Ben künefeciyim ama güllaç da güzel gidiyor iftardaDemi yani napayım güllacıda mis gibi tramisu varken
Kaptan gibi kaptanOlsun olsun, Moral bozmak yok. Salı çarşamba perşembe, 3 günde toparlanır. Hatta bugün de yarım gün var
Güllaç ramazana özel ya,tadınada baktım sevmedim nedense,künefeyide severim iyi yapılması lazım onunda.Ben künefeciyim ama güllaç da güzel gidiyor iftarda
Güllaç hiç yemedim benim canım brownie istiyor yineBen künefeciyim ama güllaç da güzel gidiyor iftarda
İnşallah canımCumaya iner inşallah sabit olman güzel
Kıyamam sana kız
Öyle kaptanım. Cumaya inşallah eksiyimOlsun olsun, Moral bozmak yok. Salı çarşamba perşembe, 3 günde toparlanır. Hatta bugün de yarım gün var
Harikasın daydayİnşallah canım
Ayyy eridim.. çoğu bitti canımcım 15 bini geride bıraktım
Öyle kaptanım. Cumaya inşallah eksiyim
Biri güllaç mı dediGüllaç hiç yemedim benim canım brownie istiyor yine
Teşekkür ederim ikizim.Kaptan gibi kaptan
Sanki kağıdı şekerli süte batırıp koymuşlar gibi geliyor onu görünceBiri güllaç mı dedi
Bak onu severim olsada nikahı bassam ondada sjksjksjksjkGüllaç hiç yemedim benim canım brownie istiyor yine
Ben geçen akşam onu nikaha basmak için pastaneye 50 dk yürüdüm hakettimBak onu severim olsada nikahı bassam ondada sjksjksjksjk
İnşaallahİnşallah canım
Ayyy eridim.. çoğu bitti canımcım 15 bini geride bıraktım
Öyle kaptanım. Cumaya inşallah eksiyim
Sizin sandıklarının hepsini istiyor benim canım halbuki birsey istediği yoktu. Neyse akşama kadayifli muhallebi yerimGüllaç hiç yemedim benim canım brownie istiyor yine
Yarasın afiyetler bal şkerler olsun,bitterli gofrette varmıydı pastanedeBen geçen akşam onu nikaha basmak için pastaneye 50 dk yürüdüm hakettim
Bak canım onu da istedi şimdiSizin sandıklarının hepsini istiyor benim canım halbuki birsey istediği yoktu. Neyse akşama kadayifli muhallebi yerim
Pilav pişecek bende bekliyorum halaMutfağı toplayıp akşam yemeği yapmak lazım ama reddediyorum uzanıyorum amaçsızca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?