- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Geçmiş olsun canım eşineEşim iki kere yattı.komple başına ve üst bölgesine kablo takıldı yanına bir makina koymuşlar.burun bölgesine ilaçlı hava vermişler.dusun yani o halde çok tutmuş nefesini.aksam 9_10 arası gelip kabloları bağlayıp gitmişler.kamera ile seyretmisler.bir sıkıntı olursa müdahale etmek için.sabahin köründe de kaldırmışlar.zaten o hafta hemen sonuç çıkıyor.
Şifa bulmak için katlanicaksin canımEvet az buçuk biliyorum abimden. İşte ben bana o kadar şey bağlanmışken uyuyabilir miyim bilmiyorum.
Ben yarın randevu almaya çalışayımŞifa bulmak için katlanicaksin canım
Amin canımGeçmiş olsun canım eşine
Dediğim gibi yaşımız ilerliyor.baska bir sağlık sıkıntısı olmadan yaptır canımBen yarın randevu almaya çalışayım
Hem o hem de artık dinlenmiş kalkmak istiyorumDediğim gibi yaşımız ilerliyor.baska bir sağlık sıkıntısı olmadan yaptır canım
2.5 litrenin altına düşmüyorum ama 3.5 litre içiyordum iki gündür dişim ağrıyor hiç tadım yok canım iştede çok yoğunum buraya bile çok az gelebiliyorumAfiyet olsun Saracım, sen suyu azalttın mı iki gündür dikkatimi çekiyor
Yine tabi bana göre çok iyi içiyorsun da kendi rutinine göre dedim Saracım. Allah kolaylık versin tatlım2.5 litrenin altına düşmüyorum ama 3.5 litre içiyordum iki gündür dişim ağrıyor hiç tadım yok canım iştede çok yoğunum buraya bile çok az gelebiliyorum
Çok haklısın.esimin işi çok ağır hem vücut hem bedenen yoruluyor.o yüzden canına tak etti.bende uykumu alamıyorum.eve hırsız girse kaçar giderHem o hem de artık dinlenmiş kalkmak istiyorum
Sağol canım benimYine tabi bana göre çok iyi içiyorsun da kendi rutinine göre dedim Saracım. Allah kolaylık versin tatlım
Çok haklısın.esimin işi çok ağır hem vücut hem bedenen yoruluyor.o yüzden canına tak etti.bende uykumu alamıyorum.eve hırsız girse kaçar gider
Sağol canım benim
Oy oyy diş ağrısı beterdir.evde karanfil varsa ağrıyan dişin etine koy canım.azicik disinle ez öyle koy2.5 litrenin altına düşmüyorum ama 3.5 litre içiyordum iki gündür dişim ağrıyor hiç tadım yok canım iştede çok yoğunum buraya bile çok az gelebiliyorum
Amin canımGüldürdün beni. Allah eşine de şifa versin inşallah
İyi geceler tatlımBen uyuyayım kızlar herkese iyi geceler
Yaptım canım iyi geldi yarında karanfil yağı alacam ama korkunun ecele faydası yok diş doktoruna gidilecekOy oyy diş ağrısı beterdir.evde karanfil varsa ağrıyan dişin etine koy canım.azicik disinle ez öyle koy
Ben de kışın dişlerimden ameliyat oldum.8 dişimi yaptırdım çok çektiriyor.rabbim şifa versin inşallah canımYaptım canım iyi geldi yarında karanfil yağı alacam ama korkunun ecele faydası yok diş doktoruna gidilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?