Yarasın afiyetler bal şkerler olsun,bitterli gofrette varmıydı pastanede
Bende de bir tek pilav var yanına yapacak bir şeyim yokPilav pişecek bende bekliyorum hala
Bastım nikahı onada sjksjksjksjkSizin sandıklarının hepsini istiyor benim canım halbuki birsey istediği yoktu. Neyse akşama kadayifli muhallebi yerim
Adımdasın demi sarı takımda,bas bas hiç acıma bileYoktu ama gördüğüm yerde senin için nikahı basarım çünkü sarı takimdayim
Tek kişilik protesto diyorsun , kazan kaldir bugün yapma yemekMutfağı toplayıp akşam yemeği yapmak lazım ama reddediyorum uzanıyorum amaçsızca
Ben onlara acımıyorum ama onlar inşallah bana acır cuma günüAdımdasın demi sarı takımda,bas bas hiç acıma bile
K.yarık ve çorba var bendede,salata yapacam sadece,bende tavuk yedim akşamı kapattım bile.Bende de bir tek pilav var yanına yapacak bir şeyim yok
Bende çorba yapacağım inşallah iftara kadarPilav pişecek bende bekliyorum hala
Kolumu kirsam da 3-5 hafta yapmasam ne güzel olurduTek kişilik protesto diyorsun , kazan kaldir bugün yapma yemek
Frenle o zaman iç sesine değil dış sesine kulak ver yokk cızzzz deeee hemenBen onlara acımıyorum ama onlar inşallah bana acır cuma günü
Ama ne güzel gaza gelmiştim bugün yiyeyim bari cumaya çok varFrenle o zaman iç sesine değil dış sesine kulak ver yokk cızzzz deeee hemen
Kız tövbe de eşref saatine denk gelir . Tek elle kendi işini yapmak bile zor .Kolumu kirsam da 3-5 hafta yapmasam ne güzel olurdu
Şehriye çorbası yaptım bugün,akşama kadar vakir var daha halledersin.Bende çorba yapacağım inşallah iftara kadar
Tövbeeee tövbeeee deme öyle demeeKolumu kirsam da 3-5 hafta yapmasam ne güzel olurdu
Sağol kaptancımEksin cok guzel tebrik ederim canim
Teşekkür ederim ablacm ben kırmızıyım bu haftaYeşil takımım eksi harika tebrik ederim
Sağol canımmTebrikler canım
Dengeli öğünlerde istediğini yeSüper bir eksiiii, tebriklerdengeli öğünlerde istediğini ye
Sağol aşkmÇok güzel canim
Bendede tatlı var 1 aydır eşim tatloya düştü hazır alıp yiyor arada bende kokluyom işte ucundan kıyısından .Ama ne güzel gaza gelmiştim bugün yiyeyim bari cumaya çok var
Bendeki geçen haftadaki listede vardın sileyim hemen karışmasın sonraSağol kaptancım
Teşekkür ederim ablacm ben kırmızıyım bu hafta
Sağol canımm
Dengeli öğünlerde istediğini yeay sen diyince çok gülüyorum çok hoşsun yaaaa
Sağol kaptancım
Sağol aşkm
Kız tövbe de eşref saatine denk gelir . Tek elle kendi işini yapmak bile zor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?