AminnnnHep gülelim
İyi konuştum bu gece sabaha kulağımı cinlatmazlar inşallahYok artık hiç tanımadan nasıl alip götürmüş.
Valla fesangim ruh ikizim
Şimdi migi düşünsün. Gelsin okusun sabah hepsiniyemeği yedi şekeri çıktı galiba sesi kesildi
Babam almıştı sürekli aynı yerinden düşüyor yaptırdım yine düşüyor kaldırdım duruyor köşede. Babam sat değiştirelim diyor ama tüm kızlara aynısını aldı hatıra diye dokunamam. Eşimin ilk evlendigimiz gece icin aldığını kaybettim havuza giderken cikardim sonrası yok. O yuzdenngecen sene aldığını da kaldırdım düşmesin diye . Benim minik küpe kolye bileklik yüzük meraklısı. Yuzukleri bile cikartririp kendine takıyor senin minik durduruyor mu ?Ayy bak daha bugün dusundum ojede hep meragim vardi ama hic surmedim diye
Evet eşim en cok başkalarının benim hakkimdaki dusuncelerini onemsememe kizar. İstesem gercegini alabilirim ileride, ama bu devirde hem muhafaza etmek zor hemde daha geçende bir bileklik kaybettim. Onca pahali şeyi kullanmak istemiyorum
Bakalım haftaya psikologa gidicem. O ne diyecek bana. En sonunda sana bakirkoy yolu gorundu diyebilirBunu da kendini sıkmadan yap ama rahaaaaatt
İyi konuştum bu gece sabaha kulağımı cinlatmazlar inşallah
Hahaha abartBakalım haftaya psikologa gidicem. O ne diyecek bana. En sonunda sana bakirkoy yolu gorundu diyebilir
Kaçma kız kaçtıkça soğursun. Kendi alanlarını keşfet bence kaçmazsinŞimdi de kaçıyor gibiyim...
Ooo ne kavgalar yaşandı yüzükler yüzünden. İncikli boncuklu setlerden aldik yetmedi. Altin kupelerini okulda öğretmeni takmayın dedi havuzda falan düşer diye. Birde sinifta düşmüş bulmuşlar bende korktum sattim onlari. İkisinede de gümüş küpe aldim. Artik hep gümüş alirim. Büyüğe bir tane de kolye aldim. Ona kalsa bileklik yuzukte alacak, sana göre yok dedimBabam almıştı sürekli aynı yerinden düşüyor yaptırdım yine düşüyor kaldırdım duruyor köşede. Babam sat değiştirelim diyor ama tüm kızlara aynısını aldı hatıra diye dokunamam. Eşimin ilk evlendigimiz gece icin aldığını kaybettim havuza giderken cikardim sonrası yok. O yuzdenngecen sene aldığını da kaldırdım düşmesin diye . Benim minik küpe kolye bileklik yüzük meraklısı. Yuzukleri bile cikartririp kendine takıyor senin minik durduruyor mu ?
Kız çocuğu da süslü püslü oluyor ya bayılırımOoo ne kavgalar yaşandı yüzükler yüzünden. İncikli boncuklu setlerden aldik yetmedi. Altin kupelerini okulda öğretmeni takmayın dedi havuzda falan düşer diye. Birde sinifta düşmüş bulmuşlar bende korktum sattim onlari. İkisinede de gümüş küpe aldim. Artik hep gümüş alirim. Büyüğe bir tane de kolye aldim. Ona kalsa bileklik yuzukte alacak, sana göre yok dedim
İyi geceler cordişyamHerkese iyi geceler azicik listelerle uğraşayım. Yatarım.
al kız Seray Sever bile programda hep takıyorduAlayim şöyle bir hint kolyesi ahahah millet parayi nerden bulmuş diye birbirine soradursun
katılıyoruuumBir de senin yaşın çok küçük daha ne yapacaksın gerçek altın bileziği falan git bujiteriden cıvıl cıvıl tak takıştır. Zevk meselesi tabi ama bizi olduğumuzdan büyük gosteren şey biraz da tarzımız
Yok estagfirullah. Bu bende cocukluktan ve kilolu donemden kalan birşey. Aslinda sporda giyiniyorum ama buraya resim denk gelmemistir. Birde pantolonlarim hepsi boldu bu hafta 9 tane daralttirdim. Bak bu akşamdan resim atayimAmine Busra biraz daha sportif giyinsen emin ol daha genç daha zinde hissedeceksin. Birkaç fotonda gördüğüm kadarıyla yaşına göre biraz ağır giyiniyorsun. Haddimi aştıysam kusuruma bakma lütfen kendimce öneride bulunmak istedim
Benim kapalı bir arkadaşım var. Oje sürersem erkekler regl olduğumu anlar diyordual kız Seray Sever bile programda hep takıyorduoje de sürebilirsin bence pastel tonlarda regl döneminde,çok belli olmaz kuzum
katılıyoruuum
Benim kiz tirnak makyaji istiyorum deyip duruyor. Ben yaparsam onu kurtaramam dahaal kız Seray Sever bile programda hep takıyorduoje de sürebilirsin bence pastel tonlarda regl döneminde,çok belli olmaz kuzum
katılıyoruuum
Aaaaa evet özellikle dışardaki fotoda tarzına bayıldım. Eskiden ben de kapaliydim hep böyle giyinirdimYok estagfirullah. Bu bende cocukluktan ve kilolu donemden kalan birşey. Aslinda sporda giyiniyorum ama buraya resim denk gelmemistir. Birde pantolonlarim hepsi boldu bu hafta 9 tane daralttirdim. Bak bu akşamdan resim atayim
Evet evde kalsan sikinti değil ama sonucta disari cikiyosun. Birde ben namaza basladim acikcasi artık daha dikkat ediyorum disarida durduk yere makyajli falan cikmiyorum, giyime de daha dikkat etmeye çalışıyorumBenim kapalı bir arkadaşım var. Oje sürersem erkekler regl olduğumu anlar diyordu
Kilolu donemimde giyecek sey bulamadigimdan yasimdan buyuk gibiydim, sonrada bu kış pantolonlar bollaşti giyemedimAaaaa evet özellikle dışardaki fotoda tarzına bayıldım. Eskiden ben de kapaliydim hep böyle giyinirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?