Günaydın ablacim❤
Ben hic ölçmek istemiyorum :)) asagi yukari kaç kiloda, kac beden olacagimi biliyorumOrası 94 abla
Asıl bizim, sizin yorulmaniza içimiz elvermiyorSiz yormayın canım kendinizi biz yürürüz sizin yerinize de
Benim ölçülerim çok incelmiyor gibi geliyor banaBen hic ölçmek istemiyorum :)) asagi yukari kaç kiloda, kac beden olacagimi biliyorum
Mutlaka inceliyordur cnmBenim ölçülerim çok incelmiyor gibi geliyor banabil hassa kalcam
İnşallah abla bende birşeyler yapmak istiyorumaskrhpozitif
Biraz kendine vakit ayirip yeni konulari gözden gecirirsen, kisa zamanda ders vermek konusunda hazir olacagini düşünüyorum cnm
Madem okadar okudun, boşa gitmesin
Gunaydin canim kolay gelsinGünaydın kızlar bugün biraz işlerim var
Bende baya yorgun oluyorum ya 12 daha kolay olur sanırımHaftaya 12 bine dustu daha rahat yapariz
Bu hafta sabahları cok yorgun uyandım adimlardan dolayi :)
Günaydın abla
Sizin adımlar bizim haneye yazilacaksa anlaştıkSiz yormayın canım kendinizi biz yürürüz sizin yerinize de
Kalça çok kuculmuyor abla kıyafetlerin üstü çuval gibi oluyor ama kalça anca oluyorMutlaka inceliyordur cnm
Sen kendini hergün gördüğün için farketmezsin :)) kiyafetlerden belli olur
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın kızlar bugün biraz işlerim var
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar mutlu ve sağlıklı sabahlar
Gecmis olsun canim dinlenince gecer inşallahBen tekrar yatıyorum başım hala tam geçmedi
Aynen canım 70lerde oturdu kilom bu alıp vermeler 80in üstüne çıkmadı şükür. Şimdi 60larda oturtabilirsem süper olurBence o alip vermeler kiloyu oturtuyor, bu sefer yaparsiniz
Memurum ablaİnşallah o da çabuk atlatir cnm
Sagol cnm
Teşekkür ederim rakip kaptancim
Kirmizileri gecmek için el - mecbur
Sen ne iş yapiyorsun cnm
Kalp kalbe karşıdır. Biz de dün konuştukdu seni sevmiyoruz kiiiiiii.sizi sevmiyorum
nie sevmion beniKalp kalbe karşıdır. Biz de dün konuştukdu seni sevmiyoruz kiiiiiii.
Benimde göbek deliğim aşağada kalıyor abla bende en ince yerden ölçerim.Belimizde en ince olan yer var ya bel ordan ölçülür
Göbek deligi biraz aşağıda kaliyor
Yada ben de öyle :))
İnceliyor canım merak etme. Benimde üstüm yok bütün kilo basen bacak kalça alt karında. 68lere düştüğümde çok güzel incelmişti hem bacaklarım hem basenlerim ama sonra kilo aldığımda ilk oralar şişti üste bişey gelmediBenim ölçülerim çok incelmiyor gibi geliyor banabil hassa kalcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?