Yaaa üzüldüm Allah rahmet eylesinSağol canısı geöen hafta vefat etti anneside.
Yok reflü flanda az yiyorum ya genelde mide küçüldü herhalde,cumartesde az yedim şiştim resmen soda içtim sonra.Ooo maşallah ya
Ama geçmiş olsun reflün mü var
Olsun cnm sigara için ağız alışkanlığına da bişeyler araştırıp bol sıvı tüketirsen bence güzel geçecek bu zamanlar
Olsun cnm @Elhan ablayla sen hızlı ve bayağı verdiniz dinlenme dönemi çok normal
Sendrom filen kalmadıı
Gerçekten orjinalsin kız tatlış
Aa @Suskunkardelen suskunhanım mı :)
Ayy üstü pudra şekerli off
Fit olmasak da yeriz yaa
Bilmiyorum be migiPazara gittim
Üç parça kumaşı şal yapmak için aldım
Kumaşı çok güzeldi
30-40 lira diyor ben şal yapıcam ve 3,5 lira ödedimiyi mi
Eline sağlık kuzumevde güllaç yaprağı var. yarın güllaç yapacağım. oruç olunca tatlı istiyor insanın canı.
Çakkk çakkkkkİkisini de sevmiyorum bana brownie de mozaik pasta de bunları deme
Evet canimAa Suskunkardelen suskunhanım mı :)
ben hepsini severim. sonra starbucks ın havuçlu cevizli kekini yapacağım. belki fit versiyonunu yaparım belli olmaz.İkisini de sevmiyorum bana brownie de mozaik pasta de bunları deme
Çakkk çakkkkk
Hiç görmedim desem , ya Allah affetsin bı kere pancar yemeği yaptım hayattan soğudum . Pancarın kendisinden öneri var mı :)kök pancarın yeşil yaprakları var ya işte onlar. turşu yapmak için pancar almıştık. yaprakları yemyeşil, tazecikti. zeytinyağda soğan ve baharatla kavurduk. et, köfte, tavuğun yanında güzel oluyor zeytinyağlı olarak. ya da istersen kavurduktan sonra üstüne yumurta kırabilirsin. ben pancarı da yaprağının kavurmasını da çok severim. lezzetli oluyor.
Şirammmm Cuma’ya güzel bir eksi gelirPerşembe 84,8 kg
Bugün 85 kg
Fark +0,2 kg
Regl ye 4 gün var. Sanırım ondan artı geldim
Zipzip- erenmothers
Menü paylaşmazsan
erenmothers kazansin ( espriye katılıyorum :)) ikinizi kazansin istiyorum bu aralar)
Merak ettim menünü
Cuma’ya güzel bir eksi olacak canım inşallah
Tebrikler canımZipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
-100 grkızlar üzgünüm oruçta kendimi tutmakta zorlanıyorum
Gecen cuma 67.4
Pazartesi 67.3
Aglayan pasta yap canım onu istediben hepsini severim. sonra starbucks ın havuçlu cevizli kekini yapacağım. belki fit versiyonunu yaparım belli olmaz.
Tabiisi ahaha :)) burda bı yer var efsane yaReca etsem banada bitterli bişiler alırmısınnn
Allah rahmet eyledin canım.Sağol canısı geöen hafta vefat etti anneside.
Starbuck kurabiyeside güzel oluyor,yemek yarılmasında yapmıştım onu 5.olmuştum .ben hepsini severim. sonra starbucks ın havuçlu cevizli kekini yapacağım. belki fit versiyonunu yaparım belli olmaz.
Vallahamı neresi orasıııTabiisi ahaha :)) burda bı yer var efsane ya
Cumaya eksiler gelir canim
Sağol kaptanım teşekkürler.Allah rahmet eyledin canım.
O kurabiyeyi arkadaşım yapmıştı bana gerçekten güzel oluyorStarbuck kurabiyeside güzel oluyor,yemek yarılmasında yapmıştım onu 5.olmuştum .
Kurtköy patuli:))Vallahamı neresi orasııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?