Maalesef giremedim canim
Zipzipcim maalesef giremedim
Afiyet olsun canim❤
Tamam canim kendine iyi bak bekleriz her zamanMaalesef giremedim canim
Zipzipcim maalesef giremedim
Telefonumun şarj yeri bozuldu
Anakarti herseyi değişti telin
Tüm bilgilerim gitti fotolar videolar falan
Belki başka telden girebilirdim ama diyete uygun beslenemedim, kusuruma bakmayın.
Herkese çok selamlar
Kilo verme sürecinde başarılar diliyorum. Şimdilik izin istiyorum hazır hissedince gelicem eğer kabul ederseniz. Hoscakalin
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim❤
Tamam canim kendine iyi bak bekleriz her zaman
Gecmis olsun canimUff bugün başım çok ağrıyor mideme vurdu kusmadan atlatırım inşallah . İlk defa bu kadar zor geçiyor çok rahattım halbuki
MasterFit Yarışması 31. Hafta | 15.04.2022 Cuma | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |
Kırmızı Takım | |||||||||
@B O Z A | Kırmızı Kaptan | 77,70 | |||||||
| Kırmızı | 71,2 | |||||||
| Kırmızı | 92,90 | |||||||
| Kırmızı | 76,20 | |||||||
S Suskunkardelen | Kırmızı hamiş | 56,00 | |||||||
| Kırmızı | 77,05 | |||||||
@busra ytez | Kırmızı | 70,00 | |||||||
| Kırmızı | 61,50 | |||||||
| Kırmızı | 58,60 | |||||||
| Kırmızı | 67,40 | |||||||
| Kırmızı Sarı | 58,20 | |||||||
Mavi Takım | |||||||||
| Mavi Kaptan | 72,25 | |||||||
| Mavi | 62,80 | |||||||
@Migim | Mavi | 69,90 | |||||||
| Mavi | 84,80 | |||||||
@pastel34 | Mavi | 60,20 | |||||||
| Mavi | 80,00 | |||||||
| Mavi | 79,60 | |||||||
| Mavi | 83,80 | |||||||
| Mavi | 66,55 | |||||||
@yildiz4kc | Mavi Sarı | 72,20 | |||||||
| Mavi Sarı | ||||||||
Yeşil Takım | |||||||||
| Yeşil | 55,35 | |||||||
| Yeşil | 82,05 | |||||||
@Ytmz | Yeşil | 67,80 | |||||||
| Yeşil | 83 | |||||||
Bu ara biraz fazla yiyorum canımMesaj aklımdaydı.
Kanının temiz çıkması çok harika olmuş , demek ki fayda etmiş. Suyu neden içemiyorsun, temiz olmadığı için mi? Ve sanırım sen az yemeye alıştın dimi, zorlanmıyorsun, yoksa hep mi az yerdin?
Çok güzel canımBugün misafirim var iftara menüm nasıl kızlar
Mercimek çorbası
Yelpaze kebabı
Basmati pirinç pilavı
Salata
Sarımsaklı yoğurtlu karnabahar
İftariyelik ( zeytin hurma kuru kayısı)
Sütlaç
Yorgun, uykusuz, şişBugün evdeyim çok işim var
Oruclu degilim ve Akşama da iftara davetliyim
Sizler nasılsın ??
Büyük geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar nasılsınız?? Uzun süredir gelemedim özledim sizleri zor günler geçirdik, eşim motor kazası yaptı elhamdülillah sol omuz kırığı ile atlattık iyi istirahatte, malum ara tatil vardı çocuklar fln ben iş güç derken gelemedim buralara gerçekten çok özledim ne var ne yok nasılsınız ???
Balkabağı tabaktaki cnmTatlı patates hiç yemedim, havuç alerji yapıyor, balkabağını tatlı yapiyorum( bu sene başladım)
Domatesi çiğ çok severim, kışın yemem.
Meyva şimdilik yasak, gerçi bayrama kadar yasakları deldim. Inşallah bayramdan sonra devam.
Kasedeki 'ni tanıyamadım.
Paprika alırım arada
Yeşil yapraklı ıspanaksa benden başka yiyen olmadığı için pek almam eve.
Ben hapına baksam iyi olur, yut gitsin
Efendim cnm
Geçmiş olsun canımUff bugün başım çok ağrıyor mideme vurdu kusmadan atlatırım inşallah . İlk defa bu kadar zor geçiyor çok rahattım halbuki
Ben hem iftarda hem sahurda yeşil çay içiyorum kaptanımsara_28 fesang Kinoalihatun North River Aomine Daiki minerva1988 S Suskunkardelen
Kendinin en iyi hali ol @busra ytez günde bir yeşil çay ve sade kahve içelim, mümkünse fotosunu atalım, akşam İftarda tabi
Afiyet bal olsun canıma
Aynen canım kendimi çok daha iyi çok daha motive hissediyorum hiç bu kadar kolay 8 kilo vermemiştim sizin ve grubun enerji ile harika hissediyorum kendimi
maşallah kuzummm harikasın devam böyle
Ne kadar elit bir yeşil çayadından klaslığı anlaşılıyor nirden aldın kız bende alayım
Görüşürüz tatlımmmm
İyiyim kaptanım andulasyonum vardı bugün vücudum biraz halsizleşti ondan ama güzel oluyor. Sen nasılsın napıyorsun
5170 cnm dışardayımmm
Kuralım ne kuralımmmmfesang Kinoalihatun @busra ytez sara_28 Aomine Daiki North River Kendinin en iyi hali ol minerva1988 Hedef60kgolmak hadi güzel hayaller kuralım.
Ah ah haziran gelmeden 56 kilo olmuşum. Herşeyi ölçülü yiyorum ve canım sağlıksıx şeyleri hiç çekmiyor.fesang Kinoalihatun @busra ytez sara_28 Aomine Daiki North River Kendinin en iyi hali ol minerva1988 Hedef60kgolmak hadi güzel hayaller kuralım.
Kuralım canım haziran ayına 70 li kilolarda girmişim çok fit çok sağlıklı biri olmuşum eşimle ikinci balayına çıkıyoruz ohhhhhh ne güzelfesang Kinoalihatun @busra ytez sara_28 Aomine Daiki North River Kendinin en iyi hali ol minerva1988 Hedef60kgolmak hadi güzel hayaller kuralım.
MuhteşemsinAh ah haziran gelmeden 56 kilo olmuşum. Herşeyi ölçülü yiyorum ve canım sağlıksıx şeyleri hiç çekmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?