Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet evde kalsan sikinti değil ama sonucta disari cikiyosun. Birde ben namaza basladim acikcasi artık daha dikkat ediyorum disarida durduk yere makyajli falan cikmiyorum, giyime de daha dikkat etmeye çalışıyorum
Oje abdest geçirmediği için sıkıntı evet. Makyaj ben de fazla yapmam sadece gözüme kalem çeker ruj sürerim.

Ama zayıfladıkça giyime dikkat edememeye başlıyorum sanırım Allah namazlarını kabul etsin inşallah darısı başıma

Bir de tesettür mağazaları çok pahalı oluyor ya
Hele bu sene oyle bir pahalanmis ki.. tam dolabı yenilerim diyodum. Nereye yenileyecegim 2 parça tunik pantolon 200den başlıyor. Kuzenim Mayıs'ta nişanlanacakmis o nişanlansin hemen abiye alicam kinasinda giymeye. Son ana birakmicam iyice zamlanir

Allah tamamına erdirsin. Ben arkadaşlarımdan alıyorum öyle şeyleri valla, bir sefer giymek için çok para vermek istemiyorum

Kumaş neden kız, kot al ay sen küçücüksün

ama gerçekten çok küçük yazıyorlar,bi de abur cuburların içindekiler kısmını paket de küçük oluyor gerçi ama ekstra küçültüyorlar
Evet ama eskiden okuyabiliyordum
Bugün benim torun, annanne yaşlanıyon galiba dedi

Allah tamamına erdirsin. Ben arkadaşlarımdan alıyorum öyle şeyleri valla, bir sefer giymek için çok para vermek istemiyorum
Aslinda bende düşündüm ikinci el alsam dedim ya cok belirgin deformeli gelirse. Birinden ödünç istesem kimi bulcam dedim. Hayirlisi artik param neye yeterse onu alırım. Hiç abiye giymedim cok meragim var

Aslinda bende düşündüm ikinci el alsam dedim ya cok belirgin deformeli gelirse. Birinden ödünç istesem kimi bulcam dedim. Hayirlisi artik param neye yeterse onu alırım. Hiç abiye giymedim cok meragim var
Trendyoldan falan belki uyguna bulursun dükkanlarda daha pahalı oluyor

kizlar, iyi geceler, tam sizle sohbet ederken aksam uzeri bir baktim Hollandaca dersimin saati gelmis. Sonra derse gir, aksam yemegi, arada da ikeadan mobilya siparisi vermistik onlari kurmaya basladik gun bitti. Ben simdi kacar yarin yine ikea kurmaya devam. Biz 2 sene once ev almistik ama 1 odamiz bostu. Kayinvalideler de benimle gelecek bayram sonunda 2.5 ay kalmayi planliyorlar bizimle. Bizde o yuzden misafir odasi duzenliyoruz simdi. yarin yine firsat buldukca gelirom herkese iyi geceler

İyi geceler kolay gelsin bıdıkım

Yok estagfirullah. Bu bende cocukluktan ve kilolu donemden kalan birşey. Aslinda sporda giyiniyorum ama buraya resim denk gelmemistir. Birde pantolonlarim hepsi boldu bu hafta 9 tane daralttirdim. Bak bu akşamdan resim atayim
haaarika görünüyorsun canım
Benim kapalı bir arkadaşım var. Oje sürersem erkekler regl olduğumu anlar diyordu
her gün oruç tutan biri o dönemde tutmayınca da anlayabiliyorlar aslında ,hayat biraz zor hanımlar için
Benim kiz tirnak makyaji istiyorum deyip duruyor. Ben yaparsam onu kurtaramam daha
biraz hevesini alabilir sanki, örneğin sabahı kıldıktan sonra bi haftasonu arkadaşıyla deneyip yine çıkartabilir mi diye düşündüm cnm
Evet evde kalsan sikinti değil ama sonucta disari cikiyosun. Birde ben namaza basladim acikcasi artık daha dikkat ediyorum disarida durduk yere makyajli falan cikmiyorum, giyime de daha dikkat etmeye çalışıyorum
yapılırsa da çok hafif ve örneğin bi kahvaltıya davetli olunca yapılabilir bence cnm,evde temizlersin, nefis isteyebiliyor çünkü dünyaya ait bir şey yine siz bilirsiniz tabi tatlım

Yok estagfirullah. Bu bende cocukluktan ve kilolu donemden kalan birşey. Aslinda sporda giyiniyorum ama buraya resim denk gelmemistir. Birde pantolonlarim hepsi boldu bu hafta 9 tane daralttirdim. Bak bu akşamdan resim atayim
Maşallah
Eskiyle arada bir insan fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…