Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benzer çok yönümüz olduğu için biz ikiz olduk @19Temmuzda69um
Tamam

Hoş buldum bitanem
Gelip de seni burada tatlı mesajınla bulmak tüm yorgunluğumu aldı götürdü
Elhan aplammm

Tmm ☺

3000 kusurlerde kaldım. Şimdi mecbur 5000 yapicam
7000

Ayy testlerini yaptır kuşum ihmal etme

Ben oruç oruç 15000 bin adım atıyorum ama kilo alıyorum
Canım ne yiyorsun peki,vitamin eksikliği de olabilir

Diyetisyen artı biz
Hatta biz - diyetisyen ahaha

Bu yil ilginc bir sekilde bende kilo vermekte zorlaniyorum
Gecen sene ramazanda 53 e kadar düşmüştüm
Cnm kesin farklı bişeyler vardır bir düşün

Yemiyoruz yoksa. Ödem olur covid olur tartı hatası olur.
Dolunay olurr

Canım kiloyla alakalı mı bilmiyorum çünkü 45 kilo olduğum zamanlar bile vardı. Abimin artık kalbi büyümüş bu rahatsızlıktan.. bakalım en yakın zamanda gideceğim inşallah
ihmal etme tatlım. benim arkadaşımın annesinde vardı. onda da çıktı. ikisi de kullanıyor. zor birşey. Allah şifa versin.

B12 iğnesi vuruluyorum ayda 1 canım... d vitamini alırım 2 ayda 1 1 ampul şeklinde...ama benimki çok şeker yemek ben çok şekerli şeyler yiyorum şekeri bırakınca tık tık gitmeye başlıyor kilo

Afiyet olsun canım
maşallah canım
Afiyet olsun canım geçmiş olsun kuzum

Biz > diyetisyen

Var tabi canim olmaz mi fazla yiyorum gecen seneye göre
Elif kuşum Seher Akgül var birçok iştah kapatıcı kür var cnm boş vaktinde tavsiye ederim

B12 iğnesi vuruluyorum ayda 1 canım... d vitamini alırım 2 ayda 1 1 ampul şeklinde...ama benimki çok şeker yemek ben çok şekerli şeyler yiyorum şekeri bırakınca tık tık gitmeye başlıyor kilo
Tamam canım o zaman kan şekeri dengeleyici kürler çaylar lazım sana hibiskus denedin mi tansiyonun düşük değilse bak cnm

Yumurtlama günü regl her sey olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…