- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Afiyet olsunCuma menüm
Sabah11.00 1 sahanda yumurta 1 dilim tulum peyniri domates salatalık 1 çatal nutella
Ara 15.00 1 kase mercimek çorbası
Akşam 1 lahmacun 2 kaşık yoğurtlu mantı 2 tane arnavut ciğeri
Su 1 ltZipzip-
Canım su tuketimim az olduğu için içmiyorum yesilcayi,hamilelikte riskli olabilir malum.Kahveyi de aynı şekilde yoksa bir kahve aşığı olarak iki haftadır burnumda tütüyorsara_28 fesang Kinoalihatun North River Aomine Daiki minerva1988 S Suskunkardelen
Kendinin en iyi hali ol Amine Busra günde bir yeşil çay ve sade kahve içelim, mümkünse fotosunu atalım, akşam İftarda tabi
Ay canım ya çok Afedersin unuttum bı an hamileliğiCanım su tuketimim az olduğu için içmiyorum yesilcayi,hamilelikte riskli olabilir malum.Kahveyi de aynı şekilde yoksa bir kahve aşığı olarak iki haftadır burnumda tütüyor
Çocuk psikiyatriste gitse kesin tanı alırBizimkinde de annesi korkunç bir anne. Etrafa oğlunu savunuyor kaç kişi şikayete geldi bu çocuğu doktora gösterin dedi kadın savuşturdu herkesi. Ama umarım yaptıklarının bedelini kat kat görür. Ve görecek inanıyorum hatta şimdiden görüyor çok şükür
Meditasyon yapmayi deneyebilirsin? Beynin susmuyorsa bır alan olsutur kendine o düşünceler üzerine düşün . Özellikle hangi konular var bu konularla ilgili neler yapabilirsin ? Daha ayrintilandirirsan daha kolay çözersin. Somutlastirmak iyidir. Havadan uçuşan düşüncelerin ayakları yere bassın bakalım .Bende kendimle çok hesaplasirim. Hatta namazda bile o beynim susmuyor ya var mı bunun çaresi acaba
Ben sınav fln cekemiyorum duvarda yapıyorum . Dinleme dinlene :))Dinlendim özellikle mekik de azcık
Yoğun kaygida varsa destek alsan bir süre , aşırı iyi gelecek emin ol :)Evet ruh halim ne yazikki çok uçlarda. İnişlerde en dipte geziyorum çıkışlarda en tepelerde. Ve bu çok yorucu
Şu anda onu yapıyorum ahahhahaİyi konuştum bu gece sabaha kulağımı cinlatmazlar inşallah
AA çok sevindim :)) kime gideceksin ?Bakalım haftaya psikologa gidicem. O ne diyecek bana. En sonunda sana bakirkoy yolu gorundu diyebilir
Yok estagfirullah. Bu bende cocukluktan ve kilolu donemden kalan birşey. Aslinda sporda giyiniyorum ama buraya resim denk gelmemistir. Birde pantolonlarim hepsi boldu bu hafta 9 tane daralttirdim. Bak bu akşamdan resim atayim
Chrome,google gibi tarayiciOpera ne canım bir bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?