Aynen aynen ve aynen. Oğlum onu görünce pısıyor hemenYa üzüldüm vallaBalkonlarimiz ya yana sayılır o balkondaysa asla çıkmaz o balkona oğlum o kadar sevmiyor
Aynı ben okuduğumu tekrar tekrar okuyorum bi noktadan sonra bırakıyorum bu yüzdenBen kafam doluyken okuyamıyorum okuduğumu anlayamıyorumiyi geliyorsa derhal başla
Bizim babamizda aşırı rahat her seferinde düşüp gelirdi yusra, birde kih kih Güler eşim sinir ederDedeyle parka gidemezler ikisini birden kontrol edemez. Kapının önünde kapalı alan orayı çıkmak yok. Ama baba kaybetmez ya benden daha ilgili o konuda
Eppekimmmm ne kadar benziyormuşuz yahuAynı ben okuduğumu tekrar tekrar okuyorum bi noktadan sonra bırakıyorum bu yüzden
İyi geceler benim çenem düştü biraz, gunduz girememenin acisini cikardimHanımlar iyi geceler diliyorumçok güzel bir hafta bizimle olsun sizi çooook seviyorum iyi ki varsınız
Oh çok iyi yaptın ne güzel dertleştik. İyi gecelerİyi geceler benim çenem düştü biraz, gunduz girememenin acisini cikardim
Sakinlestigim anda okursam olur zaten dusunceler bastirmadan once okumam lazimki sonra okudumlarimi dusuneyim, sentez edeyimBen kafam doluyken okuyamıyorum okuduğumu anlayamıyorumiyi geliyorsa derhal başla
Benimde kesin oyle o zaman. İstah konusu boğaya uyuyor amaOlabilir canım. Doğum haritasında bir burç çok fazla ağırlıkla varsa tamamen o burcun özelliği taşıyabiliyorsun Mesela benim doğum haritamda çok fazla Başak var o yüzden Başak özellikleri taşıyorum bazen Aslan'dan bile çok
Tövbe tövbe diyerek namaz kılıyorum valla. Allah kabul eder inşallah ne yapayım elimde değil.Namazda benim baya azaldi ama ilk başladigimda bozup tekrar basliyordum
Mesela imitasyon takilar çıkmış. Bir yanim al tak ne olcak diyo, bir yanim birisi anlarsa rezil olursun diyor. Bir yanimda amaan altin bilezigin olmasa öldün mü diyor..
Bu ben
Fighting kaptanımKırmızı başlıklı kızlar
Bu hafta birlikteyiz.
Çoooookkk iyi bir hafta geçirelim kızlar
Güzel bir mücadele ile gitsin kilolar....
@iceteavecheesecakelutfen
@sara_28
@Kinoalihatun
@Suskunkardelen
North River
Amine Busra
Aomine Daiki
@minerva1988
Daydayim tebriklertartimiz aynı görünce heyecanlandım
Hmmmm sana nasıl iyi geliyorsa öyle yap canımSakinlestigim anda okursam olur zaten dusunceler bastirmadan once okumam lazimki sonra okudumlarimi dusuneyim, sentez edeyimyoksa bende o şekilde anlamam başa sarar dururum
Gercekten cok korkuyorum duzgun yetistiremezsek ya da zorbaliga maruz kalirsa diyeDışarıda baksan senden benden inançlilar ama çocuk yetiştirmenin de inanca dahil olduğunun bilincinde degiller. Cocuk sürekli nereye zarar versem derdinde . Bizim kediler için koyduğumuz mamaları tekmeliyor, suları deviriyor. Allah var benimki savunmaz biliyor çünkü çocuğunun huyunu.
Amin valla kız erkek fark etmiyor artık çok zor. 1. Sınıfta yaşadığımız sorunlar kızlar grup kurmuş prensesler grubu bu gruba güzel giyinenler (forma var ama tokayla ayakkabıyla kalemle vs farklarını belli etme derdindeler) , taktik videosu çekenler dahilmis. Gruba dahil olamayanlar girmek için grup başının montunu vs tasıyormuş. Ya 1. Sınıftaki zorbalığa bak ama anneler bizi dinlemiyor diyorlar. Geçen toplantıda hepsi öğretmene bizi dinlemiyorlar bi konuşun. Dayanamadım artık daha 7 yaşında sizi dinlemiyorsa 17de işiniz çok zor dedim. Dağıtmak için uğraşıyor öğretmen ama teneffüste yine aynısını yapıyorlarmış. Erkeklerin bu durumlarda dünyadan haberleri yok koşturmaca peşindeler.
Biz düzgün yetistiririz de Allah düzgün yetistiremeyenlerin çocuğundan korusunGercekten cok korkuyorum duzgun yetistiremezsek ya da zorbaliga maruz kalirsa diye
TeşekkürlerHmmmm sana nasıl iyi geliyorsa öyle yap canım
Değil ya ablam ve kardeşim boğa aynı sen valla . Boğanın rahatlığı yemekte, uykuda ve sexte derler amaBenim boğa. Ama burcumla alakam yok sanki boga burcunu rahat derler ama ben hic rahat bir insan olamiyorum
Daha genceciksin kendine iyi bak mutlu ol sonra geçip giden yıllarına üzülürsünTeşekkürlerbu sene kendim icin birşeyler yapmaya cabaliyorum. İnşallah her adimimda biraz sonuç alirimki gayretim artar
Amin inşallah. Bende yusra dan bir kizla ilgili birseyler duyuyordum. Kizin biraz simarik oldugunu tahmin ediyodum. Gecen sabah yusra günaydın dedi, kiz gunaymadi dedi. 2 gün sonra kizin resmini bir tane influencerin resminde gördüm bir baksam bizim kizin annesinin kac bin takipcisi varBiz düzgün yetistiririz de Allah düzgün yetistiremeyenlerin çocuğundan korusun
Wuuuuuu hiç boğa yok çevremdeDeğil ya ablam ve kardeşim boğa aynı sen valla . Boğanın rahatlığı yemekte, uykuda ve sexte derler ama
Bu zamana kadar hep kaybettiğim çocukluğuma, sonrasinda genc kizligima üzüldüm. 30larima da 20li yaşlarimin acisiyla girmicemDaha genceciksin kendine iyi bak mutlu ol sonra geçip giden yıllarına üzülürsün
Aynen büyük ihtimalle.. o şımarıklık evlenince biter hahahaAmin inşallah. Bende yusra dan bir kizla ilgili birseyler duyuyordum. Kizin biraz simarik oldugunu tahmin ediyodum. Gecen sabah yusra günaydın dedi, kiz gunaymadi dedi. 2 gün sonra kizin resmini bir tane influencerin resminde gördüm bir baksam bizim kizin annesinin kac bin takipcisi varcocukta etkilenmis muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?