Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınnnn
Herkese muhteşem bir haftasonu diliyorum. Spor faslına geçiyorum şimdi.
Bu haftanın spor Queen i olarak, niyetli olan arkadaşlarımıza iftara 1 saat kala, niyetli olmayan arkadaşlarımıza da kahvaltıdan yarım saat- 1 saat önce growwithjo kanalından 15 dklık bir video yapmalarını tavsiye ediyorum. O kadar eğlenceli ki zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Hoplamalı zıplamalı hareketlerde enerjinizin olmadığını ya da fiziksel olarak zorlanacağınızı düşünüyorsanız kendinizce kolaylaştırabilirsiniz

Çok geçmiş olsun canım , rabbim şifa versin.

Saol bozacımmm
erenmothers iy ki seni secmisim. Çok yerinde bir karar aldığımı bir kere daha gördüm.

Afiyet olsun kaptanım ödül günü yaptın sanırım yemekler harika
Günaydın kızlar
Günaydın kaptanım
Ay günaydın kizlar okulda nobetciydim , tüm sabahım sizi okumakla geçti çok eğlendim:))
Kolay gelsin canım
Günaydın kızlar mutlu hafta sonları
Günaydın canımmmmm
Günaydın mutlu hafta sonları
Günaydın tatlımmm
Günaydın kızlar, bugün iftara eşimin arkadaşları, eşleri, çocukları gelecek. Pek aktif olamayabilirim
Kolay gelsin şirammmm çok öpüyorum
Bugün misafirim var iftara menüm nasıl kızlar
Mercimek çorbası
Yelpaze kebabı
Basmati pirinç pilavı
Salata
Sarımsaklı yoğurtlu karnabahar
İftariyelik ( zeytin hurma kuru kayısı)
Sütlaç
10 numara afiyet oldun şimdiden canımm
Yoğun bir gün beni bekler arada gelirim
Kolay gelsin canım
Günaydın maviş migimmm nasıl oldun tatlım akşam rahatsızsınız
Günaydın kızlar nasılsıniz? Güzel bir cumartesi geçirin
Günaydın tatlışımmm
Günaydın canım geçmiş olsun rabbim korumuş eşini Allah şifa versin kuzum tez zamanda inşallah
Günaydın günaydın günaydınnnnn
Günaydın çiçeğimmmmm
Günaydın benim tatlış kuşummm
Süpersin yine harikasın bende iftardan önce unutmazsam yapayım tavsiyen için tşk ederim kuzummm

Maviş takım kızları sizde katılmak ister misiniz ???15 dk cık müsait olanlar bugün biraz zıplayalım mı

Büyük geçmiş olsun, sadaka verdiniz mi atlattıktan sora?
Günaydın günaydın günaydınnnnn
Günaydın canım ikizim
Günaydın, bı denicem bu sefer inşaallah

Bluemothers ın maviş bebişleri GÜNAYDIN
Haftamızın ilk günü kızlar
Kısa bir hatırlatma yapayım dedim zaten siz bunları biliyorsunuz ama ben yinede minik minik hatırlatmalarımı yenileyeyim bu hafta bizim için süper olsun
niyetli olmayanlar suyumuzu ihmal etmeyelim niyetli olan arkadaşlar iftar sahur arası su içmeye gayret edelim su çok önemli bunu hergün önemseyerek devam edelim
kendimizi yormadan en azından günlük 5000 adımı tamamlayalım tatlışlarım en azından her saat başı yerimizden kalkıp bir iki göbek atsak yetiyor roman havasında adım sayısı çok oluyor
yediklerimize hakimiz dikkat ediyoruz ama karbonhidrat ve tatlıyı biraz daha listelerimizden çıkarmaya çalışalım mı kızçeler
menülerimizi ve adımlarımızı unutmadan yollayalım mavişler bu hafta bizim olsun

Sizleri seviyorum güzel bir maviş hafta olsun hepimiz için

Cordelia Wilma11 She-Raa pastelfit dolunaydagel Hallederiz 60kiloyum sidelya _ASTRAL_

Motive edici profil fotosu yapabilirsiniz, örnekteki gibi

Eklentiler

• images (10).webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 26
  • images (9).webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 29
  • images (8).webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 26
  • 1200px-TV78logo.svg.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 23
  • images (46).webp
    28 KB · Görüntüleme: 24
  • images (45).webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 27
  • images (7).webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 25
  • images (6).webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…