Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menülerim
15 Nisan
türk kahvesi,4 mınık kuru incir bir avuç fındık kabak çekirdeği
karışık lor peynirli acılı kepekli ekmek tost, zeytin 1 küçük portakal kırmızı biber
akşam 4 kaşık makarna, 3 kaşık kıyma, 3 kaşık haşlama garnitür,3 kaşık yoğurt
ara 4 jelibon,3 hurmalı fıstıklı top ,limonlu yeşil çay

16 Nisan
ince dilim kaşarlı kepekli ekmek tost,5 zeytin,dom sltlk biber, siyah çay
ara türk kahvesi,4 hurmalı fıstıklı top
hazır küçük muhallebi
akşam 6 kaşık et sote,cacık ,salata
ara çilekli limonlu yeşil çay

Cordelia cnm dün de bugün de 30 dk Heather Robertson var cnm hiit

Tmm canım. Afiyet olsun.

Afiyet olsun canım

Resim attın mı canım?

Afiyet olsun ayaklarına sağlık. Süpersin.

Afiyet olsun.harika,spor.

Süperr.

Afiyet olsun ayaklarına sağlık canım.
Tşk ederim kaptanım
Afiyet olsun canım menün çok güzel adımlarda süper
İyi geceler mavi kuşlar. İyi geceler Kırmızının. En çok yakıştığı kızlar. İyi geceler Sarı sporcular iyi geceler yeşil prensesler
İyi geceler balımmmm
İyi geceler hanımlar
İyi geceler tatlışım

Selâm kızlar, 14 bildirim ve bakamayabilirim bu sefer. Yarın sabahtan bakicam. Çocuklar hiç durmuyo annem de sinirlenmeye başladı bu sefer hadi kırmızılarim, başarıcaz inşaallah. Adım ben çok atamıyorum çünkü ya oğlum ayağımda, ya da kızımla full oyun oynuyorum. O yüzden ayakta durma olayım az oluyor. Gün iicnde sakın bı an bulursam, çocuklara bakarak hızlı hızlı adım atıyorum ki, sakın durma olayları çok az. Ayağımda veya oyun oynatirken teli göstermeden mesaj atma fırsatım oluyor. Mücadeleyi elden bırakmıyorum şükür. Kızıma , aa bak kızım ne varmıs diyip, oğluma da dur bak ne dicem vb diyip , bı ona bı ona koşup adım atma fırsatım anca oluyor. Bugün ki adimlarin nerdeyse yarısını saat 9 dan sonra zorla attim. Zorunlu diye. Zaten Pertim çıkmış, işte Allah hepimize kolaylık versin kızlar. Kısa yazip çıkacaktım güya sabah yine etiketlere devamke, güzelce sporlara devam edelim ve akşam yuklenmeyelim lütfen. Hadi canlarım görim sizi. Bu mesaj herkese ama tabi takımımi da etiket yapayım.Öptüm

Hedef60kgolmak başarıcaz

Aomine Daiki spor ve iyi beslenme bir arada

sara_28 sana güveniyorum

North River bir tık daha aktif olabilir misin rica etsem birlik olmaya ihtiyacımız var

Kinoalihatun bir tık aktiflik

Kendinin en iyi hali ol hadi iyi bir başlangıç, gelsin adımlar ve güzel menüler

Amine Busra bu hafta yüksek enerji

fesang ikizim beni bırakmaz ki

M Manier ya yapamadım şuan pardon etiketi spor ve menüler iyi eminim

S Suskunkardelen hamiş

Zeynep_Nihal canım seninlede karşılaşmıyorum sen nasılsın daha iyisindir inşallah
Ben habire internette hastalık sebepleri,koronadan sonra tat koku ne zaman gelir, eşim büyük bir ihtimalle cuma günü burnundan ameliyat olucak ona bakıyorum.sonra da vesveseleri kovmak için enerji harcıyorumama buradan sizi takip etmeye devam ediyorum

başarıcaz canımmm sen kaldın yaa
cnm kreş anaokulu vs düşünüyor musun?

kozalak macunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…