Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam oley. Baksana sence devam edeyim mi yani mutluyum aslında ama bazen çok geriliyorum , naapsam, çok kararsızım
Burda zaman zaman hepimiz dertleniyoruz derdimizi yazıyoruz bana çok iyi geliyor ama bu hafta diyet kafasında değilsen sarı takımda ol

Çok tatlısın canım kaptanımburası olmasa başaramazdım. Teşekkür ederim

Burda zaman zaman hepimiz dertleniyoruz derdimizi yazıyoruz bana çok iyi geliyor ama bu hafta diyet kafasında değilsen sarı takımda ol
Derdimi anlatıp kimseyi şişiremem, çünkü benim dertlerime girip boğulur insan boşver neyse düşünecek zaman da yok be üç dakika siteden çıkarak düşünucem sakın kafayla

Derdimi anlatıp kimseyi şişiremem, çünkü benim dertlerime girip boğulur insan boşver neyse düşünecek zaman da yok be üç dakika siteden çıkarak düşünucem sakın kafayla
Kıyamam sana, kendini hazır hissedince kararını ver bakalım. Umarım kalırsın

Geçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir. Kilo vermende etkili olmuş olabilir. Aile hekiminde hormon testi verebiliyormusu
ben Hollanda'da yasiyorum cnaim, ultrasonu bile aile hekimim yapiyor benim :) kan testi de oyle o gerek gorurse uzmana yonlendiriyor yoksa aile hekimi takip ediyor pek cok seyi
Yurt disinda yasiyor canim belki farkli olabilir sistemleri
evet :)
Ama verdikce yag oranin dusecek zaten canim. Ben kendimde takip ediyorum, tabi benim odemim de cok o yuzden aslinda biraz odem biraz yag kaybi oluyor. O oran yaklasik %70 yag, kalani da odem gibi oluyor. Odem gittiginde tarti sanki kas kaybi gibi goruyor bu arada. Ozetle diyetisyeninin dedigiyle ayni orana geliyor gibi 6 kilo versin 4.2 kilosu yagdan olsa yaklasik olarak 19/66 dan % 28 yag oranin olur. Zaten yuzde 25-31 orani kadinlarda normal kabul edilen aralik. Yani saglikli ortalama bir kadinda yag orani %25-31 araliginda. %21-24 araligi daha extra fit dedigimiz insanlar, 14- 20 arasi da sporcular, yani meslegi sporcu olanlarin yag orani araligi. Yuzde 12 zaten zorunlu hayati yag orani kadinlar icin yani en en en sporcusunun bile yuzde 12 den az olmamasi gerekiyor. Kadinlar ve erkeklerin normal yag oranlari farkli. Kadinlar dogum yapip, emzirebilmeleri icin kadinlarin normalleri erkeklerden %8-10 daha fazla
supersin, ahh nasil mutlu oluyor insan kuculttukce. Benimde suan hic bir seyim kalmadi, burada terzi yenisini satin almaktan pahaliya geldiginden biraz daha verince yenisini alirim diye bekliyorum suan :)
Gece. Cuma 63,35ti.
supersin prensesim
supersinn cok iyi duruyorsun masallah sana
ya Diyetisyenini sonuna kadar katiliyorum, ramazanda korumak bence cok onemli. Ara ara duraklamalar olacak onu bilerek ciktik bu yola. Insallah bu son zayiflama surecimiz olur. Bundan sonra heeeep korumada kaliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…