Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mimikler olmadığı için yazarken yanlış anlama olabiliyor. Bana denk gelmemiş espiri. Ondan takıldım işte laf olsun diye. Etiketi de cosunca unutmuşsun

Mimikler olmadığı için yazarken yanlış anlama olabiliyor. Bana denk gelmemiş espiri. Ondan takıldım işte laf olsun diye. Etiketi de cosunca unutmuşsun
Bu aralar misafirim bitmedi ki gelip surda espiri yapıp kafa dağıtayım. Bugün 21.00 civarinda son misafiri uğurladık . İnşallah daha çok uğrayıp ,kaynasacagiz

Aynen

İyi yapmışsın. Afiyet olsun. Ben de yarın bademli çikolata yicem ve hatta top kek. Çok kötüyüm

İyi geceler
Saol canımmmmsanada yarın için afiyet olsun
@zipzip- Kazanır net ve kesin. Konu kapanmistir.

Iyi geceler hayirli sahurlar
Hayırlı sahurlar canım

Kuzum açız açızz, en çok bunları konuşmamız lazım, aksi halde garip olur bence
Hem de çok açız. Benim anlamadığım, o kadar kilo verdim, iştah yine aynı
Aynen canım tatlı yedim dondurmalı irmik helvası kendime geldim bugün ayrı bir enerjiğim ayol
Offf demeyeydin yaaa
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
En çok baklava yiyen kazanır
Yerim kazanırım
Bak bunda kaybederim kesin, baklava çok yiyemem
Onu da yerim
Bende pek sevmem ama dondurma yarışması olursa iddialıyım 1. Olurum
Onda da herkesi yenerim
Ben de seninle yapacağım dedim diye 20 dk yaptım yere yat kalk yoruldum. muhteşemdi yarın tekrar bu videoyu yapacağım insallah
Kimin videosu çok merak ettim
@zipzip- Kazanır net ve kesin. Konu kapanmistir.
Ben varken burda kimse kazanamaz. Vitesi yokuş aşağı bi boşa alıyorum, midem kuyu gibi oluyo.
Iyi geceler hayirli sahurlar
İyi geceler canım
Bugün yok denecek kadar az yedim. bu ne yaa

Saatlerdir midemden sesler geliyo
:) Ya şey de yapabilirsin kuzum ikinci güne geç yavaş yavaw guclenecegiz. Bu kadını sevdim ısınma soğuma fln hep tek videoda ugrastirmiyor
Kimin videosu, bilmediğim biriyse hemen deniyim

Hemen linklim

Canım.afiyet olsun nasılsın?
Teşekkür ederim canım iyiyim sağol baş ağrısından halliceyim sen nasılsın kaptanım
afiyet olsun kizlar
Sağol canım benim
Sağol canım bir gelişme yok henüz

30 minik baklava yemiş bi kaptanımız var. Kac tane yiyebilirsin? Ben asla geçemem. Bi kerede en fazla 4-5 dilim yemisimdir. Hadi 10 yiyeyim.

Allah seni Michael için sigaraya mı başladın . Babamın Ramazan için yıllar sonra başlaması gibi birsey olmus seninki de
Ahhhh eppekim Michael diyip geçme belki okuyunca hepinize komik geliyordur da ben çok çok büyük hayranıyım kendimi bildim bileli öleli kaç yıl oldu hala her gün videolarını izler şarkılarını dinlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…