- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
İnşallah canım.. maşallah dirayetin iyi Allah bozmasın. Bende dün diyetisyene başladım ve akşam yemeğini ona göre ayarladım. Çok güzel gidiyor. İnşallah bir ayı firesiz atlatırımTeşekkürler ortim ilk hafta etkisi inşallah böyle devam eder :)
Neler var listede merak ettim :)İnşallah canım.. maşallah dirayetin iyi Allah bozmasın. Bende dün diyetisyene başladım ve akşam yemeğini ona göre ayarladım. Çok güzel gidiyor. İnşallah bir ayı firesiz atlatırım
Aynen öyle dedi hocam takıldı tabi,bensizde yapamaz itiraf ediyor zaten ben olmasam napcan diyorum ben ölürüm diyor paşamBoş bir anına mi denk gelmiş
Allah ağzımızın tadını daim etsin canım
Çok sağol zeynepcim teşekkürlerBugün birazabarttim hafif boğazım kötü.ama çok şükür daha iyiyim. sen nasılsın prenses
Eşinle birlikte Nice mutlu seneleriniz olsun abla
Olur kuzum. Sende bütün gerekli malzemeler var, anladığım kadarıyla sadece istikrarı tutturamıyorsun. O da olursa gitsin kilolarHarikasınBen de istiyorummm
Aha benim tartımın aynısı. Acımasız tartı, görmek yetmiyor bir de duymak zorunda kalıyorsun
Evet sıkı ama teseddur markalarında beden daha dar bence onunda etkisi vardır sendeSelam canim. Etin sıkı bence senin. Ya da ben cok kg verip sarktigim icin mi boyleyim 42 pantolon onumde 4 parmak açık kaliyor Korseyle girdim geçende. Ust bedenim daha incedir belki ama dar giymeyi sevmedigim için 40 beden hiç bir şey almadim
O dizlerin dili olsa da konuşsa, yatınca dile geliyor dimiHayırlı sahurlar koca günüm koşturmak la geçti. Uzun zaman sonra rekor kirdimdizim zonkluyodu en son
Günaydın canimGünaydın
Ben hep sisko kalmalıyım o zaman . Eşim pastacıBen normalde de bir ömür 3 öğün simitle beslenebilirim. Ankara’da çok zor şartlar altında diyet yapıyorum, gözden kaçmasın lütfen
Tebrikler canım güzel eksiKilo bildirimimi yapayım, kiloma göre yine pek iyi sayılmaz ama yememe göre harika bir sonuç bence. Vee 79u görmenin muhteşem sevincini yaşıyorum
Eki Görüntüle 3048340
Geçen hafta: 80.3
Bu hafta: 79.6
Fark: 700 gr
Yüzde : 0,87
Masterfit devam kaptanZipzip-
Cordelia @dolunaydagel
Maşallah Bu kiloda güzel eksi
Günaydın canimGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
Süper canim
Günaydın canim
Muhteşemsin abla
Günaydın canimGünaydın kızlar
İzmir için dedim canim 60kiloyum izmirdeO İzmir değil mi yahu
İzmirliler gevrek der zıpzıpımmmben eski gevrekçilerdenim
Afiyet olsun canim ❤bende menumi yazayim hemen
9.30 1 kahve
arada bitki cayi
12.30 4 mini kofte 2 dilim peymir 5 zeytin 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 1 dilim tt ekmek sekersiz cay 1 kayisi
arada kahve 1 kare bitter
16.30 1 kase yogurt 1 elma
19.00 4-5 yk etli-sebzeli yemek 1 yk yogurt ile 1 kase kirmizo pancar haslamasi, 1 kase yagsiz tuzsuz salata
ara sekersiz cay
su 2.5lt
adimim cok az yazmasamda olur kadar az bugun
Cordelia Zipzip- @Kinoalihatun @ugurbocuuu
Çok sağol canım benimEvet sıkı ama teseddur markalarında beden daha dar bence onunda etkisi vardır sende
O dizlerin dili olsa da konuşsa, yatınca dile geliyor dimi
Günaydın canim
Ben hep sisko kalmalıyım o zaman . Eşim pastacı
Tebrikler canım güzel eksi
Maşallah Bu kiloda güzel eksi
Günaydın canim
Süper canim
Günaydın canim
Muhteşemsin abla
Günaydın canim
Afiyet olsun canim ❤Menüm
Sahur yok
İftar
Yarım kase bulgur pilavı
4 yemek kaşığı et kavurma
Yarım lavaş
1 kase salata
21:00 1 küçük boy karton kasede dondurmalı irmik helvası
3 tane soslu fıstık
1 bardak çay
2 litre su içtim
Zipzip- Cordelia @ugurbocuuu Wilma11 @busra ytez
Bayramdan önce annem baklava yapacak yarın ya da pazar kac tane yiyecegim söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?