- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.941
- 598
Ahaha sayı ile belirtince komik oldu . Hani 2 3 de olabilir ama benim 1 tane var ahahahAnamın evinde o da yoktu napim kuzum var ki yaziyorum
Doğumgünün mü canım
inşallahhhama senin kilon da önemli şekerim, karşı takımdan birini alma hakkı geliyorr
amiiiinnasıl gidiyor
Ayyyy ben de istiyorum böyle hamarat bir beyyyy
Kuzum menün gayet güzelllltat kısmı da ilacın etkisi,az daha sabret çok güzel olacak canım
Efendim ay parçammmm
Başla başla kuzum yaz geliyor fit gezek bu yaz da
Tatlım geçen gün 26 buçuk oldu ya yaşımYaşını aşırı merak ettim ahaha boyun kaç elhan
Heeeeeeee bunu bilmiyordumAhaha tüm hafta yağmurlu kuzum
O kadar göstermiyorsun en fazla 22Tatlım geçen gün 26 buçuk oldu ya yaşımBoyum güncel 160 cm.
Elhan 26.5 yaşında olduğunu söylüyor ama inanmaYaşını aşırı merak ettim ahaha boyun kaç elhan
Ay hiç unutamıyorum onu biran şok olmustumAllah bağışlasın canım sağlıkla büyüsün evlatların.yooo başkasıyla karıştırmadin yaş olarak yanlış hatirliyorsun sadece evet öğretmenim canım En son Maviokur tatlisima beni tanıyor musun diye sormuştum ilk geldiğinde o sasirdigi için sana sormadım beni tanıyor musun diye meğerse birazcık tanıyormuşsun
Ahtapot annem keyifle güzel güzel kilo vereceğine eminim. Benim hedefim 60 ve olursa biraz daha aşağısı. Yaklaşmıştım bayağı ama diyete biraz ara verdim. Az az veririm nasılsa acelem yok.
Biz de seni iyi ki tanımışız mavişAy hiç unutamıyorum onu biran şok olmustumama iyi ki tanımışım tatlım
Espürük yapacaktım sanaAy hiç unutamıyorum onu biran şok olmustumama iyi ki tanımışım tatlım
pasta ister misin bak bu sağlıklı
Afiyet olsun canim ❤17 Nisan 2022
sahur 03.45
1/2 omlet
1,5 adet sucuklu kaşarlı tost
domates biber
böğürtlenli magnolia (bisküiti azdı)
kabuk tarçın çayı
iftar 19.55
2 mezgit+ 3 istavrit tava (derilerini yemedim)
1 servis kaşığı avokadolu brokoli salatası
2 elim kadar ince lavaş
1 tk tahin pekmez
çilekli magnolia (bisküiti azdı)
1 avuç çekirdek
1,5 lt suZipzip- Cordelia erenmothers
ay ben inanmış mıydım acaba ama galiba şüphe ettim çünkü katılmadan önce bazen gelip okuyodum heheEspürük yapacaktım sana
Tanimaman lazımdı beni
Ben de aynısını düşünüyorum bitanemO kadar göstermiyorsun en fazla 22
Afiyet olsun canım17 Nisan 2022
sahur 03.45
1/2 omlet
1,5 adet sucuklu kaşarlı tost
domates biber
böğürtlenli magnolia (bisküiti azdı)
kabuk tarçın çayı
iftar 19.55
2 mezgit+ 3 istavrit tava (derilerini yemedim)
1 servis kaşığı avokadolu brokoli salatası
2 elim kadar ince lavaş
1 tk tahin pekmez
çilekli magnolia (bisküiti azdı)
1 avuç çekirdek
1,5 lt suZipzip- Cordelia erenmothers
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?