Yok canım senden görmedim,Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Bir şey mi oldu kaçırdığim dedim. İçinden geldi demek
Benden mi gördün nick değişiminihayırlı olsun
Afiyet olsun
Teşekkür ederimYakıştı canim.
Benimki de kadınlara özel, o sebepten içiyorum. Çünkü saçlarım çok dökülüyo falan, belki faydası olur.Bitti sonunda çorba hazırlıyorum bir tarafdanda
Sağol canım bitti neyseki
Vitamin dediğimde kızım almıştı içinde her bişiler varmış ona başladım sabah
Hoşgeldin canımSelamın hellolar hanımlar
Sendeki farklı o zaman biz eşimle beraber içmiştik onu.
Evet canım, şu çok bilinen marka s….rSendeki farklı o zaman biz eşimle beraber içmiştik onu.
Oleyy dilekcem işlem görmüş hemcecik:))Afiyet olsun canim.
Afiyet olsun canim.
Bugün nasılsın tatlım?
Çok lezzetli bir sey gibi.
Canım ic harcına soğan ve yeşil kabağı ince ince dogruyorsun. En son yufkanin içine koyacağın zaman yeterince tuz 1 ya da 2 yumurta kırıyorsun. Malzemeleri göre. Boreklerin üzerine tereyağı sit karışımı gezdiriliyor. Firinda pişiyor. Çıtır çıtır istiyorsan öyle yiyorsun. Yumuşak istiyorsan piştikten sonra su serpip üstüne tepsi kapatıyorsun. Afiyet olsun.
Çok severim ben.
Tmm canım 10 puan.
Tatlı kabağı ile yapmıyoruz. Yesil kabakla canim. Pırasalı çok yapıyoruz.
Canım bir uye geldi. Kilosu soruldu tartılmak istemiyorum dedi. Ben de biz günde 3 kez bile tartıliyoruz sorun değil ne kilolar gördük rahat ol.yazdim. Bu ne laubalilik dedi. Bana.
Kolay mı unutmak bir anda seniiiiii.
Tavuk sote yeşil mercimek salata canim.
Afiyet oldun canım.
Afiyet olsun canim.
Adres ver geliyorumohhh maşallah ne güzel yazışmışsınız bol bol güldüm
bu arada o kadar çok çiğ köfteli şey okudum ki bugün acilen yemem lazımmarulum da var ohh miss pastelfit
Öylece götür yolda uyanırOğlumu almak için çıkacağım ama minik uyuyor son 30dk içinde uyanmak zorunda gidip sağında solunda ses yapayım
Yok o değil kızım netten bulup almış adıda veNatura ekmeğe damlatıp hafif yağa batırarak tüketiliyor.Evet canım, şu çok bilinen marka s….r
bayramı bekleyemeyeceğim sanırımAz kaldı bayrama bayramda yerizuff aciktim
tabii gell hemen adres veriyorumm ankara ya yakınn K........Adres ver geliyorum
Bi uyutmaya ugrasiyoruz bi uyandırmayaOğlumu almak için çıkacağım ama minik uyuyor son 30dk içinde uyanmak zorunda gidip sağında solunda ses yapayım
Tamam canım sağol ben de bakayımSanırım reklam olmaz ama belki kurallar değişmiştir diye emin olamadım sonuçta bu grupta kilo vermeye çalışıyoruz bu da tavsiye niteliğindeBidiyet diye bir uygulama. İçeriği güzel geldi bana. Yıllık üyelik aldım. Diyetisyenleri döktüğüm parayı düşününce yıllık ücreti çok cüZi geldi bana
Elhan abla ss gönderdi baktım cnmBurda yazdi hatta sayfadan engelledigim ilk uye olabilir
Allah kabul etsin maşallah onlara
Cnm bugün orucum biraz daha var tartılmama@sara_28
@Kinoalihatun
@Aomine Daiki
fesang
@Suskunkardelen
Hedef60kgolmak
@Kendinin en iyi hali ol
Amine Busra
Naaptiniz kızlar, eksiler geliyor mu
Ne tatlı uyuyırdur şimdiOğlumu almak için çıkacağım ama minik uyuyor son 30dk içinde uyanmak zorunda gidip sağında solunda ses yapayım
Bir benmi sevmiyorum acaba çiğ köfteyi sevemedim hiçAdres ver geliyorum
Hımm onu bilmiyorum, aslında hiç bilmem, eşim meraklı vitaminlere, çocuklara da hep alır. Senin de sağolsun kızın ilgileniyomuş bu işlerleYok o değil kızım netten bulup almış adıda veNatura ekmeğe damlatıp hafif yağa batırarak tüketiliyor.
Ohooo oralara nası gelem şimdibayramı bekleyemeyeceğim sanırımbu arada ben senin yazdıklarına çok gülüyorum ya enerjin çok iyi geliyor bana
tabii gell hemen adres veriyorumm ankara ya yakınn K........
Çünkü hamur işi tam bebektirayyy bilemedim ki ne yesemya senin mesajları okudukça kendimi hamur işine kızartmalara falan boğasım geliyor
sağol canım akşama eşimi ikna edersem yiyecem inşallah.. dışarda yapılanları pek sevmiyorum. evde etsiz yapınca çok lezzetli oluyor
Kolay gelsin kaptanim
Simdi baktim gecen haftada -150 ymis aman dikkat et bu hafta bayrama 75 lerle gir
Alaka arama bosver geçsinNe alaka bu?
Sağol canimbayramı bekleyemeyeceğim sanırımbu arada ben senin yazdıklarına çok gülüyorum ya enerjin çok iyi geliyor bana
tabii gell hemen adres veriyorumm ankara ya yakınn K........
Cuppa cuppa şu okuldan alma ve bebeğin uyku saati başlıca stres sebebimBi uyutmaya ugrasiyoruz bi uyandırmaya
O ne öyle yaaaaGüllaç cipsi gördüm bal tereyag sürüp firina atılıyor merak ettim
Ufffff ben hiç koku almam umrum olmaz yeter ki buzluğumda olsunBende yemekleri atarım ama poğaça vs atınca sonra buzluk kokusu alıyorum onun önüne geçemediğim için poğaça bile yapmıyorum diyebilirim
Evet çok tatlış özleyeceğim sonra hemencecik büyüyecek.Ne tatlı uyuyırdur şimdi
Bir benmi sevmiyorum acaba çiğ köfteyi sevemedim hiç
Bak benim en sevmediğim saatler akşamüstü 5 civarıdır çünkü o saatlerde oğlum öğle uykusundan uyanirdi ve çok huysuz olurdu
Alaka arama bosver geçsin
Sağol canimhayat çok sıkıcı burda bari eğlenelim. Kırıkkale, Kırşehir, kaman hangisi:)
Cuppa cuppa şu okuldan alma ve bebeğin uyku saati başlıca stres sebebim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?