- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Çok geçmiş olsun canım , rabbim şifa versin.Günaydın kızlar nasılsınız?? Uzun süredir gelemedim özledim sizleri zor günler geçirdik, eşim motor kazası yaptı elhamdülillah sol omuz kırığı ile atlattık iyi istirahatte, malum ara tatil vardı çocuklar fln ben iş güç derken gelemedim buralara gerçekten çok özledim ne var ne yok nasılsınız ???
Saol bozacımmmAfiyet olsun
Afiyet olsun kaptanım ödül günü yaptın sanırım yemekler harikaGünaydın kızlar,
2 kuru incir
5 çiğ badem
1 haşlanmış yumurta
Fotosunu atıyorum, erişteli sulu köfte den 2 TABAK
İKİ kakaolu top kek
Yarım porsiyon köfte (pilav, salata, domates)
2 danone shot
2 dilim beyaz ekmek
30 kaşık kadar mor lahana salatası
1 kase sütlaç
2 dilim Ramazan pidesi
Bır sade kefir
Umarım unuttuğum olmadi
Geçen bir dilim kepek ekmeği yedim, eklemeyi unutuyorum bazen kalorilere
2.723 kalori
Zipzip- Cordelia
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar
Kolay gelsin canımAy günaydın kizlar okulda nobetciydim , tüm sabahım sizi okumakla geçti çok eğlendim:))
Günaydın canımmmmmGünaydın kızlar mutlu hafta sonları
Günaydın tatlımmmGünaydın mutlu hafta sonları
Kolay gelsin şirammmm çok öpüyorumGünaydın kızlar, bugün iftara eşimin arkadaşları, eşleri, çocukları gelecek. Pek aktif olamayabilirim
10 numaraBugün misafirim var iftara menüm nasıl kızlar
Mercimek çorbası
Yelpaze kebabı
Basmati pirinç pilavı
Salata
Sarımsaklı yoğurtlu karnabahar
İftariyelik ( zeytin hurma kuru kayısı)
Sütlaç
Kolay gelsin canımYoğun bir gün beni bekler arada gelirim
Günaydın maviş migimmmGünaydin
Günaydın tatlışımmmGünaydın kızlar nasılsıniz? Güzel bir cumartesi geçirin
Günaydın canım geçmiş olsun rabbim korumuş eşiniGünaydın kızlar nasılsınız?? Uzun süredir gelemedim özledim sizleri zor günler geçirdik, eşim motor kazası yaptı elhamdülillah sol omuz kırığı ile atlattık iyi istirahatte, malum ara tatil vardı çocuklar fln ben iş güç derken gelemedim buralara gerçekten çok özledim ne var ne yok nasılsınız ???
Günaydın çiçeğimmmmmGünaydın günaydın günaydınnnnn
Günaydın benim tatlış kuşummmGünaydınnnn
Herkese muhteşem bir haftasonu diliyorum. Spor faslına geçiyorum şimdi.
Bu haftanın spor Queen i olarak, niyetli olan arkadaşlarımıza iftara 1 saat kala, niyetli olmayan arkadaşlarımıza da kahvaltıdan yarım saat- 1 saat önce growwithjo kanalından 15 dklık bir video yapmalarını tavsiye ediyorum. O kadar eğlenceli ki zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Hoplamalı zıplamalı hareketlerde enerjinizin olmadığını ya da fiziksel olarak zorlanacağınızı düşünüyorsanız kendinizce kolaylaştırabilirsiniz
Büyük geçmiş olsun, sadaka verdiniz mi atlattıktan sora?Günaydın kızlar nasılsınız?? Uzun süredir gelemedim özledim sizleri zor günler geçirdik, eşim motor kazası yaptı elhamdülillah sol omuz kırığı ile atlattık iyi istirahatte, malum ara tatil vardı çocuklar fln ben iş güç derken gelemedim buralara gerçekten çok özledim ne var ne yok nasılsınız ???
Günaydın canım ikizimGünaydın günaydın günaydınnnnn
Günaydın, bı denicem bu sefer inşaallahGünaydınnnn
Herkese muhteşem bir haftasonu diliyorum. Spor faslına geçiyorum şimdi.
Bu haftanın spor Queen i olarak, niyetli olan arkadaşlarımıza iftara 1 saat kala, niyetli olmayan arkadaşlarımıza da kahvaltıdan yarım saat- 1 saat önce growwithjo kanalından 15 dklık bir video yapmalarını tavsiye ediyorum. O kadar eğlenceli ki zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Hoplamalı zıplamalı hareketlerde enerjinizin olmadığını ya da fiziksel olarak zorlanacağınızı düşünüyorsanız kendinizce kolaylaştırabilirsiniz
Günaydın kaptanımGünaydın mutlu günler kızçeler
Yok yok kilo veriyorum o kadar yiyemem 2-3 belki28 diyorum teklifleri görelim
Ben anlamadım bildirimsizleri bu hafta 3-4 ,bildirim yoktu@ugurbocuuu haftaki emeklerin için teşekkürler ex kaptanım
İlk defa bu hafta bildirimsiz gördüm oda senin şansına
Ne guzelInşallah canım
Geçen seneki fasulye bana 1 sene yetti,
Üzüm yaprağı 2 senelik bastım,
1 senelik nane kuruttum.
Domates ve salatalığı taze taze yedik.
Çilek ve üzüm tadımlık tı
Yok yaa 32 tane hayatta yemem32 yer kaptanım.
1433 teyim gecmisi bitirince devam edeceğim
Geçmişi bitireyim kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?