim yarin tartı var diye mi
anlıyorum. Kolay gelsin ,, inşaallah o da olurBu aralar misafirim bitmedi ki gelip surda espiri yapıp kafa dağıtayım. Bugün 21.00 civarinda son misafiri uğurladık . İnşallah daha çok uğrayıp ,kaynasacagiz
İnşallah yarın bol eksiler gorursunAynen.Bu kadar kasmiyodum ama baktım çok veriyorken, vereyim dedim. Bazen naparsam yapayım kg gitmiyor.
SağolIyi geceler hayirli sahurlar
İnşaallahİnşallah yarın bol eksiler gorursun
Saol canımmmmAynen
İyi yapmışsın. Afiyet olsun. Ben de yarın bademli çikolata yicem ve hatta top kek. Çok kötüyüm
İyi geceler
afiyet sun canim
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun metro gozden kacmadi
afiyet olsun, off karbonhidratlar yaane cok yipratiyor bizi ne oblarla ne onlarsiz
afiyet olsun
afiyet olsun
ayy evet akillardaki deli soru bi suan, bayramdan kilo almadan doner miyim
afiyet olsunn
ahahahah aman diyeyim
Benden sonra
Hayırlı sahurlar canımIyi geceler hayirli sahurlar
Hem de çok açız. Benim anlamadığım, o kadar kilo verdim, iştah yine aynıKuzum açız açızz, en çok bunları konuşmamız lazım, aksi halde garip olur bence
Offf demeyeydin yaaaAynen canım tatlı yedim dondurmalı irmik helvasıkendime geldim bugün ayrı bir enerjiğim ayol
Afiyet olsun canımbende menumi yazayim hemen
9.30 1 kahve
arada bitki cayi
12.30 4 mini kofte 2 dilim peymir 5 zeytin 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 1 dilim tt ekmek sekersiz cay 1 kayisi
arada kahve 1 kare bitter
16.30 1 kase yogurt 1 elma
19.00 4-5 yk etli-sebzeli yemek 1 yk yogurt ile 1 kase kirmizo pancar haslamasi, 1 kase yagsiz tuzsuz salata
ara sekersiz cay
su 2.5lt
adimim cok az yazmasamda olur kadar az bugun
Cordelia @Zipzip- @Kinoalihatun @ugurbocuuu
Afiyet olsun canımMenüm
Sahur yok
İftar
Yarım kase bulgur pilavı
4 yemek kaşığı et kavurma
Yarım lavaş
1 kase salata
21:00 1 küçük boy karton kasede dondurmalı irmik helvası
3 tane soslu fıstık
1 bardak çay
2 litre su içtim
@Zipzip-Cordelia @ugurbocuuu @Migim @busra ytez
Yerim kazanırımEn çok baklava yiyen kazanır
Onu da yerimBak bunda kaybederim kesin, baklava çok yiyemem
Onda da herkesi yenerimBende pek sevmem ama dondurma yarışması olursa iddialıyım1. Olurum
Kimin videosu çok merak ettimBen de seninle yapacağım dedim diye 20 dk yaptım yere yat kalk yoruldum.muhteşemdi yarın tekrar bu videoyu yapacağım insallah
Ben varken burda kimse kazanamaz. Vitesi yokuş aşağı bi boşa alıyorum, midem kuyu gibi oluyo.
İyi geceler canımIyi geceler hayirli sahurlar
Saatlerdir midemden sesler geliyoBugün yok denecek kadar az yedim.bu ne yaa
Kimin videosu, bilmediğim biriyse hemen deniyim:) Ya şey de yapabilirsin kuzum ikinci güne geç yavaş yavaw guclenecegiz. Bu kadını sevdim ısınma soğuma fln hep tek videoda ugrastirmiyor
Hemen linklimHem de çok açız. Benim anlamadığım, o kadar kilo verdim, iştah yine aynı
Offf demeyeydin yaaa
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yerim kazanırım
Onu da yerim
Onda da herkesi yenerim
Kimin videosu çok merak ettim
Ben varken burda kimse kazanamaz. Vitesi yokuş aşağı bi boşa alıyorum, midem kuyu gibi oluyo.
İyi geceler canım
Saatlerdir midemden sesler geliyo
Kimin videosu, bilmediğim biriyse hemen deniyim
Teşekkür ederim canım iyiyim sağol baş ağrısından halliceyim sen nasılsın kaptanımCanım.afiyet olsun nasılsın?
Sağol canım benimafiyet olsun kizlar
Sağol canım bir gelişme yok henüzOlsun
Sebebi var mı ikizim?
Tamam, soylucem
Sağol
Allah şifa versin
Fındıklı çikolataşaka şaka normaldir
İnşaallah
Afiyet olsun. Bir gelişme var mı?
İyi akşamlar
North River espiri yaptı
Espiri den sonra etiketi unuttun mu
Allah şifa versin
Afiyet olsun. Soğan halkası severim
İyi geceler
İnşaallah
Orucken halsiz dramatik şimdi iyi şükür.Teşekkür ederim canım iyiyim sağol baş ağrısından halliceyim sen nasılsın kaptanım
Sağol canım benim
Sağol canım bir gelişme yok henüz
Ooo çok iyi. Bilmiyorum bu kadını, teşekkür ederimHemen linklim
30 minik baklava yemiş bi kaptanımız var. Kac tane yiyebilirsin? Ben asla geçemem. Bi kerede en fazla 4-5 dilim yemisimdir. Hadi 10 yiyeyim.Hem de çok açız. Benim anlamadığım, o kadar kilo verdim, iştah yine aynı
Offf demeyeydin yaaa
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yerim kazanırım
Onu da yerim
Onda da herkesi yenerim
Kimin videosu çok merak ettim
İyi geceler canım
Saatlerdir midemden sesler geliyo
Kimin videosu, bilmediğim biriyse hemen deniyim
Ahhhh eppekim Michael diyip geçme belki okuyunca hepinize komik geliyordur da ben çok çok büyük hayranıyım kendimi bildim bileliAllah seni Michael için sigaraya mı başladın . Babamın Ramazan için yıllar sonra başlaması gibi birsey olmus seninki de
Minik derken tabi ebat önemli. Normal boy baklava, ben de 10 rahat yerim. Sonrasını bilemem30 minik baklava yemiş bi kaptanımız var. Kac tane yiyebilirsin? Ben asla geçemem. Bi kerede en fazla 4-5 dilim yemisimdir. Hadi 10 yiyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?