Kız bi oturuşta 10 baklava ben bile yiyemem bak ben bile diyorum anlaMinik derken tabi ebat önemli. Normal boy baklava, ben de 10 rahat yerim. Sonrasını bilemem
Şey çok güzel tek videoda ısınma soğuma var 12 haftalık program . Ne yapayım diye düşünmüyorsun :)Ooo çok iyi. Bilmiyorum bu kadını, teşekkür ederim
Benim 1 kilo yemisligim var güzelse ben yerimKız bi oturuşta 10 baklava ben bile yiyemem bak ben bile diyorum anla
Benim de karnım tok uykum var ama uyuyamıyorum..Çok açım yatmam lazım ama uykum yok. İşte bu çok çok kötü
Hep bu gece yemeleri bitirdi beni, asla bi daha yemem
Bir kerede miBenim 1 kilo yemisligim var güzelse ben yerim
Ivıt :) benim doyma algim yok :) o yüzden eve almıyorum ya da azıcık vs hani insanların evinde abur cubur olur ya azar azar yer ben o gün yemeliyim yoksa uyuymamaBir kerede mi
Bak ben, ben yani benKız bi oturuşta 10 baklava ben bile yiyemem bak ben bile diyorum anla
Çok iyiymiş, egzersizleri de çok iyi. Bakalım yapabilecek miyim? Bazı hareketler beni sakatlıyor. Mesela dirseğinde plank yapıp, zıplayarak bacakları aç kapa yapmış. O beni sakatlamıştıŞey çok güzel tek videoda ısınma soğuma var 12 haftalık program . Ne yapayım diye düşünmüyorsun :)
Yok doymaktan değil de benim midem kalkar o kadar tatlıyaIvıt :) benim doyma algim yok :) o yüzden eve almıyorum ya da azıcık vs hani insanların evinde abur cubur olur ya azar azar yer ben o gün yemeliyim yoksa uyuymama
Ooo kralBak ben, ben yani bensofrada üçüncü tabak yemeği alıp, üstüne de çocukların artıklarını yiyen insanım. Baklava kutusunun başında ayakta 4 baklavayı ağzıma atıp işime devam ederdim, sadece 30-40 sn de mideye indirirdim. Çiğneme huyum da yok
Çok iyiymiş, egzersizleri de çok iyi. Bakalım yapabilecek miyim? Bazı hareketler beni sakatlıyor. Mesela dirseğinde plank yapıp, zıplayarak bacakları aç kapa yapmış. O beni sakatlamıştı
SağolSaol canımmmmsanada yarın için afiyet olsun
Hayırlı sahurlar canım
Benim 1 kilo yemisligim var güzelse ben yerim
Baklavalara dikkat edin kızlar, göz sağlığı için, Allah korusun. İçine şeker yerine başka şey katanlar varmış. Her yerden yemeyin. Canım fesangım, güzel bir uyku çekersin inşaallahBenim de karnım tok uykum var ama uyuyamıyorum..
AraştiricimBu arada The haunting Bly Manor dizisine başladım drama ve gerilim bir anda seven varsa şans versin bayıldım bayıldım
Ben işte kendi bedenie göre uyarliyorum canım. Ziplamali şeyleri ziplamadan ve kontrollü yapıyorum . Sınav çekemiyorum mesela duvarda yapıyorum vs vsBak ben, ben yani bensofrada üçüncü tabak yemeği alıp, üstüne de çocukların artıklarını yiyen insanım. Baklava kutusunun başında ayakta 4 baklavayı ağzıma atıp işime devam ederdim, sadece 30-40 sn de mideye indirirdim. Çiğneme huyum da yok
Çok iyiymiş, egzersizleri de çok iyi. Bakalım yapabilecek miyim? Bazı hareketler beni sakatlıyor. Mesela dirseğinde plank yapıp, zıplayarak bacakları aç kapa yapmış. O beni sakatlamıştı
Benim 3 avantajım varOoo kralminnoşum ben de çok yerim ama baklava da sizinle kapışamam
Çok doğru, öyle yapmak lazım. Ben bazen gereksiz gaza geliyorumBen işte kendi bedenie göre uyarliyorum canım. Ziplamali şeyleri ziplamadan ve kontrollü yapıyorum . Sınav çekemiyorum mesela duvarda yapıyorum vs vs
Gelme canım aman gerek yok . Yavaş yavaş olsun , bazen durduruyorum kendi hızımda yapıyorum vs vs sonuçta vücut yapmıyoruzÇok doğru, öyle yapmak lazım. Ben bazen gereksiz gaza geliyorum
Benim de yok, doymuyorumIvıt :) benim doyma algim yok :) o yüzden eve almıyorum ya da azıcık vs hani insanların evinde abur cubur olur ya azar azar yer ben o gün yemeliyim yoksa uyuymama
Antrikotum ay pardon aşkitom gelmiş hoşgelmişAraştiricimnetfilikş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?