Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok artık hiç tanımadan nasıl alip götürmüş.
Eppekimmmm ne kadar benziyormuşuz yahu
Valla fesangim ruh ikizim
İyi geceler benim çenem düştü biraz, gunduz girememenin acisini cikardim
Şimdi migi düşünsün. Gelsin okusun sabah hepsini yemeği yedi şekeri çıktı galiba sesi kesildi

Ayy bak daha bugün dusundum ojede hep meragim vardi ama hic surmedim diye

Evet eşim en cok başkalarının benim hakkimdaki dusuncelerini onemsememe kizar. İstesem gercegini alabilirim ileride, ama bu devirde hem muhafaza etmek zor hemde daha geçende bir bileklik kaybettim. Onca pahali şeyi kullanmak istemiyorum

cnm dünyayı sen mi kurtarıcan dicem ama klişe olcek boşveer taktın da noldu ne duyarlısın aman çok düşüncelisin diyen mi var , varsa onlara iyi davran tabi ama diyen azdır ,onun işini yaptığn için diyordur başta ama sonra demeyi kesiyorlar şımarıyorlar boşveer imitasyon takmışsın nolmuş bu devirde gerçek almak bi de onunla sokakta dolaşmak cesaret ister zaten en mantıklısı bu
Bende kendimle çok hesaplasirim. Hatta namazda bile o beynim susmuyor ya var mı bunun çaresi acaba
aynen bi sessizlik oluyo , hayallerine odaklanmak işe yarıyor cnm ya da af dilerken vakit geçiyor ne çok günahımız var
Dinlendim özellikle mekik de azcık
tamam cnm maşallah
Inşallah canım
Geçen seneki fasulye bana 1 sene yetti,
Üzüm yaprağı 2 senelik bastım,
1 senelik nane kuruttum.
Domates ve salatalığı taze taze yedik.
Çilek ve üzüm tadımlık tı
oh oohhhh

Bence de yaaa ne gereği var

Alayim şöyle bir hint kolyesi ahahah millet parayi nerden bulmuş diye birbirine soradursun

Bir de senin yaşın çok küçük daha ne yapacaksın gerçek altın bileziği falan git bujiteriden cıvıl cıvıl tak takıştır. Zevk meselesi tabi ama bizi olduğumuzdan büyük gosteren şey biraz da tarzımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…