GünaydınAy günaydın kizlar okulda nobetciydim , tüm sabahım sizi okumakla geçti çok eğlendim:))
GünaydınGünaydın kızlar mutlu hafta sonları
Günaydın mutlu hafta sonları
Günaydın kızlar, bugün iftara eşimin arkadaşları, eşleri, çocukları gelecek. Pek aktif olamayabilirim
Bugün misafirim var iftara menüm nasıl kızlar
Mercimek çorbası
Yelpaze kebabı
Basmati pirinç pilavı
Salata
Sarımsaklı yoğurtlu karnabahar
İftariyelik ( zeytin hurma kuru kayısı)
Sütlaç
Günaydın kolay gelsin kızlarYoğun bir gün beni bekler arada gelirim
Kolay gelsin, uykusuzum ama olsun şükür iyiyim. EvdeyimBugün evdeyim çok işim var
Oruclu degilim ve Akşama da iftara davetliyim
Sizler nasılsın ??
Artık insanlar sapıttı iyiceAyy kızlar, YouTube ana sayfada ne çıktı ya, klipte ben mi yanlış gördüm, kilotiu ve göğsüne çarpı işaretli bant yapışmış . Ya ne diyeceğimi bilemiyorum . Yorum da yapmak istemiyorum.isim de vermicem
Ya sorma, Türk insaninda ilk kez böyle gördüm. Eşlerimiz olsun, bizler 17-20 yaş aralığını yolda görsek, ablası diye konuşuruz ama klipte soyununca da "ablası" olmuyor işte. Örnek veriyorum, Dizide de liseli, gerçek hayatta da 16 yaşında biri tamam mı, YouTube da diyor ki şu dizideki oyuncunun bilmem ne hâlleri. Bakıyosun soyunmuş. E biz bu kişiye o gözle mi bakıyorduk. Özellikle küçük yaşlarda ... Ahh ya ne durumlara geldik.Artık insanlar sapıttı iyice
Bişiler bulup kendini mutlu etme derdinde
Kendilerine yorum yapmasini istiyorlar
Takip istiyolar
Para kazanınca çok degişiyorlar
Bilemiyorum
Hiç biri normal degil artıkcocuklarda izliyor özeniyorlar telefonu eline vermek istemiyorum
Aaaaaaa çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusunGünaydın kızlar nasılsınız?? Uzun süredir gelemedim özledim sizleri zor günler geçirdik, eşim motor kazası yaptı elhamdülillah sol omuz kırığı ile atlattık iyi istirahatte, malum ara tatil vardı çocuklar fln ben iş güç derken gelemedim buralara gerçekten çok özledim ne var ne yok nasılsınız ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?