- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
Hayır,adım sayarı durdurup, teli sabit yere koyuyorum. Şaka olduğunu biliyorum ikizimTelefonu da salla
Artin cok degil canim cumaya eksiler gelir
Yaa şahane bisidir ben bayilirimGüllaç hiç yemedim benim canım brownie istiyor yine
Ekside olman guzel tebrik ederim canimZipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
-100 grkızlar üzgünüm oruçta kendimi tutmakta zorlanıyorum
Gecen cuma 67.4
Pazartesi 67.3
Tarif için teşekkür ederim kordişAfiyet olsun canim.
Afiyet olsun canim.
Bugün nasılsın tatlım?
Çok lezzetli bir sey gibi.
Canım ic harcına soğan ve yeşil kabağı ince ince dogruyorsun. En son yufkanin içine koyacağın zaman yeterince tuz 1 ya da 2 yumurta kırıyorsun. Malzemeleri göre. Boreklerin üzerine tereyağı sit karışımı gezdiriliyor. Firinda pişiyor. Çıtır çıtır istiyorsan öyle yiyorsun. Yumuşak istiyorsan piştikten sonra su serpip üstüne tepsi kapatıyorsun. Afiyet olsun.
Çok severim ben.
Tmm canım 10 puan.
Tatlı kabağı ile yapmıyoruz. Yesil kabakla canim. Pırasalı çok yapıyoruz.
Canım bir uye geldi. Kilosu soruldu tartılmak istemiyorum dedi. Ben de biz günde 3 kez bile tartıliyoruz sorun değil ne kilolar gördük rahat ol.yazdim. Bu ne laubalilik dedi. Bana.
Kolay mı unutmak bir anda seniiiiii.
Tavuk sote yeşil mercimek salata canim.
Afiyet oldun canım.
Afiyet olsun canim.
Tövbe de kız :)Kolumu kirsam da 3-5 hafta yapmasam ne güzel olurdu
Asma suratınıZipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Gecen cuma 67.4
Pazartesi 67.3
Dün evde çok uğraştım ama sadece 2800 adım atabildim onu da paylaşmaya deger bulmadım@iceteavecheesecakelutfenKendinin en iyi hali ol @s i d e l y a pazar sporlarının göremedim.
@Suskunkardelen cumartesi pazar spor var mı canım?
2200 ben 5 bin yapsam yiterYeter o kadar
Bende 8250 deyim
Paylas bence canim belki o farkla kaybedebilir takimD
Dün evde çok uğraştım ama sadece 2800 adım atabildim onu da paylaşmaya deger bulmadım
Pancar salı kavurmasi nedir acepköfte, pancar sapı kavurması, spagetti, çoban salata
açımmmmmmmmmm
Üzülecek bişey yok canımZipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Gecen cuma 67.4
Pazartesi 67.3
Salla kazan iyiymişHayır,adım sayarı durdurup, teli sabit yere koyuyorum. Şaka olduğunu biliyorum ikizimsalla kazan, tövbe tövbe
Ne bileyim beni çekmedi. Çok şükür bir de ona bulaşmadımYaa şahane bisidir ben bayilirim
bilmiyorum canım. oruç olunca açıkçası yiyorum. bir de regl halen gelmedi. tabi inşallah cumaya eksi olurum. ama Ramazanı zararsız bitireyim yeter bana. şu anki düşüncem bu.Cumaya eksi görürsün inşallah kuzum
Ay ne bileyim yemek yapmak bana göre değilTövbe de kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?