Oje abdest geçirmediği için sıkıntı evet. Makyaj ben de fazla yapmam sadece gözüme kalem çeker ruj sürerim.Evet evde kalsan sikinti değil ama sonucta disari cikiyosun. Birde ben namaza basladim acikcasi artık daha dikkat ediyorum disarida durduk yere makyajli falan cikmiyorum, giyime de daha dikkat etmeye çalışıyorum
Bir de tesettür mağazaları çok pahalı oluyor yaKilolu donemimde giyecek sey bulamadigimdan yasimdan buyuk gibiydim, sonrada bu kış pantolonlar bollaşti giyemedimama kışında 3 tane cepli eşofman almıştım onlari giydim hep
Hele bu sene oyle bir pahalanmis ki.. tam dolabı yenilerim diyodum. Nereye yenileyecegim 2 parça tunik pantolon 200den başlıyor. Kuzenim Mayıs'ta nişanlanacakmis o nişanlansin hemen abiye alicam kinasinda giymeye. Son ana birakmicam iyice zamlanirBir de tesettür mağazaları çok pahalı oluyor ya
Allah tamamına erdirsin. Ben arkadaşlarımdan alıyorum öyle şeyleri valla, bir sefer giymek için çok para vermek istemiyorumHele bu sene oyle bir pahalanmis ki.. tam dolabı yenilerim diyodum. Nereye yenileyecegim 2 parça tunik pantolon 200den başlıyor. Kuzenim Mayıs'ta nişanlanacakmis o nişanlansin hemen abiye alicam kinasinda giymeye. Son ana birakmicam iyice zamlanir
Kumaş neden kız, kot al ay sen küçücüksünDün bizim mahalledeki normal dukkanlari gezdim. Siyah kumaş pantolon alayım başka da pantolon almam daha artik diyordum 150den başlıyor ben şok. Bir ara outlet avmlere gidip bakarim artik geçmiş sezon urunleri indirimli oluyor ya bazen
Evet ama eskiden okuyabiliyordumama gerçekten çok küçük yazıyorlar,bi de abur cuburların içindekiler kısmınıpaket de küçük oluyor gerçi ama ekstra küçültüyorlar
Aslinda bende düşündüm ikinci el alsam dedim ya cok belirgin deformeli gelirse. Birinden ödünç istesem kimi bulcam dedim. Hayirlisi artik param neye yeterse onu alırım. Hiç abiye giymedim cok meragim varAllah tamamına erdirsin. Ben arkadaşlarımdan alıyorum öyle şeyleri valla, bir sefer giymek için çok para vermek istemiyorum
Kotlarim var kumaş siyah yoktu. Aslinda var da onu daraltmak istemedim 54 bedenKumaş neden kız, kot al ay sen küçücüksün
Trendyoldan falan belki uyguna bulursun dükkanlarda daha pahalı oluyorAslinda bende düşündüm ikinci el alsam dedim ya cok belirgin deformeli gelirse. Birinden ödünç istesem kimi bulcam dedim. Hayirlisi artik param neye yeterse onu alırım. Hiç abiye giymedim cok meragim var
Hmmmmmm evet bir tane bulunsun doğru söylüyorsunKotlarim var kumaş siyah yoktu. Aslinda var da onu daraltmak istemedim 54 bedendüğünlerde cemiyetlerde kotla gidilmiyor ki ya elbise ya kumaş pantolon tunik
Şu an ben o durumdayım@Zipzip- sabah bir kalkacak on yüz bin sayfa geçmiş birikmiş
İyi geceler kolay gelsin bıdıkımkizlar, iyi geceler, tam sizle sohbet ederken aksam uzeri bir baktim Hollandaca dersimin saati gelmis. Sonra derse gir, aksam yemegi, arada da ikeadan mobilya siparisi vermistik onlari kurmaya basladik gun bitti. Ben simdi kacar yarin yine ikea kurmaya devam. Biz 2 sene once ev almistik ama 1 odamiz bostu. Kayinvalideler de benimle gelecek bayram sonunda 2.5 ay kalmayi planliyorlar bizimle. Bizde o yuzden misafir odasi duzenliyoruz simdi. yarin yine firsat buldukca gelirom herkese iyi geceler
Kusura bakmayın bu gece çenem düştüŞu an ben o durumdayım
Başladığımda 41 sayfa vardı, okuyana kadar 8 sayfa daha arttı
Bedenimi tam tutturamiyorum kıyafetlerde ya bol geliyo ya darTrendyoldan falan belki uyguna bulursun dükkanlarda daha pahalı oluyor
haaarika görünüyorsun canımYok estagfirullah. Bu bende cocukluktan ve kilolu donemden kalan birşey. Aslinda sporda giyiniyorum ama buraya resim denk gelmemistir. Birde pantolonlarim hepsi boldu bu hafta 9 tane daralttirdim. Bak bu akşamdan resim atayim
her gün oruç tutan biri o dönemde tutmayınca da anlayabiliyorlar aslında ,hayat biraz zor hanımlar içinBenim kapalı bir arkadaşım var. Oje sürersem erkekler regl olduğumu anlar diyordu
biraz hevesini alabilir sanki, örneğin sabahı kıldıktan sonra bi haftasonu arkadaşıyla deneyip yine çıkartabilir mi diye düşündüm cnmBenim kiz tirnak makyaji istiyorum deyip duruyor. Ben yaparsam onu kurtaramam daha
yapılırsa da çok hafif ve örneğin bi kahvaltıya davetli olunca yapılabilir bence cnm,evde temizlersin, nefis isteyebiliyor çünkü dünyaya ait bir şeyEvet evde kalsan sikinti değil ama sonucta disari cikiyosun. Birde ben namaza basladim acikcasi artık daha dikkat ediyorum disarida durduk yere makyajli falan cikmiyorum, giyime de daha dikkat etmeye çalışıyorum
MaşallahYok estagfirullah. Bu bende cocukluktan ve kilolu donemden kalan birşey. Aslinda sporda giyiniyorum ama buraya resim denk gelmemistir. Birde pantolonlarim hepsi boldu bu hafta 9 tane daralttirdim. Bak bu akşamdan resim atayim
Tamam tamam susuyoruzŞu an ben o durumdayım
Başladığımda 41 sayfa vardı, okuyana kadar 8 sayfa daha arttı
canım balık yağı kullanabilirsin yine faydası olur ve A vitamini yeterli tüket cnm,kansızlık da etkiliyor varsaEvet ama eskiden okuyabiliyordum
Bugün benim torun, annanne yaşlanıyon galiba dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?