E zaten bunlar açken konuşulur aaaaa karnım tokken hayatta yemek konuşmamKısss sus herkes niyetli
O da ne acabaMüceddere yap pastelfitim, gayet fit bir yemek olur
İlk kez duydum ne ola kiMüceddere yap pastelfitim, gayet fit bir yemek olur
YaaaE zaten bunlar açken konuşulur aaaaa karnım tokken hayatta yemek konuşmam
Süpermarketlerde var. Burda ben bunu cergibozanlar marketten aldım ama bu market senin bulunduğun yerde olmayabilir. Migros’larda olabilir. A101 ve bim de bulamamıştım daha önceBunu hangi marketten aldın ?
Annemin bir komşusu vardı, ben evlenmeden önce bana dedi ki Fesang bir şeyi biliyorsan bile bilmiyorum diyeceksin dedi. Aynen uyguladım gerçi ben sahiden bilmiyorumKesinlikle , daha gençsin kendini harcatma kimseye
Balık minnoşumİlk kez duydum ne ola ki
Yaaasen hangi burçtun
O da ne acaba
Yeşil mercimekli bulgur pilavıİlk kez duydum ne ola ki
Yaaasen hangi burçtun
Migrosa bakayımSüpermarketlerde var. Burda ben bunu cergibozanlar marketten aldım ama bu market senin bulunduğun yerde olmayabilir. Migros’larda olabilir. A101 ve bim de bulamamıştım daha önce
Annemin bir komşusu vardı, ben evlenmeden önce bana dedi ki Fesang bir şeyi biliyorsan bile bilmiyorum diyeceksin dedi. Aynen uyguladım gerçi ben sahiden bilmiyorum
HeeeeeYeşil mercimekli bulgur pilavıbulgur sonuçta , çiğköfte de Bulgurlu o da bulgurlu
Gerçek çiğ köfte lezzeti var bu harçta, tavsiye ederim migimMigrosa bakayımgenelde şoktaki çigköfte harci alıyordum
Hele pandemiden sonra ben de iyce ev kuşu oldumYaa bak çok samimi söylüyorum, evde pinekleme konusunda çok benziyoruz. Bana sıkılmıyo musun diyorlar , yoo ben kafa dinliyorum diyorum
Tarhana çorbası , portakallı karnabahar , az et dönerAkşam menude ne var? Fikir olsun bana
Komagene daha ucuz sankiBende ne reklam çıktı
Puffff yok mu hamur işi yaTarhana çorbası , portakallı karnabahar , az et döner
Gözleme yap sen canımPuffff yok mu hamur işi ya
Eskiden bozacim böyle takir takir giderdi, gençlikte300 gram vermişsin, çok iyi bence, nesi kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?