Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım su tuketimim az olduğu için içmiyorum yesilcayi,hamilelikte riskli olabilir malum.Kahveyi de aynı şekilde yoksa bir kahve aşığı olarak iki haftadır burnumda tütüyor
Ay canım ya çok Afedersin unuttum bı an hamileliği hatta seni seçerken bile seçim heyecanından tamamen aklımdan çıkmıştı hamileyken diyet yapılmıyor ki sen de takıma destek verirsin bir nevi gaz

Günaydın kızlar,

2 kuru incir
5 çiğ badem
1 haşlanmış yumurta
Fotosunu atıyorum, erişteli sulu köfte den 2 TABAK
İKİ kakaolu top kek
Yarım porsiyon köfte (pilav, salata, domates)
2 danone shot
2 dilim beyaz ekmek
30 kaşık kadar mor lahana salatası
1 kase sütlaç
2 dilim Ramazan pidesi
Bır sade kefir
Umarım unuttuğum olmadi
Geçen bir dilim kepek ekmeği yedim, eklemeyi unutuyorum bazen kalorilere

2.723 kalori

Zipzip- Cordelia

Eklentiler

• IMG20220415154743.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 34
Çocuk psikiyatriste gitse kesin tanı alır cozu varken savunuyorlar büyüdüğünde neler yapar kim bilir

Bende kendimle çok hesaplasirim. Hatta namazda bile o beynim susmuyor ya var mı bunun çaresi acaba
Meditasyon yapmayi deneyebilirsin? Beynin susmuyorsa bır alan olsutur kendine o düşünceler üzerine düşün . Özellikle hangi konular var bu konularla ilgili neler yapabilirsin ? Daha ayrintilandirirsan daha kolay çözersin. Somutlastirmak iyidir. Havadan uçuşan düşüncelerin ayakları yere bassın bakalım .

Canım senin boyun 159 a kilom 70 imkansız çok daha uzun ve zayifsin burda
Yok estagfirullah. Bu bende cocukluktan ve kilolu donemden kalan birşey. Aslinda sporda giyiniyorum ama buraya resim denk gelmemistir. Birde pantolonlarim hepsi boldu bu hafta 9 tane daralttirdim. Bak bu akşamdan resim atayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…