Offff ben de tam bir odunum sanat konusunda ahhahRuhum sanatsal ahahah korku asla korkarım ahahah
Dışarıda yürüyüş yap bebişimKizlar ya evde yapamıyorum, fitnessa mi yazilsam acep
Yaa ciddi misin ben tarhana aşırı severim , hangi yöre içiyorsun ki ?Tarhanayi Nutellalı bile kurtarmaz benim nezdinde
Bilmiyorum ki. Getiriyorlar pişiriyorum sonra bööööYaa ciddi misin ben tarhana aşırı severim , hangi yöre içiyorsun ki ?
Sana tarhana iciricem ve bağımlı olacaksinŞimdiye kadar hiç güzel tarhana içmedim
Taam fitness bence de ahahahDışarıda yürüyüş yap bebişim
Oooo hadi bakalım. Ama önce ıslak hamburger yiyelimSana tarhana iciricem ve bağımlı olacaksin
Ben hep 3 aylık yazılıp sonra ikinci hafta bıraktımTaam fitness bence de ahahah
Iyi akşamlar ablacim ❤Ben kaçtım çok kaldım bugün gözlerim alarm verneye başladı iyi akşamlar herpinize görüşürüz
Gece rüyama girecekOooo hadi bakalım. Ama önce ıslak hamburger yiyelim
Görüşürüz ablacım iyi akşamlarBen kaçtım çok kaldım bugün gözlerim alarm verneye başladı iyi akşamlar herpinize görüşürüz
Ya belediyeye yazilicam 18 tanesi 45 lira gibi bir şeyBen hep 3 aylık yazılıp sonra ikinci hafta bıraktım
Ama girmeyecek gibi değil kiGece rüyama girecek
Yer bulabilirsen git tabiYa belediyeye yazilicam 18 tanesi 45 lira gibi bir şey
İşte beklediğim gaz ahahahYer bulabilirsen git tabi
Cok uygunmusYa belediyeye yazilicam 18 tanesi 45 lira gibi bir şey
Zor bulursun dicektim de vazgeçtimİşte beklediğim gaz ahahah
Genel olarak iyi.. bugün rutin kan testlerini yaptırdı.. Ve ufak bir şok yaşadım alt değerim 1118 çıkmışNasılsın canım,nasıl gidiyor hamilelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?