Dün yedik ya bugün başka şey alırım. Yaparım demiyorum yalnız alırım diyorum
Knorrmuş canım. Arkasında tarifi de var. Dene bi. Limon varsa evde yenir , neden marulsuz yenmesin ki
Havuç tarator benim bebeğimBen çok severim , hele etlisine bayılırım. Cumartesi günü misafirim vardı, meze olarak etsiz çiğ köfte ve havuç tarator yaptım. İkisi de şahane, uyumları müthiş
Markette çiğ köfte harcı satılıyor, içine bulgur, zeytinyağı, nar ekşisi, salça ekliyorsun . Yoğuruyorsun , al sana komagene
Kız ben nasıl yapayım bunu mümkünatı yok
Ceviz de ekle içineHavuç tarator benim bebeğim
Yook benim aldığım bu değildiKnorrmuş canım. Arkasında tarifi de var. Dene bi. Limon varsa evde yenir , neden marulsuz yenmesin ki
O zaman sen menemen yap bugünKız ben nasıl yapayım bunu mümkünatı yok
Mercimek köfte yap canımYook benim aldığım bu değildiama aşkım, ben çi köfteyi marula sarmazsam ne anlamı kalır ki
Al hayatım, çalışıyosun nihayetinde. Biz de alıyoruz canımız çekince falan.Dün yedik ya bugün başka şey alırım. Yaparım demiyorum yalnız alırım diyorum
Evet mükemmelHavuç tarator benim bebeğim
Yapamaz benim Prensesim, o çok narinKız ben nasıl yapayım bunu mümkünatı yok
Yapamam diyor, sen ceviz ekle diyosunCeviz de ekle içine
Onu belki yaparO zaman sen menemen yap bugün
Havuç taratora demiş ceviz ekle diye, onu yaparım minnoşum o kadar prenses değilimAl hayatım, çalışıyosun nihayetinde. Biz de alıyoruz canımız çekince falan.
Evet mükemmel
Yapamaz benim Prensesim, o çok narin
Yapamam diyor, sen ceviz ekle diyosun
Onu belki yapar
Mercimek köfte de marulsuz olmaz zatenOnu da sarmam lazım
Hımm o zaman olurHavuç taratora demiş ceviz ekle diye, onu yaparım minnoşum o kadar prenses değilim
Ayyyynen öyle. Hatta yapmayan daha kıymetli oluyorHımm o zaman olurboşver prenses kal, kimse madalya takmıyo
Mercimek köfte de marulsuz olmaz zaten
Kısss sus herkes niyetliBenim canım biberi bol yağda kızartıp yoğurtla yemek istiyor
Onu da sarmam lazım
Müceddere yap pastelfitim, gayet fit bir yemek olurOnu da sarmam lazım
Bunu hangi marketten aldın ?Knorrmuş canım. Arkasında tarifi de var. Dene bi. Limon varsa evde yenir , neden marulsuz yenmesin ki
Kesinlikle , daha gençsin kendini harcatma kimseyeAyyyynen öyle. Hatta yapmayan daha kıymetli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?