İki sezonun birbiri ile bağlantısı yokmuş o yüzden bunu bitirip sonra diğerine geçeceğim minnoşum. Bates motel izlemiş miydin?Harika dizi , onun 1.sini de izledim. Hatta öyle yap.fesang
Destur de ... kış kış et gitsin kötü nefeslerVar biricikim gözlerim acıyor dün gece hiç uyuyamadım hep kabuslar gördüm
Yok bitanem izlemedim moteli...İki sezonun birbiri ile bağlantısı yokmuş o yüzden bunu bitirip sonra diğerine geçeceğim minnoşum. Bates motel izlemiş miydin?
BirDestur de ... kış kış et gitsin kötü nefesler
Bir meditasyon müziği aç birkaç dakika dinle...mistikyolun harika müzikleri var tavsiye ederim. Kadının sesi beni mest ediyor zaten ..
O benim izlediğim en güzel diziydi psikolojik gerilim ve dram ahhhh ahh. Bu bly manorda aynı tadı aldım o yüzden onu da söyleyeyim dedimYok bitanem izlemedim moteli...
Öyle yap tatlım ..Beynini boşalt düşünmemeye çalış zor ama ilgisiz başka şeyler getir aklına...Biryapacağım sonra da TV karşısında uyuyacağım biricikim inşallah
Onu da bulayım o zaman...O benim izlediğim en güzel diziydi psikolojik gerilim ve dram ahhhh ahh. Bu bly manorda aynı tadı aldım o yüzden onu da söyleyeyim dedim
Ben yatıyorumAllah'ım ben niye uyuyamıyorum
İlkini izledim ikinciyi izledim sonra yine ilkini izledimBen ona da başladım ilk bölümde ödüm koptu devam edemedim. Ama bu bitsin ona tekrar başlayacağım biricikim
Evet bağlantı yok. Ama etik olarak çıkış sırasına göre izlemek gerekİki sezonun birbiri ile bağlantısı yokmuş o yüzden bunu bitirip sonra diğerine geçeceğim minnoşum. Bates motel izlemiş miydin?
Uyku saatim adımdan çok
Teşekkür ederim kaptanım bilmiyorum ki nasıl etkilerTamam canim zorlayacaksa bu hafta freeye de alabiliriz
Kotu etkilenmenizi istemem
Boş bir anına mi denk gelmişBiliyorumda zor beğenen biri,beni nasıl beğendim diyom boş bir anıma gelmiştir diyorr paşam
Maşallah seninde epey olmuş,kutlama olsun bize demi,yok valla uğraşmam yemekle filan ne olursa artık
Afiyet olsun hayatımÇok yiyenler kervanına ben de katıldım bugün
Bir hafta acikmayacak gibiyim sanki
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?