Sevindim canimBugün çok güzel haberler peşpeşe geliyor. Önce 79 a düşmem, sonra spor etabında birincilik, doktordan çıktım şimdi boyun fıtığım çok kötü durumda ama beyin temiz çıktı çok şükür
Tamam canim sen yarım saat daha düşünTamam en fazla kaç kilo verildi bakamadım. Hemen karar vermem lazım ok . 5 dakikalık düşüneyim.vakit var. İşyerinde düşünemedim
Kas gevşetici verdi. Mr cd mi aldım, fizik tedaviye yönlendirildim. Kuvvetle muhtemel fizik tedaviye başlayacağım canım.Sevindim canim
Peki boyun fıtığı icin yapılacak birsey var mi
Kesinlikle devam et ikizim. Kesinlikle, biz hep sana desteğiz. Afedersin telefon çaldı geç yazdımTamam oley. Baksana sence devam edeyim mi yani mutluyum aslında ama bazen çok geriliyorum , naapsam, çok kararsızım
Sağol, son ana birakmayayim ya, tam 15:20 de acıklıcamTamam canim sen yarım saat daha düşün
Ben listelerdeki hesaplamalari yapayim
Burda zaman zaman hepimiz dertleniyoruz derdimizi yazıyoruz bana çok iyi geliyorTamam oley. Baksana sence devam edeyim mi yani mutluyum aslında ama bazen çok geriliyorum , naapsam, çok kararsızım
2-3 daika düşünucem dostum sağolKesinlikle devam et ikizim. Kesinlikle, biz hep sana desteğiz. Afedersin telefon çaldı geç yazdım
Düşün bakalım ikizim2-3 daika düşünucem dostum sağol
Çok tatlısın canım kaptanımÇok güzel bir haftaydı. Harika MasterFit ekibi yime harika eksilerle geldi.
MasterFit Yarışması 30. Hafta 08.04.2022 Cuma 15.04.2022 Cuma Fark Oran Yorumlar @ugurbocuuu Kırmızı Kaptan 57,30 56,70 0,60 1,05harikasın kaptanım. Keşke ben de 56 olsam. @B O Z A Kırmızı 79,40 77,70 1,70 2,14Vavvvvv harikasın seni gerçekten almam gerekiyordu. @erenmothers Kırmızı 73,10 72,25 0,85 1,16Muhteşemsin canım. 6 ya ne kaldı @s i d e l y a Kırmızı 67,85 66,55 1,30 1,92süper eksi bravo canım. @North River Kırmızı 77,05 77,05 0,00 0,00Sabit olman güzel biraz daha gayret canım. gewezebidik Kırmızı 66,45 66,25 0,20 0,30Eksi eksidir. Süper. Sanırım regl de var @sara_28 Kırmızı 92,50 92,90 -0,40 -0,43Canım arada olur hemen toparlarsın sen pastelfit Kırmızı 61,20 60,20 1,00 1,63Sen bir efsanesin. Maşallah @menekse_kokusu Kırmızı hamiş 58,00 58,20 -0,20 -0,34Çok değil canım artın harikasın fesang Kırmızı Sarı 58,30 58,20Vayyy yedi yedi kilo verdi maşallah @Migim Mavi 70,30 69,90 0,40 0,57tebrikler tatlım. @busra ytez Mavi 70,70 70,00 0,70 0,99Harikasınnnn bebiş. @She-Raa Mavi 86,10 84,80 1,30 1,51Mükemmel eksi. Maşallaj @60kiloyum Mavi 84,40 83,80 0,60 0,717 ler geliyor heyecan yaptım. Tebrikler @minerva1988 Mavi 59,60 58,60 1,00 1,68Olağanüstü. Tebrikler canım. @Aomine Daiki Mavi 62,30 61,50 0,80 1,28deydeyyyy harikasın. Hallederiz Mavi 80,30 79,60 0,70 0,877 ler gelmiş bile. Maşallah @dolunaydagel Mavi 80,90 80,00 0,90 1,117 ler gelmiş aslında. Harikasın. @Suskunkardelen Mavi hamiş 56,45 56,00 0,45 0,80Eksin süper canımcım @yildiz4kc Mavi Sarı 72,10 72,20Diyet yapmadan korudun bravo @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 56,00 55,35 0,65 1,16süperanneanne harikasın @Chedarice Yeşil 81,50 82,05 -0,55 -0,67Canım regliden sanırsam haftaya güzel eksi gelir @Ytmz Yeşil 67,90 67,80 0,10 0,15100 200 derken gidiyor süper @L u c i a Yeşil 83,9 83 0,90 1,07Muhteşemmmmmmm @iceteavecheesecakelutfen Yeşil 71,7 71,2 0,50 0,70Harikasınnn canım 6 lar geliyoree
Derdimi anlatıp kimseyi şişiremem, çünkü benim dertlerime girip boğulur insanBurda zaman zaman hepimiz dertleniyoruz derdimizi yazıyoruz bana çok iyi geliyorama bu hafta diyet kafasında değilsen sarı takımda ol
Geçmiş olsun canımKas gevşetici verdi. Mr cd mi aldım, fizik tedaviye yönlendirildim. Kuvvetle muhtemel fizik tedaviye başlayacağım canım.
