Bu cuma 91 kusurleri görmek hedefin inşaallahÖnce ilk hedef 90 lı kilolardan kurtulmak sonra 80 70 derken 65
Kolay gelsin saracimBen markete gidip geliyorum şimdilik hoşçakalın
Afiyet bal olsun canımaDünün menüsünü paylaşıyorum.
Sahur
1 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 porsiyon fırında beşamel soslu mantarlı tavuk
2 yk domatesli pirinç pilavı
1 kase salata 1 kase kabaklı havuçlu tarator
2 saat sonra 1 küçük kase magnolia
Su 2lt
1 Türk kahvesi
Zipzip- erenmothers @DombiliKus
Aynen canım kendimi çok daha iyi çok daha motive hissediyorum hiç bu kadar kolay 8 kilo vermemiştim sizin ve grubun enerji ile harika hissediyorum kendimiNe guzel sözler yaklaşık bizimle 8 kilo verdin sporda yapiyorsun belli oluyordur kaptanim
Yürüyorum kaptanim
30 dakika leslie yapıldı ev işleri halledildi 5000 adımdayım bugün koşturmacalı geçecek ama hava çok güzel hava güneşli olunca daha bir enerjik oluyorum sizde öylemisiniz
Ne kadar elit bir yeşil çayProbiyotikli narlı ve yaban mersinli yeşil çay içiyorum tadı çok güzel canım
Görüşürüz tatlımmmmBen markete gidip geliyorum şimdilik hoşçakalın
Aynen canım kendimi çok daha iyi çok daha motive hissediyorum hiç bu kadar kolay 8 kilo vermemiştim sizin ve grubun enerji ile harika hissediyorum kendimi
Bi ara bime gelmisti canim birde buyuk marketlerde bulabilirsin migrosta gördüm sankiNe kadar elit bir yeşil çayadından klaslığı anlaşılıyor nirden aldın kız bende alayım
Belediyenin psikologuna gidiyorumAA çok sevindim :)) kime gideceksin ?
Aksine bana göre acayip şiş çıkmışımCanım senin boyun 159 a kilom 70 imkansız çok daha uzun ve zayifsin burda
Bakayım ben yarın o zaman canım tşk ederimBi ara bime gelmisti canim birde buyuk marketlerde bulabilirsin migrosta gördüm sanki
Bugun cocuklari uzak bir parka goturcem sağlam hareket yapıcam
Bebikler uyumuş ben uyumuşum ne güzel olurdu vallafesang Kinoalihatun Amine Busra sara_28 Aomine Daiki North River Kendinin en iyi hali ol minerva1988 Hedef60kgolmak hadi güzel hayaller kuralım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?