Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kız bi oturuşta 10 baklava ben bile yiyemem bak ben bile diyorum anla
off ben nasil yerim, annem bayramlari bziden baklava tepsisini saklardi, sabah bayram namazindan sonra genis aile bzide toplanir genelde, o kalabaliga cikartmak icin arefe gecesi yatmadan serbetledigi baklavanin sabah sadece tepsisini bulmuslugu var garibimin. Ama onda suclu ben degilim, babam ve ablamdi ama ben kendimi tutmasam rahat yarim tepsi baklqva, bi tepsiye yakin laz boregi falan gomerim.. offf neyse yarin tarti gunu
afiyet olsun
afiyet olsun
Var biricikim gözlerim acıyor dün gece hiç uyuyamadım hep kabuslar gördüm

Destur de ... kış kış et gitsin kötü nefesler
Bir meditasyon müziği aç birkaç dakika dinle...mistikyolun harika müzikleri var tavsiye ederim. Kadının sesi beni mest ediyor zaten ..
ben de tam ayni seyi yazacaktim :)

Kızlar sizce haftada 1-2 kaçamakla şekersiz gidebilir miyim ve 50lere düşebilir miyim sizce 1 Haziran'a kadar? 00 oldu ve ben başladım gibi
Ben çikolata ve şerbetli tatlı sevmem ama.cay ve kahveye çok az atıyorum.denedim ama beceremedim.kendine güveniyorsan bir dene canım

Kızlar sizce haftada 1-2 kaçamakla şekersiz gidebilir miyim ve 50lere düşebilir miyim sizce 1 Haziran'a kadar? 00 oldu ve ben başladım gibi
50 lere düşermişim bilemem, ne giderse kâr dır.
Başladıysan hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…