Gecmis olsun canimKas gevşetici verdi. Mr cd mi aldım, fizik tedaviye yönlendirildim. Kuvvetle muhtemel fizik tedaviye başlayacağım canım.
Tamam canim bekliyorumSağol, son ana birakmayayim ya, tam 15:20 de acıklıcam
Kıyamam sana, kendini hazır hissedince kararını ver bakalım. Umarım kalırsınDerdimi anlatıp kimseyi şişiremem, çünkü benim dertlerime girip boğulur insanboşver neyse düşünecek zaman da yok be üç dakika siteden çıkarak düşünucem sakın kafayla
ben Hollanda'da yasiyorum cnaim, ultrasonu bile aile hekimim yapiyor benim :) kan testi de oyle o gerek gorurse uzmana yonlendiriyor yoksa aile hekimi takip ediyor pek cok seyiGeçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir. Kilo vermende etkili olmuş olabilir. Aile hekiminde hormon testi verebiliyormusu
evet :)Yurt disinda yasiyor canim belki farkli olabilir sistemleri
Ama verdikce yag oranin dusecek zaten canim. Ben kendimde takip ediyorum, tabi benim odemim de cok o yuzden aslinda biraz odem biraz yag kaybi oluyor. O oran yaklasik %70 yag, kalani da odem gibi oluyor. Odem gittiginde tarti sanki kas kaybi gibi goruyor bu arada. Ozetle diyetisyeninin dedigiyle ayni orana geliyor gibi 6 kilo versin 4.2 kilosu yagdan olsa yaklasik olarak 19/66 dan % 28 yag oranin olur. Zaten yuzde 25-31 orani kadinlarda normal kabul edilen aralik. Yani saglikli ortalama bir kadinda yag orani %25-31 araliginda. %21-24 araligi daha extra fit dedigimiz insanlar, 14- 20 arasi da sporcular, yani meslegi sporcu olanlarin yag orani araligi. Yuzde 12 zaten zorunlu hayati yag orani kadinlar icin yani en en en sporcusunun bile yuzde 12 den az olmamasi gerekiyor. Kadinlar ve erkeklerin normal yag oranlari farkli. Kadinlar dogum yapip, emzirebilmeleri icin kadinlarin normalleri erkeklerden %8-10 daha fazlaDün diyetisyene gittim. Tok oldugum icin sanirim 71.8 geldim orda. Kas kütlem iyiymiş, 23 kg yağ kütlem varmış. Şuan ben hesaplayinca yuzde 33 cikiyor.
Bana dediki toplamda 6 kg yağdan 4 kg versen yeterli olur sana. Ama yag oranım yüksek bence...
supersin, ahh nasil mutlu oluyor insan kuculttukce. Benimde suan hic bir seyim kalmadi, burada terzi yenisini satin almaktan pahaliya geldiginden biraz daha verince yenisini alirim diye bekliyorum suan :)Şimdi yuruyuşle başladim. Onumuzdeki hafta inşallah hatmimi tamamlarsam hareketlere geçişte yapacagim kaptanım. Zaten yürümek kalca ve bacaklara iyi gelmişti bende. Artik durmak yok yuruyecegim her firsatta.
Birde pantolonlarimi daralttirdim. Cok mutluyum sanki yeni pantolon almis gibi. Ammaa bir kaç tanesi aşırı dar olmuş onlarin rahat olmasi içinde spor yapacagim
supersin prensesimGece. Cuma 63,35ti.
supersinn cok iyi duruyorsun masallah sana
ya Diyetisyenini sonuna kadar katiliyorum, ramazanda korumak bence cok onemli. Ara ara duraklamalar olacak onu bilerek ciktik bu yola. Insallah bu son zayiflama surecimiz olur. Bundan sonra heeeep korumada kaliriz :)Olumlu yaklaşımlarınız için çoool teşekkür ederim. Benim hemen moralim bozuluyor, artı görünce yada verme hızım düşünce.
Bu hafta diyet kafasından uzaklaştım sanırım, öyle tatlı pide karbonhidrat vs yemedim ama biskuvi atıştırmalarım oldu. Haftaya oruçla arayı kapatacağımı düşünüyorum.
Bir dr 81-82 benim duraklama kilom onu biliyorum. Bir de 75. Gecen sefer de bu kiloları geçerken çok zorlanmıştım.
Diyetisyenim de ramazanı kilo vermek yerine koruma olarak bakıyor. Biraz da o rahatlatıyor beni sağolsun
Listedeki kilo veren ve kilo veremeyip emek veren herkesleri tebrik ediyorum. Bol eksileriniz olsun inşallah
He yaaaa masterfit ailem benimÇok tatlısın canım kaptanımburası olmasa başaramazdım. Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun cicikuşum şifa olsun inşallahKas gevşetici verdi. Mr cd mi aldım, fizik tedaviye yönlendirildim. Kuvvetle muhtemel fizik tedaviye başlayacağım canım.
Sağol dostumKıyamam sana, kendini hazır hissedince kararını ver bakalım. Umarım kalırsın
Bu kadar bekledim bildirimleri sonuclari aciklayalim artik
10 dakikaya geliyorum
DuuuurrrrBu kadar bekledim bildirimleri sonuclari aciklayalim artik
10 dakikaya geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?