Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım Allah bu ilet hastalığın tekrarını yaşatmasın inşallah kuzum iyi olda daha çok gel
sandriyon da yok epeydir, yoksa ben mi göremedim
Yok canım bende görmedim sandriyon iyi misin canım

Gözlerinden hasretle sevgiyle öperim canım annem.

Erzurum kadayıf dolması yedin miii böyle puro şeklinde oluyor büyük, az şerbet çekiyor ve çıtır
Yok yemedim
Seneler önce istanbul da altı sıkı kadayıf, üstü kuruyemiş ( çam fıstığı) yemistim. O da çok güzel di

Şimdikkk söyle Kırmızı da sen hariç aktif olan 3 kişi var biri benim evet evet gidip msjlari saydım Tatlım elimden geldiğince bakıyorum ama benimde sürekli ayağımda olmasada 22 aylık ve 7 yaş iki cocugum. 15 .30 de işten gelen bir eşim var . O sebepten 15den sonra pek bakamıyorum akşama kadar . Bide böyle gece ugrayabilrsem mesela şuan bende kızımı sallıyorum tam ben uyuyacakken kalktı oturdu

8 hafta 12 kilo canım olur gibi geldi
Bence de olur kesinlikle yaparsın sen de verince korumaya çalışalim dostum ya o kadar emek veriyoruz
Afiyet olsun
Yaptım canım yaptım

Çok iyi
Eline sağlık
Çok iyi ikizim
Menü

Sahur
Yok

İftar
1 kepçe tarhana
2 kofte 3 kanat
3yk bulgur
1/4 katmer 1yk dondurma

Su: henüz 1lt adım: Eki Görüntüle 3049281 Zipzip- @Cordelia @B O Z A
Afiyet olsun
Nefes almadan etiket yapmissin
Aynen
@B O Z A nerdesinnnn
Hem kaptansin hem ortim
Asıl sen nerdesin cidden ikisi bı arada
Afiyet olsun, sporlar da çok iyi. Leslie çok zor geliyor bana. Bu kadar da yorulma
başarıcaz canımmm sen kaldın yaa
cnm kreş anaokulu vs düşünüyor musun?

kozalak macunu
Çok sağol daha küçükler
Sabah
Tb ekmeği tost
Çay

Akşam
Bır tabak tas kebabı
3 kasık pilav
Ayran

Çay
Kuruyemiş
Zipzip-
Afiyet olsun, pek gözükmeyen bir arkadaşımızsin

Alıntılara cevap atarken bildirim geldi Allah bağışlasın cinsiyetleri ne.iki kız mı? arada 15 ay var ya. Karışmak gibi olmasın, bari iki yaş olsaydı ya. Bizim 22 ay. Hamilelik zor olmustur diye tahmin ediyorum, süreç yani. Eşin o saatte geliyorsa zor bakarsın. Ben eşimin yanında fırsat olsa da ayıp olur diye pek bakamam. Şehir dışında biliyorsundur. Uyuruz inşaallah. Hadi öptüm. Çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…