- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Regl etkisidir çok büyük ihtimalle inşallah bir an önce olur kurtulursunbilmiyorum canım. oruç olunca açıkçası yiyorum. bir de regl halen gelmedi. tabi inşallah cumaya eksi olurum. ama Ramazanı zararsız bitireyim yeter bana. şu anki düşüncem bu.
Valla iyi yapan olursa misss canım çekti ya kizlar aklımda olmayan şeyleri sokuyorsunuzNe bileyim beni çekmedi. Çok şükür bir de ona bulaşmadım
Bu kızlar hep yemek konuşuyor çok ayıp gerçektenValla iyi yapan olursa misss canım çekti ya kizlar aklımda olmayan şeyleri sokuyorsunuz
6512Yeter o kadar
Bende 8250 deyim
Salı çarşamba benden pek hayır yok bu sefer bugün bile çok adım atamadım kaptanım,çarşambada komşumun annesininduası var ona gideceğim.Tam canım aliriz tabi. Salı çarşamba adım challenge var. En çok yürüyen kazanıyor.
Oysa sen öyle misin ahah hep salata hep detox ahahaBu kızlar hep yemek konuşuyor çok ayıp gerçekten
Allah kabul etsin ablacımSalı çarşamba benden pek hayır yok bu sefer bugün bile çok adım atamadım kaptanım,çarşambada komşumun annesininduası var ona gideceğim.
Çigköfteler güllaçlarrBu kızlar hep yemek konuşuyor çok ayıp gerçekten
E tabi ki sonuçta burası diyet grubu vallahi okudukça utanıyorumOysa sen öyle misin ahah hep salata hep detox ahaha
Şu anda güllaç as esiriyleum eve giderken alsam mı diye , ay soğuk baklava da istediE tabi ki sonuçta burası diyet grubu vallahi okudukça utanıyorum
Sağol canısı geöen hafta vefat etti anneside.Allah kabul etsin ablacım
kök pancarın yeşil yaprakları var ya işte onlar. turşu yapmak için pancar almıştık. yaprakları yemyeşil, tazecikti. zeytinyağda soğan ve baharatla kavurduk. et, köfte, tavuğun yanında güzel oluyor zeytinyağlı olarak. ya da istersen kavurduktan sonra üstüne yumurta kırabilirsin. ben pancarı da yaprağının kavurmasını da çok severim. lezzetli oluyor.Pancar salı kavurmasi nedir acep
Ooo maşallah yaCuma 55:35.
Bugün 55:00
Cumartesi midem çok kötüydü şişti ve ağrı vardı,pazar dikakt etmeye çalıştım.
Zipzip-
Olsun cnm sigara için ağız alışkanlığına da bişeyler araştırıp bol sıvı tüketirsen bence güzel geçecek bu zamanlarKilo mevzuna geleyim
80 kiloyum, +400 gr. Bu 8 li rakamları son görüşüm olur diye ümit ediyorum…Zipzip- @erenmothers @dolunaydagel
Olsun cnmGünaydın hanımlar
Yaklaşık iki saattir wc ile uğraşıyorumsonuç sabit Cuma’ya bakıcaz artık.
Cuma 60,2
p.tesi 60,2
Zipzip- @erenmothers
Sendrom filen kalmadııTugba Öztermiyeci Bayburtluoglu, Instagram: "Bı sabah temsili bendeniz? “Pazartesi mi o yahu? Okullar mı açıldı? İş mi var? Hay Allah nerden çıktı hepiciği?” bakışlarımda yannızzzz diiilliiimmmm biliyooooorrruuummmm😆😆😆 Bünyeyeye pozitifi basalım, s
2,394 likes, 28 comments - tugba_bayburtluoglu, April 17, 2022: "Bı sabah temsili bendeniz? “Pazartesi mi o yahu? Okullar mı açıldı? İş mi var? Hay Allah nerden çıktı hepiciği?” bakışlarımda yannızzzz diiilliiimmmm biliyooooorrruuummmm😆😆😆 Bünyeyeye pozitifi basalım, sizde ekstra ne var...www.instagram.com
Gerçekten orjinalsin kız tatlış
Aa S Suskunkardelen suskunhanım mı :)Afiyet olsun pastelfitim ❤
Hosgeldin canim aramiza❤
Eskilerden pek kimse kalmadı sanirim yaa S Suskunkardelen var sanirim 5.takimdan suan icin aklima gelen baska isim yok
Ayy üstü pudra şekerli offDene istersen seveni çok seviyorum ama tatlı kabak bana uymadi, normal kabaktan dene :)) ay canım acayip çekti şu anda neler neler . Yaza kadar fit olup anama yaptirayim:)
İnan tek düşündüğüm şey yemek yemek. Nasil olcak bu boylrBir türlü güzel diyet yapamıyorum. Metabolizma iyice yavasladi ramazanda. Neyse korusam yeter. Az az da olsa veriyoruz.
Reca etsem banada bitterli bişiler alırmısınnnŞu anda güllaç as esiriyleum eve giderken alsam mı diye , ay soğuk baklava da istedi
İkisini de sevmiyorum bana brownie de mozaik pasta de bunları demeŞu anda güllaç as esiriyleum eve giderken alsam mı diye , ay soğuk baklava da istedi
evde güllaç yaprağı var. yarın güllaç yapacağım. oruç olunca tatlı istiyor insanın canı.Şu anda güllaç as esiriyleum eve giderken alsam mı diye , ay soğuk baklava da istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?