Ama hocalarla konuşuyoruz herkes bu tatilde öyle hissetmişFesang 1 haftalık tatilde sen böyle hissediyorsan , ben Eylülde ne yapacağım acaba
Güzel bir tatildi evetAma hocalarla konuşuyoruz herkes bu tatilde öyle hissetmiş
Teşekkür ederim canımGuzel eksi tebrik ederim
Normal adim yarısımiz devam ediyor
Ama hafta ici yapariz degil mi @Cordelia
Gecmis olsun pastelfitim ❤
Günaydın hayatımGünaydın kızlar güzel hafta olsun hepimiz için
Evet hep canım olmuyor, ama bazen her istediğimi yazmak uygun kaçmaz diye yine canım diyorumTamam zeynepcim derim artik
Yaa cok canim diyorum biraz degistirmeye karar verdim
Çok fazla değil halledersin sen onu
@19Temmuzda69um yaptı canim
Takılıyo bazen, hiiiç canını sıkma giderİnşallah canım çok çabalıyorum ama bu kiloda takıldım sanırım ama kırılacak eninde sonunda
Kolay gelsin canımGidip temizliği bitireyim sonra tartilip gelirim
1. Sıradakiler gezmeyi sevenlerAy hangi hadsiz diyor sıkılmak falan ne demek
Bugun menüyü bilmiyorum evde olmayacagim amcamlara gideceğimAkşam menude ne var? Fikir olsun bana
Ispanak olabilirAkşam menude ne var? Fikir olsun bana
Ne güzel, ben de bilmesem süpriz olsaBugun menüyü bilmiyorum evde olmayacagim amcamlara gideceğim
Bende ayni sekilde düşünüp canim diyorumEvet hep canım olmuyor, ama bazen her istediğimi yazmak uygun kaçmaz diye yine canım diyorum
Çiğ köfte alAkşam menude ne var? Fikir olsun bana
300 gram vermişsin, çok iyi bence, nesi kötü.Cuma 58.6
Pazartesi 58.3
Azar azar da olsun gitsin bakalım
Zipzip- @Cordelia @19Temmuzda69um
Vucudumu çok şiş hissediyorum, regle de daha çok . Kizlar spor baya aksayacak artık benim , ogleciyim şimdi yapım dedim halim yoktu . Artık olduğu kadar
Off aklıma soktunÇiğ köfte al
Ben çok severim , hele etlisine bayılırım. Cumartesi günü misafirim vardı, meze olarak etsiz çiğ köfte ve havuç tarator yaptım. İkisi de şahane, uyumları müthiş
Üzülme kuzum inşallah tam veda edeceğiz 80 lere.Kilo mevzuna geleyim
80 kiloyum, +400 gr. Bu 8 li rakamları son görüşüm olur diye ümit ediyorum…Zipzip- @erenmothers dolunaydagel
Eşim evde olunca dinleniyorum ya ne güzel oluyor tatiller. Sabah o alışkanlık herhalde, erkenden kalkıyor, bebekle oynuyor , ben de uyuyorum2 hafta sonra bir dahaaaa
İdolümsün dolunayımÜzülme kuzum inşallah tam veda edeceğiz 80 lere.
Bende dün öğleden sonra tartıldığımda 79.6 yi gördüm bakalım bugün okuldan sonra kaçı görürürüm
Ben çok severim , hele etlisine bayılırım. Cumartesi günü misafirim vardı, meze olarak etsiz çiğ köfte ve havuç tarator yaptım. İkisi de şahane, uyumları müthiş
Markette çiğ köfte harcı satılıyor, içine bulgur, zeytinyağı, nar ekşisi, salça ekliyorsun . Yoğuruyorsun , al sana komagene
Dur bakayımBen bi çiğköfte harcı aldım bi kere güzel değildi. Sen ne marka alıyosun
Onun yerine mercimekli veya patatesli yap gitsin, yani ben öyle yapıyorum
Ama marulum yok ki marulsuz yenmez
Knorrmuş canım. Arkasında tarifi de var. Dene bi. Limon varsa evde yenir , neden marulsuz yenmesin kiBen bi çiğköfte harcı aldım bi kere güzel değildi. Sen ne marka alıyosun
Onun yerine mercimekli veya patatesli yap gitsin, yani ben öyle yapıyorum
Ama marulum yok ki marulsuz yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?