Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kız bi oturuşta 10 baklava ben bile yiyemem bak ben bile diyorum anla
Bak ben, ben yani bensofrada üçüncü tabak yemeği alıp, üstüne de çocukların artıklarını yiyen insanım. Baklava kutusunun başında ayakta 4 baklavayı ağzıma atıp işime devam ederdim, sadece 30-40 sn de mideye indirirdim. Çiğneme huyum da yok
Şey çok güzel tek videoda ısınma soğuma var 12 haftalık program . Ne yapayım diye düşünmüyorsun :)
Çok iyiymiş, egzersizleri de çok iyi. Bakalım yapabilecek miyim? Bazı hareketler beni sakatlıyor. Mesela dirseğinde plank yapıp, zıplayarak bacakları aç kapa yapmış. O beni sakatlamıştı

Ivıt :) benim doyma algim yok :) o yüzden eve almıyorum ya da azıcık vs hani insanların evinde abur cubur olur ya azar azar yer ben o gün yemeliyim yoksa uyuymama
Yok doymaktan değil de benim midem kalkar o kadar tatlıya yoksa midem elhamdülillah Konya ovası gibidir

Ooo kral minnoşum ben de çok yerim ama baklava da sizinle kapışamam

Saol canımmmmsanada yarın için afiyet olsun

Hayırlı sahurlar canım
Sağol
Benim 1 kilo yemisligim var güzelse ben yerim

Benim de karnım tok uykum var ama uyuyamıyorum..
Baklavalara dikkat edin kızlar, göz sağlığı için, Allah korusun. İçine şeker yerine başka şey katanlar varmış. Her yerden yemeyin. Canım fesangım, güzel bir uyku çekersin inşaallah

Zipzip- Cordelia ugurbocuuu Beth18 Elhan

Kahvaltı 11.00
1 h yumurta 2 zeytin
1 salatalık 2 biber
Yarım kk kaşar
Yarım kk beyaz peynir
Keten tohumu 1 çk

Öğle 14.00
2 kaşık yoğurtlu tavukgöğsü
2 kaşık kısır

Ara 15.00
1 yulaf bar

Aklam 19.00
5 küçük köfte
Salata

Su 1,5 lt

Adım
Saat 15.00’den sonrası var saatimi şarjda unutmuşum, 4.462 adım.

Ben işte kendi bedenie göre uyarliyorum canım. Ziplamali şeyleri ziplamadan ve kontrollü yapıyorum . Sınav çekemiyorum mesela duvarda yapıyorum vs vs

Menümü hızlıca yazıp çıkıyorum
Hayırlı geceler herkese

1.066 kaloriydi hatırladığım evet ya öyleydi. Tabloda ekli ama ekran fotosuna bile halim yok şuan

1 veya 2 kuru incir (unuttum)
7 çiğ badem
Turşu (bir parça domates, 2 sivri biber, 2 parça salatalık)
3 ya da 4 zeytin , fotoda vardı unuttum
2 küçük küp beyaz peynir
10 kaşık kadar fotodaki salata
1 tabak kabak yemeği (1,5 saydım, göz kararı)
Portakal
Elma
7 çiğ fındık
Resmen bir şey yemedim. Üzgünüm.
20 dakikaya yakın adımlar gibi dans

Zipzip- Cordelia ugurbocuuu North River

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…