Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet bal olsun canıma
Ne guzel sözler yaklaşık bizimle 8 kilo verdin sporda yapiyorsun belli oluyordur kaptanim

Yürüyorum kaptanim
Aynen canım kendimi çok daha iyi çok daha motive hissediyorum hiç bu kadar kolay 8 kilo vermemiştim sizin ve grubun enerji ile harika hissediyorum kendimi
30 dakika leslie yapıldı ev işleri halledildi 5000 adımdayım bugün koşturmacalı geçecek ama hava çok güzel hava güneşli olunca daha bir enerjik oluyorum sizde öylemisiniz
maşallah kuzummm harikasın devam böyle
Probiyotikli narlı ve yaban mersinli yeşil çay içiyorum tadı çok güzel canım
Ne kadar elit bir yeşil çay adından klaslığı anlaşılıyor nirden aldın kız bende alayım
Ben markete gidip geliyorum şimdilik hoşçakalın
Görüşürüz tatlımmmm

Cordelia canım bişey sorucam senin kuşların varya bende Aralık ayında bir tane oğluma muhabbet kuşu aldım ama bir türlü alıştıramadım kendime tünek çektiğimde kafeste parmağıma konuyor ama odada serbest bırakınca lambader var oraya konuyor başka hiçbirmize gelmiyor ne yapabilirim oğlum sürekli başıma konsun vs diyip duruyor ama biz elimize bile alamıyoruz aldığımız zaman ciyak ciyak bağırıyor ve hemen ısırma moduna geçiyor senin bi fikrin var mı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…