Aslında doğru söylüyorsun icecım, karbonhidratı da çok kafaya takmayayım. Ya ben ketojenik besleneyim hemen vücudum forma giriyor ama 1 ay sonra bırakayım hooopp anında geri geliyor. Sanırım ketojenik kafasından çıkmalıyım çok hızlı geri geliyor ketoyu bırakırsan. Ama bir ara takmıştım buna, hiç kb yemiyordum. Bazen o moda giriyorum yine ara ara…Cnm low carb yapsana 50-100 arası, sen sayıyosun da, o daha kolay olabilir yine kilo veriliyor
Izgara köfte salata daha doyurucu olurdu tatlım
Tarçınlı türk kahvesi de öneririm
Çok sağol Elifcimmmhe valla maşallah
Bu arada tarçınlı kahveyi de iyi ki hatırlattın, teşekkür ederim. Akşamları maden suyu ve tarçınlı kahve yapabilirim bunu hatırlamak güzel olduCnm low carb yapsana 50-100 arası, sen sayıyosun da, o daha kolay olabilir yine kilo veriliyor
Izgara köfte salata daha doyurucu olurdu tatlım
Tarçınlı türk kahvesi de öneririm
Çok sağol Elifcimmmhe valla maşallah
Benim nöbet vardı bitanem. Geç geldim işlerim yeni bitti. Pastelfitim muhtemel ders çalışıyordur.
Sidoşum Sincan' daki 12. cadde miYok canım. 12.
Yok canım 12. Caddeye yakınım amaseninle 6. Takımdan beri birlikteyiz meğer ne kadar yakınmışız
Rengi ve tadı diğerlerinden güzel, diğerlerinde tuhaf bir koku var, muhtemelen içine konan birşeyin kokusu siniyor.O nasil oluyor ictiysem de bilmiyorum açıkçası
Cnm yine yaparsın ama haftada bir iki gün olabilir mesela her günden ziyade, dediğin gibi koruma dönemi zor oluyor biz iştahlı hanımlar içinAslında doğru söylüyorsun icecım, karbonhidratı da çok kafaya takmayayım. Ya ben ketojenik besleneyim hemen vücudum forma giriyor ama 1 ay sonra bırakayım hooopp anında geri geliyor. Sanırım ketojenik kafasından çıkmalıyım çok hızlı geri geliyor ketoyu bırakırsan. Ama bir ara takmıştım buna, hiç kb yemiyordum. Bazen o moda giriyorum yine ara ara…
Uyku merkezleri var ikizim. Bir gece kalıyorsun sen orada uyurken sorunu tespit edip sana makine veriyorlar geceleri o makine ile uyuyorsun. Bir randevu alsam iyi olacakSağol ikizimm.kiyamam ya ,sana bir şey olmasın. Burnumun direği sızladıabine de Allah şifa versin. Sen de bu konuda yardım al, sağlık merkezinden.
Umarım aramıza geri gelirSanirim Türkiye de simdi
Kızının kanali var youtube da video paylaşiyor
7 kolay ikizBugün 7 li rakamlar bekliyorum len senden
Benzer çok yönümüz olduğu için biz ikiz olduktmmm
Cnm neden ikizim diyorsun @19Temmuzda69um cıma onu kaçırdım ben
Afiyet olsunnn
5075 hehe
O da ikizler burcu,diyet tek tip olursa sıkılıyor benim gibi hehe
Aa en son ne zmn paylaştı kaptancm
Cnm kırmızı ve mavi gibi kilo verme amaçlı ama yarış yokadımı sporu atıyorsun ve menü
Cnm o 30 fındık mı fazladan bugün deafiyetler olsun
Hoşgeldin biricikimBenim nöbet vardı bitanem. Geç geldim işlerim yeni bitti. Pastelfitim muhtemel ders çalışıyordur.
Hoş buldum bitanemHoşgeldin biricikim
Baldan tatlı biricikimHoş buldum bitanem
Gelip de seni burada tatlı mesajınla bulmak tüm yorgunluğumu aldı götürdü
Hedef60kgolmak 4 gun önce Alanya paylaşımı var ,en sonda 3 gun once paylasmis
Gaziantep, Mardin,Şanlıurfa gezmişler maşallah
DeryaOnDiet
Regl yüzünden mi cordişim19 Nisan menü
Sabah 12 00
1 kk peynir 2 yumurtadan yilafli omlet
2 dilim ekmek
Ara 16.00
Sütlü kahve
2 hurma 2 gün kurusu
2 ceviz
Akşam 20.00
100 gram et kavurma
4 kase yoğurt
4 kaşık pilav
2 dilim Tbe
1 litre su
Maalesef bugün yarışa katılamadım çok ağrım vardı.
Zipzip- erenmothers
Afiyet olsun kaptanim❤19 Nisan menü
Sabah 12 00
1 kk peynir 2 yumurtadan yilafli omlet
2 dilim ekmek
Ara 16.00
Sütlü kahve
2 hurma 2 gün kurusu
2 ceviz
Akşam 20.00
100 gram et kavurma
4 kase yoğurt
4 kaşık pilav
2 dilim Tbe
1 litre su
Maalesef bugün yarışa katılamadım çok ağrım vardı.
Zipzip- erenmothers
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?