Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkürler ortim ilk hafta etkisi inşallah böyle devam eder :)
İnşallah canım.. maşallah dirayetin iyi Allah bozmasın. Bende dün diyetisyene başladım ve akşam yemeğini ona göre ayarladım. Çok güzel gidiyor. İnşallah bir ayı firesiz atlatırım

İnşallah canım.. maşallah dirayetin iyi Allah bozmasın. Bende dün diyetisyene başladım ve akşam yemeğini ona göre ayarladım. Çok güzel gidiyor. İnşallah bir ayı firesiz atlatırım
Neler var listede merak ettim :)

Boş bir anına mi denk gelmiş
Allah ağzımızın tadını daim etsin canım
Aynen öyle dedi hocam takıldı tabi,bensizde yapamaz itiraf ediyor zaten ben olmasam napcan diyorum ben ölürüm diyor paşam
Bugün biraz abarttim hafif boğazım kötü.ama çok şükür daha iyiyim.sen nasılsın prenses

Eşinle birlikte Nice mutlu seneleriniz olsun abla
Çok sağol zeynepcim teşekkürler

Evet sıkı ama teseddur markalarında beden daha dar bence onunda etkisi vardır sende
Hayırlı sahurlar koca günüm koşturmak la geçti. Uzun zaman sonra rekor kirdim dizim zonkluyodu en son
O dizlerin dili olsa da konuşsa, yatınca dile geliyor dimi
Günaydın canim
Ben normalde de bir ömür 3 öğün simitle beslenebilirim. Ankara’da çok zor şartlar altında diyet yapıyorum, gözden kaçmasın lütfen
Ben hep sisko kalmalıyım o zaman . Eşim pastacı
Tebrikler canım güzel eksi
7 Nisan 59.6
15 Nisan 58.6 yüzde nasıl hesaplaniyordu ?
Eki Görüntüle 3048341
Maşallah Bu kiloda güzel eksi
Günaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
Günaydın canim
Geçen hafta:62,3
Bu hafta:61,5
Fark: 0,8
Yüzde: 1,28

Cordelia minerva1988
Zipzip-
Süper canim
Günaydın canim
Geçen cuma 56.00
Bu cuma 55.35
Fark -650

Zipzip-
Muhteşemsin abla
Günaydın kızlar
Günaydın canim

Afiyet olsun canim ❤

Çok sağol canım benim

Afiyet olsun canim ❤
Bakalım Zipzip- kaç baklava yiyecek
Bayramdan önce annem baklava yapacak yarın ya da pazar kac tane yiyecegim söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…