Hmmmm ben kasım ayında geldim buraya 8 kilo verdim. Aslında 9du 1 kilo geri aldım pamuğumArkadaşlar sizler ne zamandan beri diyet yapıyorsunuz kimler kaç kg verdi ve ne kdr zamanda? Umarım size yetişirim hızlıca
O zaman çok güzel olur yiyin yiyin şişin azıcık dahaBayramdan sonra tarihi bir masterfit listesi olacak belli oldu.Zipzip- ve ben de bayramdan sonra başlıyoruz
Aman dikkat et sen yine bayram sonrasi bekliyoruzAbovvvvv kızlar sormayınnnn yaramı deşmeyinnn
Vallahi hergün et şırdan paça mumbar tantuni kebap ciğerr yemekten içim dışıma çıktı
Birde yemekleri eşim yapıyor oruç ya Zaman geçiyor iftardan sonra soruyor yarına ne yemek yapsak
Birde çok misafir ağırladım malüm öyle olunca menüler de çok oldu
Bayramdan sonra inşallahhh
Yaa sismeyelim ya zor kilo veriyorumO zaman çok güzel olur yiyin yiyin şişin azıcık daha
Valla bana yemek yapan kocam yok ama elimden geleni yapıcamO zaman çok güzel olur yiyin yiyin şişin azıcık daha
30baklava yemezsen sorun yokYaa sismeyelim ya zor kilo veriyorum
Var varrr ama önce tatlı bişeyler ye bugünBana da bir Ankara havası iyi gelecek sanki. Ankarada bir sürü güzellik varmış
The haunting olan mıTelefonu elime alınca eşim gıcıklık yapıyor.House Of Hill açtı hadi dizi seyredelim diyor bakmasam maç bulur izler
Ama biz aynı takimdayiz balım
Var varrr ama önce tatlı bişeyler ye bugün
Tamam kaptanım sen incecik olYaa sismeyelim ya zor kilo veriyorum
3,5 yildir buralardayim canimArkadaşlar sizler ne zamandan beri diyet yapıyorsunuz kimler kaç kg verdi ve ne kdr zamanda? Umarım size yetişirim hızlıca
Sizin bir taşınma durumu vardı noldu?Tamam kaptanım sen incecik ol
Haunting olan değil canım. Dediğinin birincisi bu. Labirentli bir jeneriği var.The haunting olan mıay izle izle dizim bitsin ben de baslicam ona
Tamam onun birincisi de The haunting değil miydi? Dur bakcamHaunting olan değil canım. Dediğinin birincisi bu. Labirentli bir jeneriği var.
Yaa o bir kere olur yemem artik30baklava yemezsen sorun yok
Iyi seyirler ElhoşummTelefonu elime alınca eşim gıcıklık yapıyor.House Of Hill açtı hadi dizi seyredelim diyor bakmasam maç bulur izler
Bu dimi biricikimHaunting olan değil canım. Dediğinin birincisi bu. Labirentli bir jeneriği var.
İyki seni secmisim tekrardan. Yenilsek de sen ve takımına fayda oluyorAaa o zaman Bayramda ellerini öpmeye gideyim mi
Tşk ederim balımmmm
Bende beklerim şeker kız
Ben bunun ikinci sezonunu izliyorum şu an. Aslında ilk buna başladım ama ödüm koptuBu dimi biricikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?