Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun

Bir şey mi oldu kaçırdığim dedim. İçinden geldi demek

Benden mi gördün nick değişimini hayırlı olsun

Afiyet olsun
Yok canım senden görmedim, Cordelia pastelfit yap dedi, Zipzip- güzel olur dedi, yoksa hiç aklımda nick değiştirmek yoktu.
Ayrıcaben senin kim olduğunu bilmiyordum
Yakıştı canim.
Teşekkür ederim
Bitti sonunda çorba hazırlıyorum bir tarafdanda

Sağol canım bitti neyseki

Vitamin dediğimde kızım almıştı içinde her bişiler varmış ona başladım sabah
Benimki de kadınlara özel, o sebepten içiyorum. Çünkü saçlarım çok dökülüyo falan, belki faydası olur.
Selamın hellolar hanımlar
Hoşgeldin canım

Sendeki farklı o zaman biz eşimle beraber içmiştik onu.

Oleyy dilekcem işlem görmüş hemcecik:))
Ya bı arkadaşım var 8 yıldır asla kilosunu söylemedi ailesi bile bilmiyor , saklayinca zayıf olacağını düşünüyor zaar. Bu laubalilikle bu eda kalamam asdgg bak ben dilekçe yazıyorum isteklerim için

Tamam canım sağol ben de bakayım

Burda yazdi hatta sayfadan engelledigim ilk uye olabilir

Allah kabul etsin maşallah onlara
Elhan abla ss gönderdi baktım cnm

Cnm bugün orucum biraz daha var tartılmama

Yok o değil kızım netten bulup almış adıda veNatura ekmeğe damlatıp hafif yağa batırarak tüketiliyor.
Hımm onu bilmiyorum, aslında hiç bilmem, eşim meraklı vitaminlere, çocuklara da hep alır. Senin de sağolsun kızın ilgileniyomuş bu işlerle
bayramı bekleyemeyeceğim sanırım bu arada ben senin yazdıklarına çok gülüyorum ya enerjin çok iyi geliyor bana

tabii gell hemen adres veriyorumm ankara ya yakınn K........
Ohooo oralara nası gelem şimdi

Çünkü hamur işi tam bebektir

Kolay gelsin kaptanim

Simdi baktim gecen haftada -150 ymis aman dikkat et bu hafta bayrama 75 lerle gir

Alaka arama bosver geçsin
bayramı bekleyemeyeceğim sanırım bu arada ben senin yazdıklarına çok gülüyorum ya enerjin çok iyi geliyor bana

tabii gell hemen adres veriyorumm ankara ya yakınn K........
Sağol canim hayat çok sıkıcı burda bari eğlenelim. Kırıkkale, Kırşehir, kaman hangisi:)
Bi uyutmaya ugrasiyoruz bi uyandırmaya
Cuppa cuppa şu okuldan alma ve bebeğin uyku saati başlıca stres sebebim

Alaka arama bosver geçsin

Sağol canim hayat çok sıkıcı burda bari eğlenelim. Kırıkkale, Kırşehir, kaman hangisi:)

Cuppa cuppa şu okuldan alma ve bebeğin uyku saati başlıca stres sebebim
Bak benim en sevmediğim saatler akşamüstü 5 civarıdır çünkü o saatlerde oğlum öğle uykusundan uyanirdi ve çok huysuz olurdu kaç yıl geçti üstünden hala o saatlerde içim bir garip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…