Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dedeyle parka gidemezler ikisini birden kontrol edemez. Kapının önünde kapalı alan orayı çıkmak yok. Ama baba kaybetmez ya benden daha ilgili o konuda
Bizim babamizda aşırı rahat her seferinde düşüp gelirdi yusra, birde kih kih Güler eşim sinir eder kendi babam da yusrayi cok cikarirdi ona guvenirdim ama ikisini asla yollamam zaten ben zor bakabiliyorum. Kp ile büyük kız sayili kez ciktilar. Bebek doğduğunda mecburiyetten gonderiyordum. Pandemi cikmadan onceki haftalardaydi, parka diye cikarip karsisindaki suriyeli komsuya goturmus benim kizi. Biraz kavgalar olmustu, aileyi hiç tanimiyorduk çünkü. O zamandan sonra tek hiç yollamadim.

Ben kafam doluyken okuyamıyorum okuduğumu anlayamıyorum iyi geliyorsa derhal başla
Sakinlestigim anda okursam olur zaten dusunceler bastirmadan once okumam lazimki sonra okudumlarimi dusuneyim, sentez edeyim yoksa bende o şekilde anlamam başa sarar dururum

Benimde kesin oyle o zaman. İstah konusu boğaya uyuyor ama

Tövbe tövbe diyerek namaz kılıyorum valla. Allah kabul eder inşallah ne yapayım elimde değil.
Imitasyon olayındaki konu senin dışarıyı onemsemen aslında imitasyon olsun anlayana kız bu devirde para mı var gerçeğini alalım deyip geçersin. Hoşuna gidiyorsa al tak canimcim. Bende kıyafet konusunda öyleyim. Mesela oje sürmeyi çok severim regl zamanı sürerim ama sonra silerim filan aynı senin kafa

Fighting kaptanım

Daydayim tebrikler tartimiz aynı görünce heyecanlandım

teşekkür ederim ablacım. Güzel tartıda biraz daha eksik gösterse daha iyi olacak

Gercekten cok korkuyorum duzgun yetistiremezsek ya da zorbaliga maruz kalirsa diye

Biz düzgün yetistiririz de Allah düzgün yetistiremeyenlerin çocuğundan korusun
Amin inşallah. Bende yusra dan bir kizla ilgili birseyler duyuyordum. Kizin biraz simarik oldugunu tahmin ediyodum. Gecen sabah yusra günaydın dedi, kiz gunaymadi dedi. 2 gün sonra kizin resmini bir tane influencerin resminde gördüm bir baksam bizim kizin annesinin kac bin takipcisi var cocukta etkilenmis muhtemelen

Aynen büyük ihtimalle.. o şımarıklık evlenince biter hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…