Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aslında doğru söylüyorsun icecım, karbonhidratı da çok kafaya takmayayım. Ya ben ketojenik besleneyim hemen vücudum forma giriyor ama 1 ay sonra bırakayım hooopp anında geri geliyor. Sanırım ketojenik kafasından çıkmalıyım çok hızlı geri geliyor ketoyu bırakırsan. Ama bir ara takmıştım buna, hiç kb yemiyordum. Bazen o moda giriyorum yine ara ara…

Bu arada tarçınlı kahveyi de iyi ki hatırlattın, teşekkür ederim. Akşamları maden suyu ve tarçınlı kahve yapabilirim bunu hatırlamak güzel oldu

O nasil oluyor ictiysem de bilmiyorum açıkçası
Rengi ve tadı diğerlerinden güzel, diğerlerinde tuhaf bir koku var, muhtemelen içine konan birşeyin kokusu siniyor.
Birde çanak tarhana var, yoğurtla yapılan, içenler beğeniyor, ben onuda pek sevemedim.

Cnm yine yaparsın ama haftada bir iki gün olabilir mesela her günden ziyade, dediğin gibi koruma dönemi zor oluyor biz iştahlı hanımlar için

Sağol ikizimm.kiyamam ya ,sana bir şey olmasın. Burnumun direği sızladı abine de Allah şifa versin. Sen de bu konuda yardım al, sağlık merkezinden.
Uyku merkezleri var ikizim. Bir gece kalıyorsun sen orada uyurken sorunu tespit edip sana makine veriyorlar geceleri o makine ile uyuyorsun. Bir randevu alsam iyi olacak

Benzer çok yönümüz olduğu için biz ikiz olduk @19Temmuzda69um

19 Nisan menü

Sabah 12 00
1 kk peynir 2 yumurtadan yilafli omlet
2 dilim ekmek

Ara 16.00
Sütlü kahve
2 hurma 2 gün kurusu
2 ceviz

Akşam 20.00
100 gram et kavurma
4 kase yoğurt
4 kaşık pilav
2 dilim Tbe

1 litre su
Maalesef bugün yarışa katılamadım çok ağrım vardı.
Zipzip- erenmothers

Eklentiler

• Screenshot_20220419-222022_Samsung Health.webp
    11 KB · Görüntüleme: 25
Regl yüzünden mi cordişim

Afiyet olsun kaptanim❤
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…