Hiç niyeti yok tam bir direnişçi şuanİyi geceler inşallah uyur bir an önce
Babam mobilya piyasasından emekli. Ben de 10 ay çalıştım. Bütün yalanları bilirim. Karakolu hiç duymadım. Araba arızası şoför hasta olur. Kumaş ithaline gümrükte sorun vardır. Seçtiğimiz Kumaş stoklarda yoktur fabrika dokuyor Bla bla blaHayır bana 20 gün sonra diyeceğine 1 ay sonra deseydi en baştan ben sıkıntı yapmazdım bu mobilyacıların alayı böyle sözüm meclisten dışarı
Canım benim telefonumla oynamıyor kendi tableti var. Telefonda kuzenleri veya arkadaşları ile konuşuyor kıyamıyorum
3 gündür parka cikiyoruz haşatimiz çıkıyorCanım bu tatilde biraz öyle oldu. Normalde de haftaici 17.30da geliyor 2-3 saat oynuyor başka yapacak şeyi yok ki neyse havalar ısındı artık park zamanı geldi
CanimmBence böylesi de pek doğal oldu hoşuma gittiinşallah zıpzıpım daha uzuuuuuuun zaman burdayız
Teşekkür ederim. Kendimi nasil ödüllendirsem acabaBu çok iyi yaa. Tebrikler canim.
Uyuyacaktım aslında Bi girip Selam vereyim dedim.. geçmişi okuyamadim daha fazla pat diye daldım konuşmayaDimi valla küt diye girdi gol oldu
Bir bardak süt iç.
Canimm
Teşekkür ederim. Kendimi nasil ödüllendirsem acaba
Uyuyacaktım aslında Bi girip Selam vereyim dedim.. geçmişi okuyamadim daha fazla pat diye daldım konuşmaya
Yani yalanın da bir sınırı var. Bir de koltuğu satarken bir afralar tafralar kibirli tavırlar vs. GiciklarBabam mobilya piyasasından emekli. Ben de 10 ay çalıştım. Bütün yalanları bilirim. Karakolu hiç duymadım. Araba arızası şoför hasta olur. Kumaş ithaline gümrükte sorun vardır. Seçtiğimiz Kumaş stoklarda yoktur fabrika dokuyor Bla bla bla
Ahahah :)) sen de katıl sana da masaj ahahahOoo saatler ilerledikçe teklifler caziplesti
Süt mü? Sadece süt mü yani.. onun icin sıcak yatağımdan kalmaya değmezBir bardak süt iç.
Ben kendi başına sokağa çıksın oynasın istiyorum aslında ama yan komşumuzun ruh hastası pislik oğlu yüzünden korkuyorum. Mecbur ben götüreceğim yine bu yaz parklara3 gündür parka cikiyoruz haşatimiz çıkıyor
Ohhhh yapmış kadar oldun kuşumAhahah :)) sen de katıl sana da masaj ahahah
Süt mü? Sadece süt mü yani.. onun icin sıcak yatağımdan kalmaya değmez
Bilemiyorum ki bebeğimGirdin mi canım takımlara
Ay çok tatlısınBilemiyorum ki bebeğimgirdim herhalde ama hangi takımdayım bilmiyorum adım atıcam diyet yapıcam
İnşallah ikizim bak şimdi canım çekti gideyim de içeyim çayımlaİnşaallah gelir be dostum .
Var mısın kıran kırana bir mücadeleyeMoralim yerine gelse herşey çözülecekte
Tabi canım. Mobilya konusunda istanbulun en iyilerinden (sosyeteye satış yapan bir firmada çalıştım.) Hepsi aynı. Yalan yalan üstüne.Yani yalanın da bir sınırı var. Bir de koltuğu satarken bir afralar tafralar kibirli tavırlar vs. Giciklar
Kız ne yaptı bu cocuk? Bu kadar kotu ise ailesi kötüdür yüksek ihtimalBen kendi başına sokağa çıksın oynasın istiyorum aslında ama yan komşumuzun ruh hastası pislik oğlu yüzünden korkuyorum. Mecbur ben götüreceğim yine bu yaz parklara
Eşim de diyor ki koltuklar gelsin son kalan taksidi canim ne zaman isterse o zaman vericem sinir ettiler beni diyorTabi canım. Mobilya konusunda istanbulun en iyilerinden (sosyeteye satış yapan bir firmada çalıştım.) Hepsi aynı. Yalan yalan üstüne.
Yaptım canım Sporu.Ahahah :)) sen de katıl sana da masaj ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?