Baslayalim canimZipzip- bir an önce bayram olsun bitsin başlayalım diyete ben şişiyorum
Temizlik yapmayı yine kısmen seviyorum ama yemek yapmayı asssssssla sevemiyorum benim için gerçek bir işkenceYoutube videolarda çok var bunalrdan gayet güzel temizliyor
Yaa ama buyuk ekranda izlemek daha güzelSanırım internette izlerken istediğin an durdurabilme özelliği yüzünden sinemadan da soğudum. 2-3 saat aynı yerde oturup bir şey izleyemem gibi geliyor
Ben edemiyorum, bugün bana hocam tatilden önce daha zayiftiniz dedilerBaslayalim canim
Dikkat ediyorum ama tam olarak baslayip 55 e düşmeliyim
Karnabahar tarhana et döner asdfg bir hafta fln böyle beslenip hayattan sogucamYapmadımsende ne var
Daha büyük ekran tv alalımYaa ama buyuk ekranda izlemek daha güzel
Bende ugrasmayi cok sevmiyorum yaaTemizlik yapmayı yine kısmen seviyorum ama yemek yapmayı asssssssla sevemiyorum benim için gerçek bir işkence
Oo ruhta gizli bir domestiklik var ahahYapış yapış olmuştu. Birden sinirlendim kalktım temizledim çok iyi geldi tertemiz tavayı görünce mutlu oldum ahah
Karnabahar tarhana et döner asdfg bir hafta fln böyle beslenip hayattan sogucam
Yemek yemeyi seviyorsun çünkü,zor geliyor demek ki yapmak bende çok sevmem aslındaTemizlik yapmayı yine kısmen seviyorum ama yemek yapmayı asssssssla sevemiyorum benim için gerçek bir işkence
Bende ugrasmayi cok sevmiyorum yaa
Kim yapacak ugrasacak diyorum
Mantar kurabiye tarifine bakiyorum yarim saattir ama kim yapacak onu
Ay ben unuttumKuzum şimdi gördm atayım mı
Kendimi zorlayayım o zaman bu akşam cnm
Canım su alkali olsun diyemideni de rahatlatır salatalık nane de olur mutlaka görmüşsündür detoks suyu içine her şeyi koyuyorlar çilek de çok yakışıyor
Kac ekran acaba evdeki bilmiyorum 11 yil oldu biz alaliDaha büyük ekran tv alalım
Benimle Kadıköy sinemada sanat filmi izleyip üstüne ıslak hamburger yer mısınız ?Ben de canım. Sanırım 5 yıl olmuştur
Bizimki 49 galibaKac ekran acaba evdeki bilmiyorum 11 yil oldu biz alali
Tarhana sucuklu yada kıymalı güzel olur,k.bahar salata yada kızartması olacak ohhh missssss misssssVe gerçek zayıflama o zaman başlayacak. Hem tarhana hem karnabahar tövbe tövbe Allah'ın gücüne gitmesin ..
Kim kim kimInstagram'da bir adam keşfettim evi temizlediği videoları paylaşmış hep. O kadar özendim ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?