Kolay gelsin canımGidip temizliği bitireyim sonra tartilip gelirim
Kolay gelsin canım ❤Gidip temizliği bitireyim sonra tartilip gelirim
Vitanmine bende başlasam keşke,zaten kuş kadar yiyorum tansiyonum düşmeye başlıyor benimde.İyiyim Hanımcım çok şükür, şimdi bi de vitamin içerim bugünü götürürüm.
Sen nasılsın, yeşil kaptansın galiba kolay gelsin
Hafta içi olmuştuya onu dedim kaptanımGuzel eksi tebrik ederim
Normal adim yarısımiz devam ediyor
Ama hafta ici yapariz degil miCordelia
Gecmis olsun pastelfitim ❤
Bende diyorum kim diye@19Temmuzda69um yaptı canim
Sali ya da çarşamba yapabiliriz benceVitanmine bende başlasam keşke,zaten kuş kadar yiyorum tansiyonum düşmeye başlıyor benimde.
Bende iyiyim sağol,evet ya bu haftada kaptan ben olmuşum
Hafta içi olmuştuya onu dedim kaptanımCordelia adıma devam edecekmiyiz hafta içi bir gün belirlense o gün yaparız.
Bende diyorum kim diye
Kolay gelsin ablacim❤Biraz spora başlayım bugün epey ara verdim sırtım ağrı verirse birakırım sonrada ver elinigörüşürüz canlar
Kolay gelsin canımBiraz spora başlayım bugün epey ara verdim sırtım ağrı verirse birakırım sonrada ver elinigörüşürüz canlar
Hayır ne oldu birden bilemedim ama dediğim gibi uğraşmayacağım eppekim, sen de iyi yapmışsınOnu anlamaya çalışma canim kendisininde kendini anladığını sanmıyorum . Bi ara görünmez yapmıştım ohh miss sabah sabah deli etti beni de görünmez yapıyorum yine
2278 deyim canim adim atasim yok nedense bugunSabah okula komşum arabayla bıraktı adımlar 1000 bile olmadı.Zipzip- ??
Bir de atasin olsa demek2278 deyim canim adim atasim yok nedense bugun
9 da kalkıp bu saatte 6 bine ulasma hedefim vardi olmadıBir de atasin olsa demek
9 da kalkıp bu saatte 6 bine ulasma hedefim vardi olmadı
Daha şimdiden öyle özledim ki evi, neyse 3 saat kaldıŞu an evde olsam yapacağım son şey adım atmak olurdu
Ben de hiç vitamin içmem normalde, geçenlerde hasta olduğumda eşim aldı. Bundan sonra vitamin içeceksin , şu haline bak kuş kadar kaldın dediVitanmine bende başlasam keşke,zaten kuş kadar yiyorum tansiyonum düşmeye başlıyor benimde.
Bende iyiyim sağol,evet ya bu haftada kaptan ben olmuşum
Hafta içi olmuştuya onu dedim kaptanımCordelia adıma devam edecekmiyiz hafta içi bir gün belirlense o gün yaparız.
Bende diyorum kim diye
Kolay gelsin canımBiraz spora başlayım bugün epey ara verdim sırtım ağrı verirse birakırım sonrada ver elinigörüşürüz canlar
Sanirim uyurdunŞu an evde olsam yapacağım son şey adım atmak olurdu
Şu an evde olsam yapacağım son şey adım atmak olurdu
Yaa bak çok samimi söylüyorum, evde pinekleme konusunda çok benziyoruz. Bana sıkılmıyo musun diyorlar , yoo ben kafa dinliyorum diyorumDaha şimdiden öyle özledim ki evi, neyse 3 saat kaldı
Uyumak, yemek yemek, TV izlemek offff tatil atın üstümeSanirim uyurdun
Fesang 1 haftalık tatilde sen böyle hissediyorsan , ben Eylülde ne yapacağım acabaDaha şimdiden öyle özledim ki evi, neyse 3 saat kaldı
Ay hangi hadsiz diyor sıkılmak falan ne demekYaa bak çok samimi söylüyorum, evde pinekleme konusunda çok benziyoruz. Bana sıkılmıyo musun diyorlar , yoo ben kafa dinliyorum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?