Heh aynen öyle. Ben de 36yim taka taka bir hal oldum şimdi pişmanımBu zamana kadar hep kaybettiğim çocukluğuma, sonrasinda genc kizligima üzüldüm. 30larima da 20li yaşlarimin acisiyla girmicem
Vajinusmus geçmişim var diyorum gerisini sen anlaDeğil ya ablam ve kardeşim boğa aynı sen valla . Boğanın rahatlığı yemekte, uykuda ve sexte derler ama
Artik düşüncelerimi kontrol etmeyi ogrenmem gerek, gereksiz kendimi yormaktan vazgeçmem lazımHeh aynen öyle. Ben de 36yim taka taka bir hal oldum şimdi pişmanım
Güldürdün beniVajinusmus geçmişim var diyorum gerisini sen anlaboğa değilim herhalde ben
Yok artık hiç tanımadan nasıl alip götürmüş.Bizim babamizda aşırı rahat her seferinde düşüp gelirdi yusra, birde kih kih Güler eşim sinir ederkendi babam da yusrayi cok cikarirdi ona guvenirdim ama ikisini asla yollamam zaten ben zor bakabiliyorum. Kp ile büyük kız sayili kez ciktilar. Bebek doğduğunda mecburiyetten gonderiyordum. Pandemi cikmadan onceki haftalardaydi, parka diye cikarip karsisindaki suriyeli komsuya goturmus benim kizi. Biraz kavgalar olmustu, aileyi hiç tanimiyorduk çünkü. O zamandan sonra tek hiç yollamadim.
Valla fesangim ruh ikizimEppekimmmm ne kadar benziyormuşuz yahu
Şimdi migi düşünsün. Gelsin okusun sabah hepsiniİyi geceler benim çenem düştü biraz, gunduz girememenin acisini cikardim
Bunu da kendini sıkmadan yap ama rahaaaaattArtik düşüncelerimi kontrol etmeyi ogrenmem gerek, gereksiz kendimi yormaktan vazgeçmem lazım
Kader arkadaşım eppekim benimYok artık hiç tanımadan nasıl alip götürmüş.
Valla fesangim ruh ikizim
Şimdi migi düşünsün. Gelsin okusun sabah hepsiniyemeği yedi şekeri çıktı galiba sesi kesildi
Geçmişi bırak şimdiye bakVajinusmus geçmişim var diyorum gerisini sen anlaboğa değilim herhalde ben
Sana çocuklar kreşe başlayınca çok büyük rahatlık gelecek az daha sık dişiniArtik düşüncelerimi kontrol etmeyi ogrenmem gerek, gereksiz kendimi yormaktan vazgeçmem lazım
Ayy bak daha bugün dusundum ojede hep meragim vardi ama hic surmedim diyeTövbe tövbe diyerek namaz kılıyorum valla. Allah kabul eder inşallah ne yapayım elimde değil.
Imitasyon olayındaki konu senin dışarıyı onemsemen aslında imitasyon olsun anlayana kız bu devirde para mı var gerçeğini alalım deyip geçersin. Hoşuna gidiyorsa al tak canimcim. Bende kıyafet konusunda öyleyim. Mesela oje sürmeyi çok severim regl zamanı sürerim ama sonra silerim filan aynı senin kafa
O zamanda işe başlicamSana çocuklar kreşe başlayınca çok büyük rahatlık gelecek az daha sık dişini
Ben gözünün görmediğini farketmedim de, bu yazıları da amma küçültmüşler diye söyleniyordumİlaç kutusu deyinceBen ilaç kutusunun resmini cekiyorum. Sonra resmi büyütüp okuyorum
İyi geceler
aynen bi sessizlik oluyo , hayallerine odaklanmak işe yarıyor cnm ya da af dilerken vakit geçiyor ne çok günahımız varBende kendimle çok hesaplasirim. Hatta namazda bile o beynim susmuyor ya var mı bunun çaresi acaba
tamam cnmDinlendim özellikle mekik de azcık
oh oohhhhInşallah canım
Geçen seneki fasulye bana 1 sene yetti,
Üzüm yaprağı 2 senelik bastım,
1 senelik nane kuruttum.
Domates ve salatalığı taze taze yedik.
Çilek ve üzüm tadımlık tı
Bence de yaaa ne gereği varAyy bak daha bugün dusundum ojede hep meragim vardi ama hic surmedim diye
Evet eşim en cok başkalarının benim hakkimdaki dusuncelerini onemsememe kizar. İstesem gercegini alabilirim ileride, ama bu devirde hem muhafaza etmek zor hemde daha geçende bir bileklik kaybettim. Onca pahali şeyi kullanmak istemiyorum
Şimdi de kaçıyor gibiyim...Geçmişi bırak şimdiye bak
ama gerçekten çok küçük yazıyorlar,bi de abur cuburların içindekiler kısmınıBen gözünün görmediğini farketmedim de, bu yazıları da amma küçültmüşler diye söyleniyordum
Alayim şöyle bir hint kolyesi ahahah millet parayi nerden bulmuş diye birbirine soradursuncnm dünyayı sen mi kurtarıcan dicem ama klişe olcek boşveer taktın da noldu ne duyarlısın aman çok düşüncelisin diyen mi var , varsa onlara iyi davran tabi ama diyen azdır ,onun işini yaptığn için diyordur başta ama sonra demeyi kesiyorlar şımarıyorlar boşveer imitasyon takmışsın nolmuş bu devirde gerçek almak bi de onunla sokakta dolaşmak cesaret ister zaten en mantıklısı bu
aynen bi sessizlik oluyo , hayallerine odaklanmak işe yarıyor cnm ya da af dilerken vakit geçiyor ne çok günahımız var
tamam cnmmaşallah
oh oohhhh
Bir de senin yaşın çok küçük daha ne yapacaksın gerçek altın bileziği falan git bujiteriden cıvıl cıvıl tak takıştır. Zevk meselesi tabi ama bizi olduğumuzdan büyük gosteren şey biraz da tarzımızAyy bak daha bugün dusundum ojede hep meragim vardi ama hic surmedim diye
Evet eşim en cok başkalarının benim hakkimdaki dusuncelerini onemsememe kizar. İstesem gercegini alabilirim ileride, ama bu devirde hem muhafaza etmek zor hemde daha geçende bir bileklik kaybettim. Onca pahali şeyi kullanmak istemiyorum
Bujiteri yazmışım bijuteri olacakBir de senin yaşın çok küçük daha ne yapacaksın gerçek altın bileziği falan git bujiteriden cıvıl cıvıl tak takıştır. Zevk meselesi tabi ama bizi olduğumuzdan büyük gosteren şey biraz da tarzımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?