Tamam adresi ver yollayayimSen yap bana da yolla hemen bozulmaz o
Tamam ama neden sanat?? Korku filmi izleyelim miiiiBenimle Kadıköy sinemada sanat filmi izleyip üstüne ıslak hamburger yer mısınız ?
Sucuklu tarhanayi ilk defa duydumTarhana sucuklu yada kıymalı güzel olur,k.bahar salata yada kızartması olacak ohhh missssss misssss
DizaynnolojiKim kim kim
Sen niye diyet yapmiyosun bakimmmZipzip- bir an önce bayram olsun bitsin başlayalım diyete ben şişiyorum
Tarhanayi Nutellalı bile kurtarmaz benim nezdindeTarhana sucuklu yada kıymalı güzel olur,k.bahar salata yada kızartması olacak ohhh missssss misssss
Korku filmi deyince testerenin bir kac bölümünü sinemada izlemistim ama korkmamistimTamam ama neden sanat?? Korku filmi izleyelim miiii
Ben onu hiç izlemedim ama sonunu öğrendimKorku filmi deyince testerenin bir kac bölümünü sinemada izlemistim ama korkmamistim
Ahahah işte aç uyurum ahahahVe gerçek zayıflama o zaman başlayacak. Hem tarhana hem karnabahar tövbe tövbe Allah'ın gücüne gitmesin ..
Tarhana içeceğime aç uyurum ben deAhahah işte aç uyurum ahahah
Bizim tarhana guzel oluyor gel icelim bir gunTarhana içeceğime aç uyurum ben dekız beni günaha sokuyosun durduk yerde
Tam benlikk korku filimiTamam ama neden sanat?? Korku filmi izleyelim miiii
Çok güzel olur minik minik doğruyorsun yengem yapardı bunu.Sucuklu tarhanayi ilk defa duydum
Tahmin ediyorummTarhanayi Nutellalı bile kurtarmaz benim nezdinde
En sevdiğim bayılırımm korkuyaKorku filmi deyince testerenin bir kac bölümünü sinemada izlemistim ama korkmamistim
Ruhum sanatsal ahahah korku asla korkarım ahahahTamam ama neden sanat?? Korku filmi izleyelim miiii
Şimdiye kadar hiç güzel tarhana içmedimBizim tarhana guzel oluyor gel icelim bir gun
Yapimida cok basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?