Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Elhan diyeti bayadir rafa kaldırdı. Bayramdan sonra tekrar bismillah diyeceğim canım. mental detoksla mesafeliyiz tatlım

Allah bağışlasın canım sağlıkla büyüsün evlatların. yooo başkasıyla karıştırmadin yaş olarak yanlış hatirliyorsun sadece evet öğretmenim canım En son Maviokur tatlisima beni tanıyor musun diye sormuştum ilk geldiğinde o sasirdigi için sana sormadım beni tanıyor musun diye meğerse birazcık tanıyormuşsun
Ahtapot annem keyifle güzel güzel kilo vereceğine eminim. Benim hedefim 60 ve olursa biraz daha aşağısı. Yaklaşmıştım bayağı ama diyete biraz ara verdim. Az az veririm nasılsa acelem yok.

Yaşını aşırı merak ettim ahaha boyun kaç elhan

Nickimi temmuza indexledim. Çünkü temmuzda yine nick değiştiricem, daha motiveli olsun
Yarın kırmızililarimin kilosuna bakıcam, çok merak ediyorum. Bu sefer biz olalım şampiyon genelde mavi mi oluyor sanki @Zipzip-
Doğumgünün mü canım
inşallahhh ama senin kilon da önemli şekerim, karşı takımdan birini alma hakkı geliyorr

Allahim şu mübarek günlerin yuzu suyu hürmetine şu kulunun nefsine hakim olmasını nasip eyle . Yarın tartı var
amiiiin nasıl gidiyor

Neresi şans kız bunun pasta çok sevmem ama kukiler ömrümü yiyor

Yok canım yapıp yapıp getiriyor. Ama misafir gelecekse açma vs yaptırıyorum
Ayyyy ben de istiyorum böyle hamarat bir beyyyy

Kuzum menün gayet güzellll tat kısmı da ilacın etkisi,az daha sabret çok güzel olacak canım

Efendim ay parçammmm

Yarın başlıyor um diyete insanlah
Başla başla kuzum yaz geliyor fit gezek bu yaz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…