Aşkitom iyi gecelerTeşekkür ederim bitanem
Allah rahatlık versin.Ben de yattım hanımlar. Biraz yemek videosu izleyip uykumu getiricem
İyi geceler hepinize
off ben nasil yerim, annem bayramlari bziden baklava tepsisini saklardi, sabah bayram namazindan sonra genis aile bzide toplanir genelde, o kalabaliga cikartmak icin arefe gecesi yatmadan serbetledigi baklavanin sabah sadece tepsisini bulmuslugu var garibimin. Ama onda suclu ben degilim, babam ve ablamdiKız bi oturuşta 10 baklava ben bile yiyemem bak ben bile diyorum anla
afiyet olsunMenümü hızlıca yazıp çıkıyorum
Hayırlı geceler herkese
1.066 kaloriydi hatırladığım evet ya öyleydi. Tabloda ekli ama ekran fotosuna bile halim yok şuan
1 veya 2 kuru incir (unuttum)
7 çiğ badem
Turşu (bir parça domates, 2 sivri biber, 2 parça salatalık)
3 ya da 4 zeytin , fotoda vardı unuttum
2 küçük küp beyaz peynir
10 kaşık kadar fotodaki salata
1 tabak kabak yemeği (1,5 saydım, göz kararı)
Portakal
Elma
7 çiğ fındık
Resmen bir şey yemedim. Üzgünüm.
20 dakikaya yakın adımlar gibi dans
Zipzip- Cordelia @ugurbocuuu @North River
afiyet olsunZipzip- Cordelia @ugurbocuuu @Beth18 Elhan
Kahvaltı 11.00
1 h yumurta 2 zeytin
1 salatalık 2 biber
Yarım kk kaşar
Yarım kk beyaz peynir
Keten tohumu 1 çk
Öğle 14.00
2 kaşık yoğurtlu tavukgöğsü
2 kaşık kısır
Ara 15.00
1 yulaf bar
Aklam 19.00
5 küçük köfte
Salata
Su 1,5 lt
Adım
Saat 15.00’den sonrası var saatimi şarjda unutmuşum, 4.462 adım.
Var biricikim gözlerim acıyor dün gece hiç uyuyamadım hep kabuslar gördüm
ben de tam ayni seyi yazacaktim :)Destur de ... kış kış et gitsin kötü nefesler
Bir meditasyon müziği aç birkaç dakika dinle...mistikyolun harika müzikleri var tavsiye ederim. Kadının sesi beni mest ediyor zaten ..
Bugün biraz
Eşinle birlikte Nice mutlu seneleriniz olsun ablaAranızda çok fark yokmuş zaten akransınız.
Ben çikolata ve şerbetli tatlı sevmem ama.cay ve kahveye çok az atıyorum.denedim ama beceremedim.kendine güveniyorsan bir dene canımKızlar sizce haftada 1-2 kaçamakla şekersiz gidebilir miyim ve 50lere düşebilir miyim sizce 1 Haziran'a kadar? 00 oldu ve ben başladım gibi
tamamBen çikolata ve şerbetli tatlı sevmem ama.cay ve kahveye çok az atıyorum.denedim ama beceremedim.kendine güveniyorsan bir dene canım
Onuda şimdi bulamamSinamekili Yeşilçay da yap ama ishal gibi oluyorkabızlıgı en iyi çözüm
Dağ çilegi aldım kaynatmaya vaktim olmadiçok faydalıymış kansizliga iyi geldigi okumuşum
Asker, polis ve tarihi türk dizi yada film varsa bakabilirimBu arada The haunting Bly Manor dizisine başladım drama ve gerilim bir anda seven varsa şans versin bayıldım bayıldım
Bende ramazanda ilk defa pide yedimBugün çok yedim
Oy kuzumSana benden 500 puan hediye
50 lere düşermişim bilemem, ne giderse kâr dır.Kızlar sizce haftada 1-2 kaçamakla şekersiz gidebilir miyim ve 50lere düşebilir miyim sizce 1 Haziran'a kadar? 00 oldu ve ben başladım gibi
Az önce içtim ama ikram gelmiş yok demem
teşekkür ederim50 lere düşermişim bilemem, ne giderse kâr dır.
Başladıysan hayırlı olsun
Az önce içtim ama ikram gelmiş yok demem
hayırlı geceler cnmHayırlı geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?