Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok artık hiç tanımadan nasıl alip götürmüş.

Valla fesangim ruh ikizim

Şimdi migi düşünsün. Gelsin okusun sabah hepsini yemeği yedi şekeri çıktı galiba sesi kesildi
İyi konuştum bu gece sabaha kulağımı cinlatmazlar inşallah

Babam almıştı sürekli aynı yerinden düşüyor yaptırdım yine düşüyor kaldırdım duruyor köşede. Babam sat değiştirelim diyor ama tüm kızlara aynısını aldı hatıra diye dokunamam. Eşimin ilk evlendigimiz gece icin aldığını kaybettim havuza giderken cikardim sonrası yok. O yuzdenngecen sene aldığını da kaldırdım düşmesin diye . Benim minik küpe kolye bileklik yüzük meraklısı. Yuzukleri bile cikartririp kendine takıyor senin minik durduruyor mu ?

Ooo ne kavgalar yaşandı yüzükler yüzünden. İncikli boncuklu setlerden aldik yetmedi. Altin kupelerini okulda öğretmeni takmayın dedi havuzda falan düşer diye. Birde sinifta düşmüş bulmuşlar bende korktum sattim onlari. İkisinede de gümüş küpe aldim. Artik hep gümüş alirim. Büyüğe bir tane de kolye aldim. Ona kalsa bileklik yuzukte alacak, sana göre yok dedim

Kız çocuğu da süslü püslü oluyor ya bayılırım

Alayim şöyle bir hint kolyesi ahahah millet parayi nerden bulmuş diye birbirine soradursun
al kız Seray Sever bile programda hep takıyordu oje de sürebilirsin bence pastel tonlarda regl döneminde,çok belli olmaz kuzum
katılıyoruuum

Yok estagfirullah. Bu bende cocukluktan ve kilolu donemden kalan birşey. Aslinda sporda giyiniyorum ama buraya resim denk gelmemistir. Birde pantolonlarim hepsi boldu bu hafta 9 tane daralttirdim. Bak bu akşamdan resim atayim

Eklentiler

• Screenshot_20220416-003234.webp
    31 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20220416-003205.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 35
Yok estagfirullah. Bu bende cocukluktan ve kilolu donemden kalan birşey. Aslinda sporda giyiniyorum ama buraya resim denk gelmemistir. Birde pantolonlarim hepsi boldu bu hafta 9 tane daralttirdim. Bak bu akşamdan resim atayim
Aaaaa evet özellikle dışardaki fotoda tarzına bayıldım. Eskiden ben de kapaliydim hep böyle giyinirdim

Benim kapalı bir arkadaşım var. Oje sürersem erkekler regl olduğumu anlar diyordu
Evet evde kalsan sikinti değil ama sonucta disari cikiyosun. Birde ben namaza basladim acikcasi artık daha dikkat ediyorum disarida durduk yere makyajli falan cikmiyorum, giyime de daha dikkat etmeye çalışıyorum

Aaaaa evet özellikle dışardaki fotoda tarzına bayıldım. Eskiden ben de kapaliydim hep böyle giyinirdim
Kilolu donemimde giyecek sey bulamadigimdan yasimdan buyuk gibiydim, sonrada bu kış pantolonlar bollaşti giyemedim ama kışında 3 tane cepli eşofman almıştım onlari giydim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…