Selam canim. Etin sıkı bence senin. Ya da ben cok kg verip sarktigim icin mi boyleyim 42 pantolon onumde 4 parmak açık kaliyor Korseyle girdim geçende. Ust bedenim daha incedir belki ama dar giymeyi sevmedigim için 40 beden hiç bir şey almadimSorma canimzipzip sen kaç beden giyiyorsun bu kızların vki ler 25de nasıl 42 beden giyiyorlar ya boyları uzun olduğu için mi acaba ? . Bende mi terslik var ki geçen aldım 3 kot netten skinny 40 beden ama benim vki 30 a çıktı . Sen benim gibi yerden bitmesin seni merak ettim
Kabuk tarcın çayı içiyorum şimdi
Ben normalde de bir ömür 3 öğün simitle beslenebilirim. Ankara’da çok zor şartlar altında diyet yapıyorum, gözden kaçmasın lütfenValla o kadar çok simitli mesaj gördüm ki yarından çok korkuyorum şu an
HarikasınKilo bildirimimi yapayım, kiloma göre yine pek iyi sayılmaz ama yememe göre harika bir sonuç bence. Vee 79u görmenin muhteşem sevincini yaşıyorum
Eki Görüntüle 3048340
Geçen hafta: 80.3
Bu hafta: 79.6
Fark: 700 gr
Yüzde : 0,87
Masterfit devam kaptanZipzip-
Cordelia dolunaydagel
Ayy sütlü tatlılar benim zayıflığım. Bak mesela baklavayı falan görsem bişey olmaz ama sütlü tatlı diyince elim ayağım çözülüyorBen dün akşam çok sinandim bir sürü nefis tirilice vardı . Azıcık yedim ama içim gitti.(
Afiyet olsun canım14 Nisan
Sabah 11.30
2 yumurtadan menemen
1.5 dilim ekmek
Peynir zeytin
Cevizs
Saat 15.00
1 portakal
Saat 18.00
Mantar patates kremali bisiler aşırı yedim sayamadim gözün dönmüştü:))
Zipzip- Cordelia Aomine Daiki
Maşallah çok güzel helede bu aralıkta vereceğim haftalık max. Kiloyu vermişsin
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksiKilo bildirimimi yapayım, kiloma göre yine pek iyi sayılmaz ama yememe göre harika bir sonuç bence. Vee 79u görmenin muhteşem sevincini yaşıyorum
Eki Görüntüle 3048340
Geçen hafta: 80.3
Bu hafta: 79.6
Fark: 700 gr
Yüzde : 0,87
Masterfit devam kaptanZipzip-
Cordelia dolunaydagel
Tebrik ederim canım harikasın
Teşekkürler ortim ilk hafta etkisi inşallah böyle devam eder :)Afiyet olsun canım
Maşallah çok güzel helede bu aralıkta vereceğim haftalık max. Kiloyu vermişsin
Süpersin ortim ya yüzdelik nasi hesaplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?